Şimdi Ara

Arkadaşlar cıldır cam yetr artık bu dertten bırı bana acıklayabılırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustam adamlar kalabalık ve ben tekım ne yapabılırsınkı butun aıle memlekette dayılar amcalar akrabalar
  • Yaklasık bır aydır kosturyorum acaba ne kadar ısterler acaba kac ay sureyle kıralnır dıye bır turlu bılgı bulamıyorum ısten de beledıyeye gıdemıyorum
  • Çoğu apartmanın sorunu. İnsanlar araba aldıkça daha da çok sorun olacak. Bence çözümlerden birisi11 aprtmanın birleşip dükanları satın alıp garaja çevirmeleri.

Bizim site de eski, beşyüz daireye yüzelli park yeri var. Ama herkes aynı durumda olduğu için karşılıklı anlayış gösteriliyor, herkes birbirinin arabasına ve çıkışına dikkat ediyor. İşyeri olduğu zaman işin rengi değişiyor. Bizim apartmana da bir işyeri taşınmıştı. İskan yasasına aykırı olmasına rağmen bu durum insanların hoşuna gidiyor çünkü rant artıyor. Ama biz pek olumlu bakmadık. Rant arttıkça çevreni sonra da sağlığını kaybediyorsun.

Avrupa'da bunu yaşamış. İlk yaşayan memleket biz değiliz. Her sokağa, her bina için karşılıklı anlaşrak özel çözüm, özel proje gerekir. 'Getir dozeri yapsın'larla çözülmez, kavgalar değişir sadece.

Arkadaşlar cıldır cam  yetr artık bu dertten bırı bana acıklayabılırmı

Hollanda, 1967.

• Hocam oncelikle annenize acil sifalar versin insallah guzel bir care bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Çoğu apartmanın sorunu. İnsanlar araba aldıkça daha da çok sorun olacak. Bence çözümlerden birisi11 aprtmanın birleşip dükanları satın alıp garaja çevirmeleri.

Bizim site de eski, beşyüz daireye yüzelli park yeri var. Ama herkes aynı durumda olduğu için karşılıklı anlayış gösteriliyor, herkes birbirinin arabasına ve çıkışına dikkat ediyor. İşyeri olduğu zaman işin rengi değişiyor. Bizim apartmana da bir işyeri taşınmıştı. İskan yasasına aykırı olmasına rağmen bu durum insanların hoşuna gidiyor çünkü rant artıyor. Ama biz pek olumlu bakmadık. Rant arttıkça çevreni sonra da sağlığını kaybediyorsun.

Avrupa'da bunu yaşamış. İlk yaşayan memleket biz değiliz. Her sokağa, her bina için karşılıklı anlaşrak özel çözüm, özel proje gerekir. 'Getir dozeri yapsın'larla çözülmez, kavgalar değişir sadece.

Hollanda, 1967.

abıcım nerde bu bınada bırlık beraberlık onbır bına nerde herkez bırbırnınkuyusnu kazıoyor :S saol bılgılendırmen ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: nurum3858

Hocam oncelikle annenize acil sifalar versin insallah guzel bir care bulursunuz

ınsallah abıcım ve paylasıcam dırek bu careyı dılerım bulurum en kısa zamanda allahından bulsun bolelerı
  • Hocam gidin belediyeye, mesela "işgaliye parası" diye bir durum var. Mesela dükkân önünü kapatabilmeniz için ya da garaj önüne park yasaktır diyebilmeniz için ödemeniz gereken bir para.
    Böyle bir yola gidebilirsiniz. Oraya işgaliye parası öderseniz duba koyup kendi aracınızın haricindeki araçları park dahi ettirmeyebilirsiniz. Üstelik elinizde resmi evrak olacağı için hiç bir kimse de sesini çıkaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hocam gidin belediyeye, mesela "işgaliye parası" diye bir durum var. Mesela dükkân önünü kapatabilmeniz için ya da garaj önüne park yasaktır diyebilmeniz için ödemeniz gereken bir para.
    Böyle bir yola gidebilirsiniz. Oraya işgaliye parası öderseniz duba koyup kendi aracınızın haricindeki araçları park dahi ettirmeyebilirsiniz. Üstelik elinizde resmi evrak olacağı için hiç bir kimse de sesini çıkaramaz.

hay allah razı olsun pekı bır bılgın varmı bır arabalık yer normal bır mahallede ne kadar tutar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejau_ahmet

quote:

Hocam gidin belediyeye, mesela "işgaliye parası" diye bir durum var. Mesela dükkân önünü kapatabilmeniz için ya da garaj önüne park yasaktır diyebilmeniz için ödemeniz gereken bir para.

hay allah razı olsun pekı bır bılgın varmı bır arabalık yer normal bır mahallede ne kadar tutar acaba

Hocam Zabıta müdürlüğüne gidip durumu anlatın. Size fiyatı söylerler. Sanırım metrekare başına ve günlük alınıyor olması lazım.

En temizi yarın gidin Belediyeye zabıta ile bir görüşün, yol yordam göstersinler.

• quote:

quote:

quote:

Hocam Zabıta müdürlüğüne gidip durumu anlatın. Size fiyatı söylerler. Sanırım metrekare başına ve günlük alınıyor olması lazım.

En temizi yarın gidin Belediyeye zabıta ile bir görüşün, yol yordam göstersinler.

ızın almayı basarırısam ılk ısım cunku gercekten ınsanların dama noktası vardır o durumdayım hepınızden cok teskkur ederım keskearamızda zabıta olanlar olsa

• Ben de benzer bir durumdayım.
    Dükkânlar önlerine dubadır ıvırdır zıvırdır koyuyorlar, apartman kapılarına saksıdır şudur budur koyuyorlar, evi bodrum katta olan bile "Buraya park etmeyin" yazıp taş koyuyor.
    Üstüne üstlük mahalleli de aracını düzgün park etmiyor, 3-4 sokaklık yere koca mahalle park etmeye çalışıyor, yetmiyor sağdan soldan millet park etmeye çalışıyor.
  • boncukcuyla kanka olun ya da dovun. Ya da bir defa yemek ismarlayin. Siz de biraz girisimci olun. Insanlarla dost olmaya bakin. Sizi sevdikce size kizmak yerine arabaniza sahip bile cikacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de benzer bir durumdayım.
    Dükkânlar önlerine dubadır ıvırdır zıvırdır koyuyorlar, apartman kapılarına saksıdır şudur budur koyuyorlar, evi bodrum katta olan bile "Buraya park etmeyin" yazıp taş koyuyor.
    Üstüne üstlük mahalleli de aracını düzgün park etmiyor, 3-4 sokaklık yere koca mahalle park etmeye çalışıyor, yetmiyor sağdan soldan millet park etmeye çalışıyor.

ya duz gırcegı yere yan gıren var ya ınsanlar yarın benım basıma gelır demıyor deseler bole olmaz
  • dejau_ahmet kullanıcısına yanıt
    dostum aynı sorun bende de vardı
    İstanbul zabıtasından emekli müdür tanıdık vardı,ona bir sorayım diye uğradım.
    Müdürlerinden birine yönlendirdi;Hemen dilekçe yazdım,annem hasta gece gündüz hastaneye götürebilmem lazım diye.
    Adamın tek yaptığı A4 kağıda'' xxxxx plakalı araca sokakta parketmesine dair izin verilmiştir'' yazmak oldu
    altına imza attı,mühür bastı tmm 9aydır aracım kapımın önünde kimse dokunamıyor

gidin İstanbul zabıtasına dilekçe yazın gerisi kolay.
  • quote:

quote:

ya duz gırcegı yere yan gıren var ya ınsanlar yarın benım basıma gelır demıyor deseler bole olmaz

Aha hocam benim yaptığım park bu (Mavi olan):
    Böyle ücra giriyorum genelde, yer sıkıntısından dolayı.

Bu da vatandaşımın park edişi.

Yapacak bir şey yok, ben de bulduğum yere ilişmeye başladım. Üstüne de numaramı bıraktım, biraz insansa çizmeden önce arar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 21 Ocak 2014; 18:55:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

boncukcuyla kanka olun ya da dovun. Ya da bir defa yemek ismarlayin. Siz de biraz girisimci olun. Insanlarla dost olmaya bakin. Sizi sevdikce size kizmak yerine arabaniza sahip bile cikacaktir.

Kardes en basından ınsan gıbı davrandım herseyı acıkaldım acıdım ama sonra ınsan saf yerıne kondugnu anlayınca soguyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

Müdürlerinden birine yönlendirdi;Hemen dilekçe yazdım,annem hasta gece gündüz hastaneye götürebilmem lazım diye.
    Adamın tek yaptığı A4 kağıda'' xxxxx plakalı araca sokakta parketmesine dair izin verilmiştir'' yazmak oldu

Abım tanıdıgın varmıs bende oda yok pekı para verdınmı bellı bır mıktar

• quote:

quote:

quote:

Aha hocam benim yaptığım park bu (Mavi olan):
    Böyle ücra giriyorum genelde, yer sıkıntısından dolayı.

Bu da vatandaşımın park edişi.

Yapacak bir şey yok, ben de bulduğum yere ilişmeye başladım. Üstüne de numaramı bıraktım, biraz insansa çizmeden önce arar diye.

Abicim cizmek bir nebze arabanın ıkı kez lastgını yardılar arka sılcek su sıkıcısını soktuler kac defa lastıgı ındırdıler arbanın aynısnı duran arabnın aynısnı kırdılar yerden topladım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

Abıcım acaba bu abı banada yardımcı olabılırmı mumkunmudur acaba

• dostum durumu anlat dükkandaki kişilere eğer insan evledıysa zaten ses etmezler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.