Şimdi Ara

Kız için yaptıklarım, durum karışık arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iş yerinden kızdan hoşlandım. Her neyse aramız iyi. Her neyse bir gün hediye aldım otobüs durağında bekliyordu ben bunu almaya gidecektim arayıp işim çıktığını söyledim. Aşağı durakta bekledim. Kızın bindiği otobüs geldi o da içindeydi. Kalk ben oturacağım yoruldum sürpriz yapacağım diye dedim. Sonra çiftli koltuğa geçtik öyle çok mutlu oldum. Kimse bana böyle sürpriz yapmadı falan dedi. Geçmişi çok kötü geçmiş biri babası kanser. 2 yıllık sevgilisinden ayrılalı 2 ay oluyor beni zor günümde bıraktı dedi.

Her neyse olayıma geleyim. Gel zaman git zaman bugün son günü idi ve kahvaltı etmeye davet ettim. Kahvaltıdan sonra parka gittik oturduk ben montumun kol kısmına gül saklamıştım buna sen üşümüşsün diyip montumu giydirdim gülü farketti. Saklayacağını söyledi. Her neyse yanımıza çift geldi oturdu parkta ben konuşamıyorum tabi.. Yalandan ortaya bahane sundum ya şu adresi biliyor musun? gibisinden kıza sonra yanımızdaki bankta oturan çifte telefonda yazdığım yazıyı gösterdim şu adresi siz biliyor musunuz? diye. "Selam sizin gibi mutlu olmam için bana fırsat lazım. Daha açılma mevzusuna girmedim bugün iş yerinde son günü işten ayrıldı. Daha göremem içimdekileri söyleyemeden gitmesini istemiyorum. 20 dakikam var işe geçeceğiz. Hani diyorum ki müsade etseniz çok fena dua ederim bi ömür boyu mutluluklar falan diye. Teşekkürler.. :))"

Sonra adam bana adres tarif eder gibi yaptı yalandan ben yerime geçerken kız arkadaşına hadi kalkıp gidelim dedi. Kızın dizinde yattım bir süre sonra başımı omzuna yasladım saçlarım sıkıştı dedi. Saçlarını geri atıp boynundan öptüm, kokusunu içime çektim. Geçen sefer de sarılmıştım hiç bırakmasam olur mu demiştim.. Neyse bu olanlardan sonra iş açılmaya geldiğinde hayatında kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi. Annesi mesela izin gününde arkadaşlarınla hep görüşüyorsun, ablanlara git vesaire diye baskı kuruyormuş. Baba sevgisi görmemiş biri kendisi de benim gibi. Ağladım sinirden onun yanında. Şimdi ne yapmam lazım arkadaşlar? Akşam iş yerinden izin alıp çıktım. Ayrıca o işten çıksa bile o iş yerinde kalamam her yer anılarla dolu onun için çıkacağımı söyledim işten. Ne yapacağım bilmiyorum tamam güveni sarsılmış ama insan anlar o kadar tanıdığı birini.. Bir yanım unut, diğer yanım bırakma diyor. Bana kalsa her gün kapısının önünde yatarım fakat bıkar bir süre sonra aşırı ilgiden. Babasının durumu maalesef hala aynı.. Her şeyi göze aldım geçmişte ne yaşadığın ilgilendirmez beni dedim. Ne yapacağım ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 3 Nisan 2016; 1:23:53 >

• 2 yıllık sevgilisinden ayrılalı 2 ay oluyor beni zor günümde biraktı dediden sonrasını okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ozeti "Her neyse"
  • sonra iş açılmaya geldiğinde hayatında kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi.

Gerçekte anlatılmak istenen: Sen benim sevgilim olacak seviyede değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yav he hee

sonra iş açılmaya geldiğinde hayatında kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi.

Dostum bu kanıya nasıl vardın peki? Böyle bir şey bekliyordu kız buluşmayı reddederek yapabilirdi. Sonuçta işten çıkacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

quote:

sonra iş açılmaya geldiğinde hayatında kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi.

Dostum bu kanıya nasıl vardın peki? Böyle bir şey bekliyordu kız buluşmayı reddederek yapabilirdi. Sonuçta işten çıkacaktı.

Senden faydalanmış işte. Gelip takılmış, gül alman falan egosunun tatmin etmiş ama yeterince erkek olmadığını düşünüp (daha doğrusu hissedip) seninle sevgili olmamış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

quote:

Senden faydalanmış işte. Gelip takılmış, gül alman falan egosunun tatmin etmiş ama yeterince erkek olmadığını düşünüp (daha doğrusu hissedip) seninle sevgili olmamış.

Dostum öyle biri değil fakat. Yani ego tatmini yapacak biri değil az çok insanları tanıdım. Zaten bu kıza bu yüzden böyle bağlandım. Ayrıca gül-hediye almadan da iyiydi aramız değişmedi tepkisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Konunun ozeti "Her neyse"

Aynen her neyse.
  • Her şey güzel, anlattığına göre sana sevgiside olabilir. Eğer kaçar gidersen zaten onun güvensizliğini haklı çıkartmış olursun.
    Devam et, çok üzerine gitmeden onun yanında ol hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgi.94

Ne güzel hediye almissin gül almışsın belki almasan daha kıymetli olurdun benim 1 yıllık sevgilim bana hala çiçek almadı:(

Aboov kız

• her neyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona de ki dostum :
    Hayat sana insanlara güvenmemeyi değil kime 2 defa güvenip güvenmeyeceğini öğretir.

• Google translateden yazmış herhalde yazıyı

• Kabul etmeyecekse neden boynunu opturuyor bunu merak eden tek kişi ben miyim. Bu nasıl bi geniş meşreptir arkadaş
    Bence moonwalk yaparak uzaklaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parça bütünlüğü sağlanmış "her neyse"...

• Bu kizlarin hepsimi boyle arkadaş nedir bunlardan çektiğimiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Her şey güzel, anlattığına göre sana sevgiside olabilir. Eğer kaçar gidersen zaten onun güvensizliğini haklı çıkartmış olursun.
    Devam et, çok üzerine gitmeden onun yanında ol hep.

Çok sağol hocam.. Arada bir arayarak dediğin gibi yanında olmak en iyisi. Yapamıyorum iş yerinde, olmuyor. İşten çıkacağım bu yüzden. Acaba whatsapptan falan mı yazsam? Süre mi geçse yoksa bugün mü yazsam kararsızım?

@HerGiyotineBurnunuSokma

Ben de umutlanmıştım kesinlikle.. Dizine yattım, omzuna yattım. Hatta bir ara sarıldığımda bir kaç gün önce göğsüme kafasını koydu. Saçlarının kokusunu içime çektim. Hiç bırakmak istemedim. Hiç bırakmak istemiyorum demiştim, gülmüştük.
    @GMD.

İlk buluşmada diyeceğim dostum.

• Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    Hocam olursa olur ama olmazsa zorlama, kız istememiş, bundan sonra olsa bile çok zor başka kızlara yönel unutamıyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Hocam olursa olur ama olmazsa zorlama, kız istememiş, bundan sonra olsa bile çok zor başka kızlara yönel unutamıyorsan.

Sürekli geçmişte darbeler yediğini en son ise 2 yıllık sevgilisinin onu babasının kanser olduğu halde bırakıp gittiğinden yakınıyordu. Bu kadar kolay bırakmak istemiyorum. Bipolar bozukluğu teşhisi konmuş 2-3 sene önce. İş yerindeki saygı duyduğum bir ablaya tüm içini dökerdi. Ben de öyle yapıp her şeyi anlattım. O kızın kafası karışık, babası kanser, geçmişte darbeler yemiş vs. Bu kadar kolay bitmemeli ben bu kadar severken. Görmeli bazı şeyleri. Nasıl bu kadar basit bitebilir. Peki gerçekten kimseyi mi istemedi hayatında yoksa sadece beni mi istemedi? Açık konuşalım, dürüstçe. En azından bu kafamı karıştırmaz her şeyi net konuşursak benimle ilgili problemse eğer saygı duyarım dedim. Öyle olmadığını artık içimde sevgi kırıntısı kalmadığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 3 Nisan 2016; 11:08:46 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.