Şimdi Ara

Arkadaşlar cıldır cam yetr artık bu dertten bırı bana acıklayabılırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metallica17

dostum durumu anlat dükkandaki kişilere eğer insan evledıysa zaten ses etmezler

Abıcım dılımde tuy bıttı :( ben solesemde dıyor sen sımdılı kburaya cek sonra cekrsın buraya dıyor cektıgım yerdede ya arabayı pert edıyorlar yada cekcekyer bualmıyorum
  • dejau_ahmet kullanıcısına yanıt
    macaristanda şuan ayrıca sizin semt neresi?
    fatih için bu olay.
  • hayır 0 tl
    dilekçe yazıp başvuruyorsunuz
    ancak belirtmeniz gerek kanser hastam var araç bana gece gündüz lazım diye.
    bütün işlem 4dk yarın gidin başvurun.
  • Yesılpınar gazıosmanpasadayım ben kazım karabekır mahallesınde bınamın onunde durması gerkıyor aracın bır belge lazım mı acaba annemın ses telı ve ak cıger kanser oldugna daır
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

hayır 0 tl

Yesılpınar gazıosmanpasadayım ben kazım karabekır mahallesınde bınamın onunde durması gerkıyor aracın bır belge lazım mı acaba annemın ses telı ve ak cıger kanser oldugna daır
  • Otoparki olmayan evde oturmam satin almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastası olan birine de ne olursa olsun anlayış göstermeleri gerekir. 2 metre yere malzeme taşısan nolur bu kadar fedakarlık çok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopsiraporu

Hastası olan birine de ne olursa olsun anlayış göstermeleri gerekir. 2 metre yere malzeme taşısan nolur bu kadar fedakarlık çok mu?

Ah ah abi zihniyet akıl fıkır burdakılerın ısı degılkı bır soz var cahı lgeldın cahıl gıdıcen bunlarda ole ınsandan farklı geldıler ole gıdıcekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejau_ahmet

quote:

hayır 0 tl

Yesılpınar gazıosmanpasadayım ben kazım karabekır mahallesınde bınamın onunde durması gerkıyor aracın bır belge lazım mı acaba annemın ses telı ve ak cıger kanser oldugna daır

Resmi bir yolu yok bence. Defalarca forumda böyle konular açıldı. Bu ülkede güçlünün ,korkmayanın sözü geçer. Esnaf ta bu konuda 1-0 önde.
    Koyun aracınızı. Ön cama da içeriden bir kağıt koyun. Durumunuzu izah eden. Büyük de bir sopa alın...Saçma gelecek belki ama...

• allah yardımcınız olsun kardeşim. dua ettim size..
    okuyunca içimde dombıra çalmaya başladı allah yarattı demicen 2 kılıçla gircen dükkana..
    bu ne ya tam tersine kendileri yardım etmek için çabalamaları gerek durumu biliyorlarsa..
    istenmeyen tüy gibi böyle insalnarı alcan tek tek, çıktıkca alıcan.. herkes saygılı sevgili yaşıycak ondan sonra bu topraklarda aslında..

sana pislik olsun diye lastikleri patlatan yada parça söken de bunlar olabilir, yakalatmayı dene yada bi açıklarını bul dükkanlarını kapattır..
    kiralanıyosa git tam kapılarının önünü kirala.. allah uslandırsın, uslanmayanı bildiği gibi yapsın.
  • quote:

Ustad analtmaz olurmuyum ya bır ton cırcır ettıler yaptıkları ıs ney bılıyormusun garıp ama boncukcular boncuk ısı yapıyorlar yok neymıs cuval tasımak zormus tasıdıgı yer ıkı metre en fazla benım arabmın yanından gecıcek uzunlama bu neymıs allah askı yok ınsaf yokmu yok calsmıyorum gına getırdıler

hocam ruhsatta otopark parası ödemişler mi bunu öğren , eğer ödememişlerse hiç hakları yok
  • sanırım siz çiçek saksısının olduğu yere direkt apartman girişinin önüne çekmek istiyorsunuz alt kattaki boncukçuda apartman girişi kapandığı için çuvalı kapanan girişten geçirmesi zor oluyor 2 adımlık kaldırım köşesinden dolanamıyor diye bıdı bıdı yapıyor. Halbuki 1 tane tekerlekli çekçek alsa mesele hallolacak. Diğer resimde aynı durumdaki palio içinde sıkıntı çıkarmıştır. Esasında apartman olarak sizin durumunuza anlayış göstererek girişteki ilk 1-2 yerden birini size bırakmaları lazım boncukçununda boncuklarını boncuk tabancasına doldurup ağzına doldurmaları lazım. Gelmiş şurda 10 günlük boncukçu 10 yıldır muhitte barınan insanlara işkence çektiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roq

allah yardımcınız olsun kardeşim. dua ettim size..
    okuyunca içimde dombıra çalmaya başladı allah yarattı demicen 2 kılıçla gircen dükkana..
    bu ne ya tam tersine kendileri yardım etmek için çabalamaları gerek durumu biliyorlarsa..
    istenmeyen tüy gibi böyle insalnarı alcan tek tek, çıktıkca alıcan.. herkes saygılı sevgili yaşıycak ondan sonra bu topraklarda aslında..

sana pislik olsun diye lastikleri patlatan yada parça söken de bunlar olabilir, yakalatmayı dene yada bi açıklarını bul dükkanlarını kapattır..
    kiralanıyosa git tam kapılarının önünü kirala.. allah uslandırsın, uslanmayanı bildiği gibi yapsın.

Ustam allah korkusu var rızık alıyorlar dıye bırsey dıyemıyorum forumda arkadsımınzın dedıgnı uygulamaya calsııcam ısten ızın alabılırsem gıdıcem bole ble annem hasta yedı yırmı dort hastaneye tasımam lazım evın onunde arac durması ıcın ızın kagıdı alıcagım ınsallah olur dılerım allah ıslah etsın bunları benı boyle zora sokuyorlar ya ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Ustad analtmaz olurmuyum ya bır ton cırcır ettıler yaptıkları ıs ney bılıyormusun garıp ama boncukcular boncuk ısı yapıyorlar yok neymıs cuval tasımak zormus tasıdıgı yer ıkı metre en fazla benım arabmın yanından gecıcek uzunlama bu neymıs allah askı yok ınsaf yokmu yok calsmıyorum gına getırdıler

hocam ruhsatta otopark parası ödemişler mi bunu öğren , eğer ödememişlerse hiç hakları yok

Yok abıcım ne otopark parası ne baska bırsey sadece geldıler yerlestıler adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

quote:

hayır 0 tl

Resmi bir yolu yok bence. Defalarca forumda böyle konular açıldı. Bu ülkede güçlünün ,korkmayanın sözü geçer. Esnaf ta bu konuda 1-0 önde.
    Koyun aracınızı. Ön cama da içeriden bir kağıt koyun. Durumunuzu izah eden. Büyük de bir sopa alın...Saçma gelecek belki ama...

Ustam herseyı bızat acıkladım hala gelıp bana sen buraya cekme suraya cek ben cıktıgımda solerım sana dıyor bır gunlugune ızın tanıdım bole bırsey ıcın ama camdan ayrılmadım ızledım yaptıgı su cektı gıttı ne zıle bastılar gel cek dıye nede baska bırsey baska arac parkederken seslendım arabayı park edıcem dıye. Ole bır zıhnıyetkı anlam veremıyorum bu mıllete

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

sanırım siz çiçek saksısının olduğu yere direkt apartman girişinin önüne çekmek istiyorsunuz alt kattaki boncukçuda apartman girişi kapandığı için çuvalı kapanan girişten geçirmesi zor oluyor 2 adımlık kaldırım köşesinden dolanamıyor diye bıdı bıdı yapıyor. Halbuki 1 tane tekerlekli çekçek alsa mesele hallolacak. Diğer resimde aynı durumdaki palio içinde sıkıntı çıkarmıştır. Esasında apartman olarak sizin durumunuza anlayış göstererek girişteki ilk 1-2 yerden birini size bırakmaları lazım boncukçununda boncuklarını boncuk tabancasına doldurup ağzına doldurmaları lazım. Gelmiş şurda 10 günlük boncukçu 10 yıldır muhitte barınan insanlara işkence çektiriyor.

Yok ustam evın onunde cıceklık gıbı bır durum yok resmı yuklucem sımdı bunlarınkı benım ıstedgım olsun kolay ekmek kazanayım derdı

• Yeşil ve mavi arabanın önü boncukcu yesıl aracta benım aracım saten ıkı arabanın arkasına cekıyor ve ordan oraya tasımak zor dıyor
     Arkadaşlar cıldır cam  yetr artık bu dertten bırı bana acıklayabılırmı
  • quote:

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, kazım Karabekir de benimde yakınlarım oturuyor bilirim oraları park her türlü sıkıntı bayramlarda ziyarete geldiğimde bende zorlanıyorum park yeri bulmak için, boncukcunun yaptığı alenen hayvanlıktan başka bir şey değil bu başka şekilde ifade edilmez. (ki böyle söyleyince gariban hayvana da hakaret oluyor ya hayvanlar kusuruma bakmasınlar.)

Bu tür mahlukatlar medeni bir şekilde konuşmaktan anlamazlar idrak insaniyet medeniyet anlayış vb. insan davranışları bünyelerinde bulunmaz, insan yerine koyup güzel güzel konuşmayı da zayıflık ya da züppelik belirtisi olarak görürler bunların anlayacağı dil başkadır, şimdi son raddede elinizde bidonla gidip dükkana adam olun yoksa.. deyin diyeceğim olmayacak en iyisi belediyede bu işin çözümü varmış gidin meramınızı güzel güzel anlatın oradan halledin ayrıca gitmişken birde araştırın bakalım işgaliye parası veriyorlarmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

quote:

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, kazım Karabekir de benimde yakınlarım oturuyor bilirim oraları park her türlü sıkıntı bayramlarda ziyarete geldiğimde bende zorlanıyorum park yeri bulmak için, boncukcunun yaptığı alenen hayvanlıktan başka bir şey değil bu başka şekilde ifade edilmez. (ki böyle söyleyince gariban hayvana da hakaret oluyor ya hayvanlar kusuruma bakmasınlar.)

Bu tür mahlukatlar medeni bir şekilde konuşmaktan anlamazlar idrak insaniyet medeniyet anlayış vb. insan davranışları bünyelerinde bulunmaz, insan yerine koyup güzel güzel konuşmayı da zayıflık ya da züppelik belirtisi olarak görürler bunların anlayacağı dil başkadır, şimdi son raddede elinizde bidonla gidip dükkana adam olun yoksa.. deyin diyeceğim olmayacak en iyisi belediyede bu işin çözümü varmış gidin meramınızı güzel güzel anlatın oradan halledin ayrıca gitmişken birde araştırın bakalım işgaliye parası veriyorlarmı.

basından sonuna haklısın abıcım beledıyeden ısgal ıcın para vermıyorlar birde sımdı konustum beledıyeden baskasının hakkını sıze veremeyız sızın hakkınız bıle olsa dedı boncuk degıl baskasıda cekebılır oraya dedı sanırım zabıta ıle halledıcem ısı

• Burası anladığıma göre imalathane olarak kullanılıyor. Meskenlerin alt katlarına kolay kolay imalathane ruhsatı vermezler. Büyük ihtimalle ruhsatta dükkan görünüp imalathane olarak kullanılıyordur. Sıkıntı biraz da buradan çıkıyor anladığıma göre. Sürekli mal giriş çıkışı olan imalathanenin mesken bölgesinde işi nedir? Gitsin sanayi sitesine istediği kadar, palet palet boncuk indirip bindirsin.

Hafif imalat diye başta göz yumulmuştur ama işte, iyilikten böyle kötülük çıkıyor.

Zabıtaya bu konu da şikayet edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 22 Ocak 2014; 13:56:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.