< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız için yaptıklarım, durum karışık arkadaşlar (3. sayfa)
-
-
Csb kusura bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşk acısı yaşayan iradesizdir
Kızın sana ihtiyacı var bence bırakma peşini joe zor gününde yanında olduğunu göstermelisin -
Şu an çok ama çok ciddiyim bir şeu hissetmiyorum cinsel şakalar öpmeler ima etmelere bir şey demedi çünkü takılmak istiyordu sevdiğimi söyleyinxe ise uzaklaştı çünkü sevmek istemiyor takılmak istiyor daha önce 1 hafta oldu kızdan ayrılalı kendine dikkat et taciz ederim dedim şakasına hep gülüyoruz şimdi kızdan ayrıldığımı biliyorsun en yakınımda sen varsın diye sana aşık oldum sandım gibi bişi diyip beni biliyorsun öpeyim barışalım diyip boynunsan öperim yani istediğini vereceğimn gerçekten onu sevmediğimi göstermen lazım nasıl yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Kül Tablası
Şu an çok ama çok ciddiyim bir şeu hissetmiyorum cinsel şakalar öpmeler ima etmelere bir şey demedi çünkü takılmak istiyordu sevdiğimi söyleyinxe ise uzaklaştı çünkü sevmek istemiyor takılmak istiyor daha önce 1 hafta oldu kızdan ayrılalı kendine dikkat et taciz ederim dedim şakasına hep gülüyoruz şimdi kızdan ayrıldığımı biliyorsun en yakınımda sen varsın diye sana aşık oldum sandım gibi bişi diyip beni biliyorsun öpeyim barışalım diyip boynunsan öperim yani istediğini vereceğimn gerçekten onu sevmediğimi göstermen lazım nasıl yapabilirim
Kızın karşisina geç tek el amuda kalk
Hocam sevmişsin belli, seni üzmeyi hiç istemem ama bu işin sonu iyi görünmüyor bence. En son güvenilecek, inanılacak varlıklar, emin olun her seferinde haklı çıkmaktan bıktım. Son seferinde ben de kendimi çok kaptırdım, onun farklı olduğuna inandırdım kendimi ama maalesef senaryo değişmiyor. Sen yine yapmak istediklerini yap içinde kalmasın, aklında kalmasın. Ama kendini kaptırma sonra çok üzülürsün, erkekler çok duygusaldır kadınlara nazaran. Karşındakini en çok sen tanıyorsun diyeceğim ona göre davran diyeceğim ama seneler de geçse ömürler de birleştirilse tanıyamıyorsun işte karşındakini.
Sevginin sıradan etten kemikten insanların üstünde bir duygu olduğunu düşünmeye başladım ben artık, sev yine sev ama hobi olarak sev. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma
quote:
Orijinalden alıntı: Yav he hee
sonra iş açılmaya geldiğinde hayatında kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi.
Gerçekte anlatılmak istenen: Sen benim sevgilim olacak seviyede değilsin.
Altına imzamı atarım, bu adamı dinleyin.
Neden olayın böyle olduğunu merak eden konu sahibine gelince;
Kızın kendisi söylüyor, iki yıllık sevgilim beni zor zamanda bıraktı vs diye. Bir kadının nasıl birisi olduğunu yanındaki adamdan anlayabilirsiniz, her şeyi gizleyebilir ama sevdiği adamla kendini ele verir.
Kendin diyorsun baba sevgisi görmemiş (daddy issues) büyük ihtimal eski sevgilisi de serseri tipli boş beleş birisiydi ki kızı bırakıp gitmiş zaten, daha deşsen kim bilir neler çıkar.
Burdan şu mesaj çıkıyor ortaya, sen kızın zor zamanlarında yanında olan Meriç'ten başkası değilsin, o seni değerli bir erkek olarak, bir alfa erkeği olarak görmüyor, onun aklı hala kötü adamlarda, eğlenceli adamlarda, öyle sürprizler çiçekler falan umrunda değil, büyük ihtimal yaşı da genç, ha evlenme çağına gelince belki senin kapıyı çalabilir, akıllı ol sakın açma.
Kısacası şu kadınlar sizin sandığınız kadar masum değil beyler, şeyinizle değil aklınızla düşünürseniz hak vereceksiniz. Tüm sürprizleri hak edecek tek insan varsa o da kendi öz annenizdir, gerisi sizi yalnızca sahip olduklarınız için seviyor haberiniz olsun.
Hay klavyede yazı yazan ellerini öpeyim be, çok doğru yazmışsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
Yazik olacak senin gibi birine
Aga bir kiza boyle davranilmamasi gerektigini 5 yil once ogrenmistim sonra gelip okursun
Peki tam tersi gibi davranmak için geç mi artık? Yani aslında seni sevmek değil zor zamanlar geçirdiğim için sana bağlandığımı sandım desem. Gerçekten nefret ediyorum artık. Bir türlü intikam almak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düşme peşine, uzaklaş bi mesafe koy araya. Bu kadar düşmeyin olm peşlerine sen yaptın hamleni geç kenara izle bakam gelirse peşinden tavlamışın demektir yoksa salla gitsin. Zaten yukarda bi arkadaş yazmış eski sevgilisi serseri tipliydi o da öylelerini seviyor felan diye %100 haklı bak, kızın şu an sadece egosunu şişiriyosun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakın öncelikle bu abimizin, kardeşimizin dediğini unutmayın. Çook haklı kardeşlerim. O kapı çaldı!
Anlatayım;
Yönetici arkadaşlardan ricam, lütfen mesajları veya konuyu silmesinler. Çünkü geçmişim yatıyor bu mesajlarda. Saat çok geç olduğu için, gündüz vakti okuyup üzerinden geçeceğim hepsinin. Bakın bu arkadaş müthiş! Hayatın sillesini yemiş ama, mantığını öne çıkarmayı başarmış.
Ben bu ve bunun gibi baba sorunlu kızlarla acı tecrübeler yaşadım. Çünkü yaşamımda o zamanlar çok fazla ailevi problem vardı bu sebepten dolayı "kurtarıcı" rolünü üstlenmiştim. Nerede ailevi problemi olan kız olsa onlara aşık olduğumu sanırdım. Bakın, bu arkadaşın yazdığı yorumun her kelimesini kafanıza vura vura gerekirse 1.000 kere okuyun. Arkadaşlar üzerinden yıllar, yıllar geçmiş. O iş yerinden ayrıldım. Sonrasında başka işler yaptım ve potansiyelimin farkına vardım. Çok iyi firmalarda, müdürlük, operasyon sorumlusu, proje müdürlüğü vb. görevlerde bulundum. Babam ve kardeşim trafik kazasında öldü. Psikolojik yardımla aldım vesaire. Sonrasında ticaret yaptım ve battım. Şu an ise "eh işte" kıvamındayım. Hayat bana çoook güzel şeyler öğretti kafama vura, vura. O kızdan sonra çocukluk aşkım ile iletişimimiz oldu. Evlilik noktasına kadar geldik, tabii bu konuları yazarken hayatın sillesini yediğim için o dönemde, çok rahat ayıkladım. Aldatmaya yeltendi, yakaladım. Bu konuda bahsi geçen kız ile yollarımız kesişti. Eh, tabii tanıyamadı. O zamanlar ezik, kendine değer vermeyen biriydim. Beni elde etmek istedi. Ayrımını o zamanlar yapamasam da, çok çok iyi yapabiliyordum. Yatmak istedi vesaire. Ama inanın o kişinin gözümde değeri kalmamıştı. Bu sevgi veya aşkta değildi zaten. Çok sonra anladım. Sonrasında, diğer konularımdaki bir kız vardı, o da benimle iletişime geçti. Instagram vb. sosyal medya üzerinden. Evlenmişti, çocuğu olmasına rağmen cinsellik içeren muhabbetlere kayıyordu. Çook güzel ağzının payını verdim. Şimdi diyeceksiniz ki, ulan düdüğe bak bu saatte ne anlatıyor. Arkadaşlar inanın çook uzun sayfalar alır mevzuları anlatmak. Belki egoistçe gelebilir yazdıklarım çok kısa kestiğim için anlaşılamıyor olabilir yazdığım şeyler. Ben bu dönemden sonra kendimi kaybettim, birçok insanla cinsellik veya kısa süreli, tek gecelik ilişkiler yaşadım. Ama aradığım bu değildi. Yıl oldu 2024 Son 2 senedir hayatımdaki insan, mantığıma da duyguma da uyuyor. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu. Konuyu alıntılayan olursa, unutmazsam inanın uzun uzun yazarım. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun. @TheAlphaOmega Hocam ahh.. ahh.. Zamanında yazdıklarınızı şimdi daha iyi anlıyorum. :) ,
Kopuk, yanlış yazmış olabilirim. Çok yorgunum arkadaşlar, affınıza sığınıyorum. Hayatın bize yaşatacağı dersler var. Sakın üzülmeyin bunlar için. Gerçekten çıkartmamız gereken dersler var. Yolun sonu aydınlık, en karanlıkta bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 11 Nisan 2024; 3:34:16 >
-
O kizdan olmaz uzer seni. Bir erkege arzu duyan kiz ona eski sevgilisinden bahsetmez bunu sadece arkadaslarina yapar. Iletisimi kes o arayana dek hic arama. Yoksa yarabandi olursun sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Saçlarını geri atıp boynundan öptüm, kokusunu içime çektim. Yorgun Liberal Demokratyoutubedeep turkish web yine seks hikayesi yine seks hikayesi mi yazıyorsun feridun abi feridun abi entel feridun deep turkish web entel feridunhttps://www.youtube.com/watch?v=iQbQ4O_cwjk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X