Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ROM ATTIM SİYAH EKRANDA KALDI GERÇEKTEN ZOR DURUMDAYIM ! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samasung galaxy ace s5830i telefonum var ve rom attım az önce telefon açılıyor siyah ekranda kalıyor yani açılmıyor! siyah ekrandayken S yazısı geliyor gidiyor geliyor gidiyor aynı işlem olup duruyor lütfen zor durumdayım telefonsuz kaldım yardımcı olun :(

ozan97 bu mesajı paylaştı
  • Tekrar stok rom.flashla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgin için oncelikle teşekkür ederim benim bu konuda açıkçası bilgim yok açıklayarak yazarsan sevinirim telefon siyah ekranda ve arada S diye bir simge çıkıyor açılmıyor nasıl yükleyebilirim flash'ı stok ne demek yardımcı olursan gerçekten sevinirim zor durumdayım
  • Odinden rom atmissin ya sammobiledan telefonuna uygun orjinal android sürümünü indir rom attigin gibi telefona odinden yükle

• teşekkürler telefon açıldı rom yapıldı fakat şimdide telefonla arama yapılmıyor beni arayamıyorlar :(
  • Wiperlari yapin usta googledan bakabilirskn nasıl yapildigina

• googla wiperlar yazdım çıkmadı tam ad nedir arama sorununu düzeltir mi ? çok sağol kardeşim adamsın çok zor durumda olmasam uğraşmam
  • Arkadaş wipe demek istedi googla a galaxy ace s 5830i recovery yazın gelir sanırım ses açma orta tuş ve güç tuşuna basılarak giriliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Arkadaş wipe demek istedi googla a galaxy ace s 5830i recovery yazın gelir sanırım ses açma orta tuş ve güç tuşuna basılarak giriliyordu
    wiparlar
  • CyberDriver kullanıcısına yanıt
    recovery nasıl yaparım şimdi ilgilenicem arkadaşlar ilgilerinizden dolayı teker teker teşekkür ederim

tamam denerim inşallah eski haline döner şimdi yeni rom indiriyorum olmassa öyle yapıcam sağol arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan97

recovery nasıl yaparım şimdi ilgilenicem arkadaşlar ilgilerinizden dolayı teker teker teşekkür ederim

tamam denerim inşallah eski haline döner şimdi yeni rom indiriyorum olmassa öyle yapıcam sağol arkadaşım.
    Mobile network not avaible hatasını nasıl düzelticem 2 rom denedim aynısı oldu :/
  • quote:

Mobile network not avaible hatasını nasıl düzelticem 2 rom denedim aynısı oldu :/

İmein ucmus olabilir telefon hakkindadan bak imein gorunuyor mu kutusundakiyle ayni mi

• cellman406 C kullanıcısına yanıt
    IMEI arattırıyorum yok IMEI ne yapabilirim romlu şu an telefon rootlu ayrıca bulunmuyor sanırım IMEI ne yapabilirim kaç saat oldu sabahtan beri bulamadım çözümü lütfen yardım edin artık ya :(
  • ne yapıcaz peki şimdi nasıl düzelebilir IMEI yoksa ?
  • Kardes ben de bilmiyorum uzun zamandir ilgilenmiyorum ama efs diye bir dosya var onu yedek alman gerekirdi.. Simdi yapman gereken cihazin kutusunda imeisi yazar onu telefona tekrar atmak veya attirmak. Arastir ogren kendin de yapabilirsin. Veya telefoncuya gotur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Kardes ben de bilmiyorum uzun zamandir ilgilenmiyorum ama efs diye bir dosya var onu yedek alman gerekirdi.. Simdi yapman gereken cihazin kutusunda imeisi yazar onu telefona tekrar atmak veya attirmak. Arastir ogren kendin de yapabilirsin. Veya telefoncuya gotur.
    EFS Backup alman gerekirdi..İMEİ attırman gerekli sanırsam
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    IMEI ne kadardır attırmak yada çok zor bir şey mi ? (rahmini fiyatı) herkese teker teker teşekkür ederim ilgilerinden dolayı sağolun arkadaşklar
  • quote:

IMEI ne kadardır attırmak yada çok zor bir şey mi ? (rahmini fiyatı) herkese teker teker teşekkür ederim ilgilerinden dolayı sağolun arkadaşklar
    İstanbulda 20-30 tl arasıdır zor değil telefonculara imei attırırken de şunu da yapabilrisin evde kullanılmayan bir cep telefonu varsa onun imei kodunu kendi telefonuna attırırsan daha garanti olur
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    sorunu hallettım ilgin için teşekkür ederim odin ile eski roma döndüm
  • ozan97 O kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.