Şimdi Ara

arkadaşlar ilginç birşeyler oluyor telefonumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim 6600 da bugün bi gariplik var durduk yerde gprs bağlantısı kuruyor 3 sn falan sonra bakıyorum birşey yok. işlem kaydında mms gönderdiğim yazıyor 48k falan ama gprs sayacında alınan 132k gönderilen 9k yazıyor işlem kaydında 4 tane mms gönderdiğim yazıyo telefona yeni bişeyde yüklemedim nedir bu sorun acil yardım yoksa faturaya girecek bu gprs ler

• belki bt açıkken dolaştıysan başka bi telden cabir virüsü yemiş olabilirsin...
  • Cabir olabilir. : )
  • cabirin öyle şeyler yaptığı hiç duyulmadı ama
  • yok ben bluetooth u açık bırakmıyorum acaba biri bana mms yollamaya çalışıyo da tel almıyomu ama mms ayarlarını da yapmıştım internetten göndermiştim taa ne zaman önce başka tecrübe eden yokmu böyle birşeyi
  • mms ayarlarında bir yanlıslık var herhalde tekrar yap
  • bu sabah gene aynı şey oldu çıldırcam negativeee sen bi el atsan şu işe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhalde virüs girmiş
  • GPRS ayaralrında hata olmuştur...hattın neydi?
  • arkadaşlar çok tatminkar cevaplar vermiş tebrik etmek lazım hepsini...sorununa gelince virüs konusunda bir tecrübem olmadı fakat internetten takip ettiğim kadarıyla böyle bir olaya neden olacak bir virüs yok.mms almaya çalışıyor olabilir telefon.sana tavsiyem bir tanıdığından kendine mms yolla ve tekrardan aynı sorunları yaşıyormu telefon bir bak.yaşıyorsa mms ayarlarını tekrar iste yada ayarları elle yap(sticky bölümünde gerekli bilgi mevcut mms ayarları ile ilgili).yine düzelmezse telefonuna format at derim.gerçi telefonunun modelini yazmamışsın fakat s60 olduğunu farzediyorum.formatla ilgili sticky bölümüne yazdım inşallah işine yarar.

sticky bölümü için buraya tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 1 Aralık 2004,23:35:57 >

• tek yapman gereken fabrika ayarlarına geri dönmen. bendede aynı sorun vardı.
  • sorunun çözülse de çözülmese de yazki arkadaş tecrübe olsun her bilgi değerlidir...
  • Bunun nedeni operatorun toplu mms gönderimidir
    Sistem kasıldıgında dolayı telefon bunu download edemez ve böle bi salaklık ortaya çıkar
    sevgiler..
  • ayrıca telde yeterli hafıza yok ise böle hata alırsınız

quote:

tek yapman gereken fabrika ayarlarına geri dönmen. bendede aynı sorun vardı.

böle bişey yapmanada gerek yokk
  • klonajinsky ilk mesajda yazdım ya 6600 diye
    mms ayarlarını bir kontrol edeyim bu arada hattım turkcell
    şu an geçici olarak mms alımını kapattım bu sorun kalktı ama mms kapalı olmaz tabii bi ayarları kontrol edeyim olayı çözersem yazarım buraya
    insider telefonun gprs sayacında download olduğu yazıyor ama işlem sayacında mms benden gitti gözüküyor gariplikte burda zaten
  • bendede var aynı durum gprs bağlanıyor mesaj gelmiş gibi ötüyor fakat ortada ne gelen var ne giden

dellendi 6600
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

klonajinsky ilk mesajda yazdım ya 6600 diye

dalgınlığıma gelmiş kusura bakma
  • lexus senin hattamı turkcell
  • quote:

klonajinsky ilk mesajda yazdım ya 6600 diye
    mms ayarlarını bir kontrol edeyim bu arada hattım turkcell
    şu an geçici olarak mms alımını kapattım bu sorun kalktı ama mms kapalı olmaz tabii bi ayarları kontrol edeyim olayı çözersem yazarım buraya
    insider telefonun gprs sayacında download olduğu yazıyor ama işlem sayacında mms benden gitti gözüküyor gariplikte burda zaten

mms almaya çalışoırken cihaz bilgi alır ve gönderir
    hatta ben size işlem yaptıgı noyu söyleyeyim 2281.Sanırım buydu
    Sanırım bu 6600 dısında 7610,3650 gibi cihazlarda da olacaktır.Nedeni ise büyük bir ihtimalle kullandıgı port

• ewet turkcell ama bugün düzeldi ötmüyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.