Şimdi Ara

Kız için yaptıklarım, durum karışık arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadın sana " evet " der mutlaka ama senin yanında mutlu olduğunu göremezsin.
    Hep gözleri ve aklı uzaklara takılı olacaktır. Belki ilk zamanlar gayet mutlu olduğunuzu düşüneceksin lakin ileride farkedeceksin gökyüzündeki yıldızları teker tekerr toplayıp kucağına koysan yinede buruk , melankolik bulacaksın onu.

Yada tam tersi olacak ve senin yanındayken kendini dünyanın en mutlu kadını olarak hissedecek. Kim bilebilir ? Biz burada sadece tecrübelerimiz ve çevremizdeki insanların ilişkilerinde gözlemlediklerimiz doğrultusunda yorumlar yapabiliriz.
    Fakat 30 yaşında , evli , çocuk babası ve 12 yaşından beri ticaretle uğraşıp milyon tane farklı meşrepten insan tanımış biri olarak söylüyorum ; ilk yazdığım tahminin gerçekleşme oranı %90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 3 Nisan 2016; 11:11:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kül Tablası kullanıcısına yanıt
    Hocam birlikte mutlu olmanız imkansız değil ama bu senaryonun gerçekleşmesi için onun sana gelmesi lazım. Orada olduğunu bi süre daha hissettir şansını dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

O kadın sana " evet " der mutlaka ama senin yanında mutlu olduğunu göremezsin.
    Hep gözleri ve aklı uzaklara takılı olacaktır. Belki ilk zamanlar gayet mutlu olduğunuzu düşüneceksin lakin ileride farkedeceksin gökyüzündeki yıldızları teker tekerr toplayıp kucağına koysan yinede buruk , melankolik bulacaksın onu.

Yada tam tersi olacak ve senin yanındayken kendini dünyanın en mutlu kadını olarak hissedecek. Kim bilebilir ? Biz burada sadece tecrübelerimiz ve çevremizdeki insanların ilişkilerinde gözlemlediklerimiz doğrultusunda yorumlar yapabiliriz.
    Fakat 30 yaşında , evli , çocuk babası ve 12 yaşından beri ticaretle uğraşıp milyon tane farklı meşrepten insan tanımış biri olarak söylüyorum ; ilk yazdığım tahminin gerçekleşme oranı %90

Yapma bunu, tam umutlanmıştım gözlerim doldu son yazdığını görünce ağladım. Bir insan sevgiyi nasıl görmez anlamıyorum. Her ilişki ilk görüşte aşkla mı başlar? Kafayı sıyıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Hocam birlikte mutlu olmanız imkansız değil ama bu senaryonun gerçekleşmesi için onun sana gelmesi lazım. Orada olduğunu bi süre daha hissettir şansını dene.

Kesinlikle bana gelmesi lazım dediğin gibi hocam. Mümkün olduğunca mesaj atıp sadece mesafeli nasılsın, ailen baban nasıl gibisinden konuşacağım telefonda. Hatta bir süre sonra kahve içmeye davet ederim tekrar. Yemeği ödemeye çalışınca kahveler senden demiştim zar zor ısrar ettim. Ayrıldıktan sonra senin arkadaşın olan diğer yanıma kahve ısmarlaman gerek, sözün var dedim. Dediği gibi kafası karışıktır eminim. Çünkü aynısını ben de yaşadım babam da aynıydı ilgisi sıfırdı. Ailesinin durumu, babasının durumu ve yediği ihanetleri dile getirerek artık yapamıyorum diyip durdu. Benimle ilgili olsa sıkıntı eminim ki bunu bana söyler. Çünkü bana yalan söylersen, açık konuşmazsan bu daha çok canımı acıtır dedim. Kafamda bir sürü senaryo oluşur dedim.

Kardeşim bazen iki insan birbirini sever ama sende bilincindesindir belki ; sevgi mutlu olmak için hiçbir zaman yeterli olmamıştır. Hani ortadaki olumsuzluk onun seni sevmemesi değil. Onun kendi içinde henüz çözemediği şeyler olması. Seni çok fazla sevebilir belki bi gün ama kendi içinde verdiği savaşları sonlandıramadığı veya uğradığı mağlubiyetlerin yasını tutmaktan vazgeçemediği sürece senin yanında olmak ona ne gibi bir mutluluk versin ?
    Yani biraz zamana bırakman gerek bence. 2 ay evvel sevgilisinden ayrılmış , müsade et o bi o sayfayı kapatsın , o defteri götürüp yaksın . Sen ne kadar mutlu olursun ayrıca o senin yanındayken aklı başka birisindeyse ?
    Dediğim gibi bunlar sadece benim deneyimlediğim ve çevremdeki insanların ilişkilerinde gözlemlediklerim sonucunda ortaya çıkan tecrübeler. Belki senin için durum farklı olabilir fakat aklın yolu da bir kardeşim , insanın kedisi ölse 2 ayda unutamaz. Bedeni senin yanında olanın aklı başka yerdeyse sende kendini iyi hissetmezsin. Kızla görüşmeye devam et bence ama ilişki konusunda çok ısrarcı olma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 3 Nisan 2016; 11:24:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

Kardeşim bazen iki insan birbirini sever ama sende bilincindesindir belki ; sevgi mutlu olmak için hiçbir zaman yeterli olmamıştır. Hani ortadaki olumsuzluk onun seni sevmemesi değil. Onun kendi içinde henüz çözemediği şeyler olması. Seni çok fazla sevebilir belki bi gün ama kendi içinde verdiği savaşları sonlandıramadığı veya uğradığı mağlubiyetlerin yasını tutmaktan vazgeçemediği sürece senin yanında olmak ona ne gibi bir mutluluk versin ?
    Yani biraz zamana bırakman gerek bence. 2 ay evvel sevgilisinden ayrılmış , müsade et o bi o sayfayı kapatsın , o defteri götürüp yaksın . Sen ne kadar mutlu olursun ayrıca o senin yanındayken aklı başka birisindeyse ?
    Dediğim gibi bunlar sadece benim deneyimlediğim ve çevremdeki insanların ilişkilerinde gözlemlediklerim sonucunda ortaya çıkan tecrübeler. Belki senin için durum farklı olabilir fakat aklın yolu da bir kardeşim , insanın kedisi ölse 2 ayda unutamaz. Bedeni senin yanında olanın aklı başka yerdeyse sende kendini iyi hissetmezsin. Kızla görüşmeye devam et bence ama ilişki konusunda çok ısrarcı olma derim.

Bu yorum çok rahatlattı beni. Kesinlikle öyle yapacağım. Dediğiniz gibi unutamamıştır hocam 2 ayda.. Bir sürü şeyleri de eklersek çektiği. Kendisine de dedim diğer yarın hala seni düşünen iyi bir dost arada hatırla onu. Bunlar dün oldu şimdi ne zaman arayıp naber gibisinden takılsam bilmiyorum. Zaten konuşma bittikten sonra da gayet yine aynı şakaları, takılmaları yaptım yolda giderken. Mutluyduk.

• Her maddeyi tek tek dene olmazsa diger maddeye gec.

1)Seviyorsan git konus bence.
    2)Kizi yan yatir.
    3)Moonwalk yaparak tekrar teklif et.
    4)Cikar masaya vur.
    5)Ona kucuk surprizler yap.

Hala yok diyorsa ;

6) Takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yav he hee

quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

quote:

sonra iş açılmaya geldiğinde hayatında kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi.

Gerçekte anlatılmak istenen: Sen benim sevgilim olacak seviyede değilsin.

Dostum bu kanıya nasıl vardın peki? Böyle bir şey bekliyordu kız buluşmayı reddederek yapabilirdi. Sonuçta işten çıkacaktı.

Senden faydalanmış işte. Gelip takılmış, gül alman falan egosunun tatmin etmiş ama yeterince erkek olmadığını düşünüp (daha doğrusu hissedip) seninle sevgili olmamış.

Adam çok acele davranmış kızda doğal olarak yalan uydurmuş, hemen gül falan darlamasaydın kızı bide üstüne karşısında ağlamışsın ne diyeyim ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

quote:

quote:

sonra iş açılmaya geldiğinde hayatında kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi.

Dostum bu kanıya nasıl vardın peki? Böyle bir şey bekliyordu kız buluşmayı reddederek yapabilirdi. Sonuçta işten çıkacaktı.

Senden faydalanmış işte. Gelip takılmış, gül alman falan egosunun tatmin etmiş ama yeterince erkek olmadığını düşünüp (daha doğrusu hissedip) seninle sevgili olmamış.

Adam çok acele davranmış kızda doğal olarak yalan uydurmuş, hemen gül falan darlamasaydın kızı bide üstüne karşısında ağlamışsın ne diyeyim ki...

Dostum ne yapmam gerekir peki? Hatta gülü istersen reçel yap hiç problem değil dedim. Saklarım demişti. Öyle takılıyorum sürekli. Sinirden ağladım onun da gözleri dolmuştu görünce sinirlendim.

• Ben surayı anlamadım. Hangi normal arkadaş sevgili olmadan boynundan öpülmesine izin verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Ben surayı anlamadım. Hangi normal arkadaş sevgili olmadan boynundan öpülmesine izin verir.

Dostum nasıl yani umut var anlamında mı diyorsun? Biliyordu ilgim olduğunu hangi normal arkadaş hediye alıp otobüse sürpriz yapıp biner bana önce kimse böyle sürpriz yapmsmkştı dediği gün

Yalan değil Allah aşkına Yardım edin arkadaşlar kafam karışık dolaşıyorum boş boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 3 Nisan 2016; 14:40:43 >
  • quote:

Adam muazzam özetlemiş. Sen onun merhemi olmuşsun ancak sevgilisi olacak kapasiten yokmuş,bunu farklı açıdan söylemiş kız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quesnay

quote:

Adam muazzam özetlemiş. Sen onun merhemi olmuşsun ancak sevgilisi olacak kapasiten yokmuş,bunu farklı açıdan söylemiş kız.

Abi peki bu nedir? Yani nasıl kapasite yok aptal mıyım tipsiz miyim, çocuk muyum anlamıyorum ona da söyledim hiç bir zaman insan sevdiğiyle beraber olamıyor bu senin için de benim için de geçerli farklı değil bizzat sordum sonuçta tanıyorum sıkıntılarını biliyorum. Neden böyle

Yani aslında olay kızla kimyamızın olmaması bana sevgili olarak bişi hissetmemesi mi bir insan nasıl hisseder peki o kadar değer veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 3 Nisan 2016; 15:00:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quesnay

quote:

Abi peki bu nedir? Yani nasıl kapasite yok aptal mıyım tipsiz miyim, çocuk muyum anlamıyorum ona da söyledim hiç bir zaman insan sevdiğiyle beraber olamıyor bu senin için de benim için de geçerli farklı değil bizzat sordum sonuçta tanıyorum sıkıntılarını biliyorum. Neden böyle

Yani aslında olay kızla kimyamızın olmaması bana sevgili olarak bişi hissetmemesi mi bir insan nasıl hisseder peki o kadar değer veriyorum

kendin vermişsin cevabını kardeşim,kız sana karşı bişey hissetmiyo ama senin yanında kendini iyi hissettiği içinde bi anda seni silmiyo. Değer vermekle hiç bişey kazanamazsın,üstüne hep kaybeden acı çeken taraf olursun. o yüzden kimseye kendinden çok değer verme benden sana tavsiye.

• Sabah 7 ve onun hatıralarını görmemek için işi bırakmaya gidiyorum. Zaten kendim de sıkılmıştım isabet oldu.
  • quote:

Altına imzamı atarım, bu adamı dinleyin.

Neden olayın böyle olduğunu merak eden konu sahibine gelince;

Kızın kendisi söylüyor, iki yıllık sevgilim beni zor zamanda bıraktı vs diye. Bir kadının nasıl birisi olduğunu yanındaki adamdan anlayabilirsiniz, her şeyi gizleyebilir ama sevdiği adamla kendini ele verir.

Kendin diyorsun baba sevgisi görmemiş (daddy issues) büyük ihtimal eski sevgilisi de serseri tipli boş beleş birisiydi ki kızı bırakıp gitmiş zaten, daha deşsen kim bilir neler çıkar.

Burdan şu mesaj çıkıyor ortaya, sen kızın zor zamanlarında yanında olan Meriç'ten başkası değilsin, o seni değerli bir erkek olarak, bir alfa erkeği olarak görmüyor, onun aklı hala kötü adamlarda, eğlenceli adamlarda, öyle sürprizler çiçekler falan umrunda değil, büyük ihtimal yaşı da genç, ha evlenme çağına gelince belki senin kapıyı çalabilir, akıllı ol sakın açma.

Kısacası şu kadınlar sizin sandığınız kadar masum değil beyler, şeyinizle değil aklınızla düşünürseniz hak vereceksiniz. Tüm sürprizleri hak edecek tek insan varsa o da kendi öz annenizdir, gerisi sizi yalnızca sahip olduklarınız için seviyor haberiniz olsun.

• -kimseyi istemediğini, zor zamanında yalnız kaldığı için artık yapamadığını söyledi.- ve iş yerindekiler uzun parlement yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Altına imzamı atarım, bu adamı dinleyin.

Neden olayın böyle olduğunu merak eden konu sahibine gelince;

Kızın kendisi söylüyor, iki yıllık sevgilim beni zor zamanda bıraktı vs diye. Bir kadının nasıl birisi olduğunu yanındaki adamdan anlayabilirsiniz, her şeyi gizleyebilir ama sevdiği adamla kendini ele verir.

Kendin diyorsun baba sevgisi görmemiş (daddy issues) büyük ihtimal eski sevgilisi de serseri tipli boş beleş birisiydi ki kızı bırakıp gitmiş zaten, daha deşsen kim bilir neler çıkar.

Burdan şu mesaj çıkıyor ortaya, sen kızın zor zamanlarında yanında olan Meriç'ten başkası değilsin, o seni değerli bir erkek olarak, bir alfa erkeği olarak görmüyor, onun aklı hala kötü adamlarda, eğlenceli adamlarda, öyle sürprizler çiçekler falan umrunda değil, büyük ihtimal yaşı da genç, ha evlenme çağına gelince belki senin kapıyı çalabilir, akıllı ol sakın açma.

Kısacası şu kadınlar sizin sandığınız kadar masum değil beyler, şeyinizle değil aklınızla düşünürseniz hak vereceksiniz. Tüm sürprizleri hak edecek tek insan varsa o da kendi öz annenizdir, gerisi sizi yalnızca sahip olduklarınız için seviyor haberiniz olsun.

Yemin ederim! aklıma gelmişti. Kesinlikle ve maalesef böyle durum. Hatta aklımdan bir sürü şey geçti tekrar çağırıp içimdeki nefreti kusmak.. Beraber olduğun, eğlendiğin insanlar yanında olmayacaklar. Seni kullanmak için beraber olacaklar vesaire.. Abi hayat bu değil ki? Değersiz, ruhsuz et parçası gibi davranmak gerek aslında..

Hocam doğru yolda olan sensin, bizleriz, varsın hayat bize istediklerimizi sunmasın bizim içimiz rahat olsun yeter.

Sana yegane tavsiyem şu olur, ya duygusal ve mantıksal olarak sapasağlam akılı başında bir kadına denk gelene kadar kimseyi umursama ya da kadınların oynadığı oyunların farkında ol, dizginler senin elinde olsun.

Hep yaşadığım bir kuraldır bu, "İlla oyun oynamak zorunda değiliz ama oyunun kurallarını bilmek bir güçtür." bunu bilir bunu söylerim.
  • Olmuş la bu iş hayırlı olsun. Kendine güvendir sadece knk.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.