netün bey fuji a170 almaya karar werdim. fakat kafamda bi soru işareti war bn pillerdende hiç anlamam kaliteli bi pil we sarj cihazı almak istiyorum ne önerirsiniz ?
şarj ciazı ataba-at 508 veya üst modeli pil varta,gp alabilirsiniz
@rftt_xr Eğer vaktiniz varsa aşağıdaki linkini verdiğim konunun 65. sayfasındaki ilk mesajı okursanız şarjlı piller ve şarj cihazları konusunda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/tm.htm
arkadaşlar bn makinayı foto zeynepten alacağım için ordan araştırdım gp marka pil ve sarj cihazlarını şu üç ürün kafama yattı ama bn hiç anlamam bide siz bakın istedim bu piller iyimidir ??
illa bunlardan birini alacaksanız şunu diyebilirim: forumda piller konusunda en uzman kişi bipekkandır. bipekkan üstad hep derki;hızlı şarj cihazları kullanmak iyi değildir(bunu dikkate alarak ben size ortadaki linki tavsiye ediyorum) ama bide şu var bipekkan üstad gp markasını pek önermez
arkadaş aç interneti gir hızlıal,fotozeynep,fotografium sitelerine oku yorumları en uygununu bulursun,bana kalırsa fotografium en uygunu.300-400 arası onlarca makine var hemde her model,ben çok araştırdım kafam ricoh r 10 ile fıjifilm s1500 modelinde şimdide olympus modellerine takıldım.optik zoom çok olanı alıcam hala inceliyorum.
istediğiniz ürünleri bende temin edebilirim
arkadaşlar bi türlü karar weremiyorum deli olucam... :/ :/ :/ uzun zamandır takip ediyorum forumu we şu özelliklere sahip bi makina istiyorum manuel ayarları kesinlikle olucak we sarjlı olucak ama sarj konusu o kadar önmli değil şimdi çoğunuz bana a590ıs önereceksiniz ama ona pek kafam yatmadı şeklini falanda beğenmedim... ilginiz için şimdiden teşekkürler...
dostum canın ne isterse onu al başkası birşey der bozuk çıkar veya bozulur sakata gelir adama atarsın suçu :)
fujifilm in manuel ayarlara imkan sağlayan modellerine yönelebilirsiniz. aynı şekilde panasonic de olabilir. bu iki firmanın belli ürünlerini arkadaşlarımız kullanıp beğendiği için tavsiye etmektedirler. kendileriyle görüşerek fikrinizi netleştirebilirsiniz
dünde bir arkadaşa önermiştim nikon coolpix s4000 özellik olarak çok gelişmiş bir makine... aklınızın kenarında bulunsun ;) fiyat 400 civarında...
benim dslr (yarı profesyonel makine) 6.1 megapixel ve gayet memnunum. Bilmem bişeyler anlatıyor mu sana
quote:
Orijinalden alıntı: erencaner
benim dslr (yarı profesyonel makine) 6.1 megapixel ve gayet memnunum. Bilmem bişeyler anlatıyor mu sana
bende 3 küsür senedir fuji s6500fd 6.3 mp dslr-like makinamı severek sorunsuzca kullanıyorum ve benim kompact makinem 10, 12, xx megapixel senin cihaz da neymiş öyle baya eski bişeye benziyo işe yaramaz diyenlere sadece deyip geçiyorum.
yaşasın 1/1.6" super CCD sensör ve 6.3mp dslr-like cihazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme