Bildirim
arkadaşlar çok acil 400 tl yı geçmeyecek bi foto makinası lazım lütfen yardımmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi sesler çıkmış kafalardan? -
Öncelikle bu başlık altında 250-400 lira arasında bir çok faktör göz önünde bulundurularak bir sürü makine incelendi ve diğer arkadaşlara tavsiyelerde bulunuldu. Keşke başlığınızı açmadan önce onları inceleseydiniz ve ordaki açıklamalar size yetersiz geldiğinde sorularınızı ordan yöneltseydiniz... -
mesela sony w320 teknosada tam 399 tl şekli, falan çok hoşuma gitti bnm ama bu forumda we dier forumlarda onn hakkında bi çok iyi we kötü yorum war bi türlü kara veremiyoruym geçen günde tansaşta canon a480 gördüm 270 tl yı ama bn makinadan hiç anlamadığım ,için kara weremiyorum o yüzden sizlerden yardım istiyorum... lütfen bana bi kaç makina önerin :S ... -
A590 alabileceğiniz en güzel makinelerden biridir.
http://www.fotografium.com/index.php?p=show&pid=50903&k_id=0&ref=akakce&v=1.93.5 - 315 TL -
a590 a baktım 8 mp gözüküo mp i düşük değilmi bn anlamam ama bi sorayım ddm mesela sony w320 14.1 mp :S arasında 6 mp fark war :S -
quote:
Orijinalden alıntı: rftt_xr
a590 a baktım 8 mp gözüküo mp i düşük değilmi bn anlamam ama bi sorayım ddm mesela sony w320 14.1 mp :S arasında 6 mp fark war :S
kesinlikle arada çok fark var
bu w320 nin a590 a göre inanılmaz kaliteli olduğunu gösterir dimi sizce?
mesela iş yerimde arkadaşımın biri 8mp cep telefonu aldı.sizce o telefonla canon a590 nın foto kalitesi birmidir? -
güney 12mp lık samsung cep tel daha ıyıdır anladın sen demek ıstedıgımı.. yukarda arkadasa nereye bakmasını gerektıgını soyledım ama hala ...
quote:
Orijinalden alıntı: güney tan
quote:
a590 a baktım 8 mp gözüküo mp i düşük değilmi bn anlamam ama bi sorayım ddm mesela sony w320 14.1 mp :S arasında 6 mp fark war :S
kesinlikle arada çok fark var
bu w320 nin a590 a göre inanılmaz kaliteli olduğunu gösterir dimi sizce?
mesela iş yerimde arkadaşımın biri 8mp cep telefonu aldı.sizce o telefonla canon a590 nın foto kalitesi birmidir?
-
dalga konusu oldum sanırım xD bu konuda bi bilgim yok bilgim olsa sizlerden yardım istemezdim değilmi ?. bn aldım cvbımı ilginiz için teşekkür -
Dalga konusu değil de keşke geri sayfadaki yapılan tavsiyelere baksaydınız..Günde on yüz bin milyon kez 200-400 lira arası makine tavsiyesi istiyorlar.. Kimse 3-5 sayfa gerideki yorumlara tavsiyelere bakayım demiyor.. Bizi de üzen bu Bende elektronik hakkında hiç bir bilgiye sahip değildim foruma üye olduğumda.. Yaklaşık 4 yıldır üyeyim ve msj sayıma dikkat ettiyseniz yazıp sormaktan çok okumayı araştırmayı tercih ettim
İLAVETEN: şu an benim kullandığım makine fujifilm s6500fd 6MP e sahip. Forumda genişce hakkında yapılan yorumları bulabilirsin. Fuji 5700-5800 konusunu da incele..
quote:
dalga konusu oldum sanırım xD bu konuda bi bilgim yok bilgim olsa sizlerden yardım istemezdim değilmi ?. bn aldım cvbımı ilginiz için teşekkür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 17 Mart 2010; 5:31:37 >
-
quote:
dalga konusu oldum sanırım xD bu konuda bi bilgim yok bilgim olsa sizlerden yardım istemezdim değilmi ?. bn aldım cvbımı ilginiz için teşekkür
bu tarz bir makinede Megapiksel ne kadar azsa o kadar iyidir diyebiliriz. -
fuji a170 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar ? -
quote:
fuji a170 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar ?
350 altına alıncak en iyi makinaların
a170 ve a235 olduğunu düşünüyorum.
fotoğraf kaliteleri için aynı diyebiliriz.
a235in farkı daha büyük lcd ve kendinden batarya olması.
ben 350 tl bütçesi olan birinin kişisel ihtiyacına göre bu 2 modelden birini seçmesi taraftarıyım.
ben alcak olsam a235 alırdım.kendinden bataryalı modelleri sevdiğim için -
Fuji A170 veya Canon A590 tercih edilebilir. -
quote:
quote:
fuji a170 hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar ?
350 altına alıncak en iyi makinaların
a170 ve a235 olduğunu düşünüyorum.
fotoğraf kaliteleri için aynı diyebiliriz.
a235in farkı daha büyük lcd ve kendinden batarya olması.
ben 350 tl bütçesi olan birinin kişisel ihtiyacına göre bu 2 modelden birini seçmesi taraftarıyım.
ben alcak olsam a235 alırdım.kendinden bataryalı modelleri sevdiğim için
a235 bataryalı değildir oda pillidir a170'den ekran büyüklüğü vardır.
bence ne kadar foto kalitesinde fark yoktur. dense'de düşük Pixel density makinalarda önemli unsur kayle alın.
-
netün üstadım karıştırmışım
inan tüm modellerin incelemesini filan okudum sanırım hepsi birbirine girdi biraz bilgilerin
geçende a170 topiğini baştan sona okudum.Orda üyenin birisiyle a170-a235 tartışmasına girmişin
fotoğrafa resim diyen bi üyenin senle fikir yarıştırması çok komiğime gitti
Sende arkadaşı kaile alıp bişeyler anlatmaya çalışmışın
Aslında o tartıştığın adam hakkaten fark göremiyodur.Fotolar arasındaki kalite farkını çok olmadıkça uzman gözler görür
-
quote:
netün üstadım karıştırmışım
inan tüm modellerin incelemesini filan okudum sanırım hepsi birbirine girdi biraz bilgilerin
geçende a170 topiğini baştan sona okudum.Orda üyenin birisiyle a170-a235 tartışmasına girmişin
fotoğrafa resim diyen bi üyenin senle fikir yarıştırması çok komiğime gitti
Sende arkadaşı kaile alıp bişeyler anlatmaya çalışmışın
Aslında o tartıştığın adam hakkaten fark göremiyodur.Fotolar arasındaki kalite farkını çok olmadıkça uzman gözler görür
Fotoğrafa resim deiyen kısmına katılıyorum. Bence basit gibi gözüksede önemli bir fark.
-
netün bey dün sizi arkdaş listeme ekledim acaba özel konuşmamız mümkünmü we a590ıs hakkında bilgi werebilirmisiniz bana a170 karşılaştırıldığpında hangisi daha iyidir ? -
quote:
netün bey dün sizi arkdaş listeme ekledim acaba özel konuşmamız mümkünmü we a590ıs hakkında bilgi werebilirmisiniz bana a170 karşılaştırıldığpında hangisi daha iyidir ?
manuel ayarlara imkan verdiği için a590 avantajlıdır ama ben manuel ayarla uğraşmam bas çek makina bana
yeter derseniz a170 işinizi görür a590 yerine'de a570 Pixel density düşük daha iyidir. -
netün bey fuji a170 almaya karar werdim. fakat kafamda bi soru işareti war bn pillerdende hiç anlamam kaliteli bi pil we sarj cihazı almak istiyorum ne önerirsiniz ?
Benzer içerikler
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- evkur sipariş iptali
- fotoğraf dpi ayarlama
- dc 5v ne demek
- keysmart ne malı
- yapay zeka fotoğraf düzenleme
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X