Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇOK ÇOK ÇOK ACİL FİYAT PERFORMANS TAVSİYESİ İSTİYORUM 3 MODEL ARASINDA KALDIM LÜTFEN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Profilo CMG120DTR A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/profilo-cmg120dtr-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000EY35Y

www.hepsiburada.com
    Profilo CMG100DTR A+++ 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/profilo-cmg100dtr-a-9-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-mtprofcmg100dtr

www.hepsiburada.com
    Vestfrost VWM 9122/9120 A++ 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/vestfrost-vwm-9122-9120-a-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-MTVESTVWM9122

ARKADAŞLAR KALİTEDE ÖNEMLİ EVET AMA FİYAT PERFORMANS OLARAK LÜTFEN ACİL YARDIM ÇÜNKÜ
    BİRİSİ 1598 BİRİSİ 2200TL AYNI ÖZELLİKLER AMA MARKA FARKI VAR NE DERSİNİZ İÇ HACİM AÇISINDAN PROFİLO NASILDIR YORGAN V.S AÇISINDAN

• Aradaki 700 lira fark fazlaca değer. En az 10 litre hacim farkı var bir kere. Motor,kasa,kart kalitesi profiloda vestelden kat kat iyi haliyle yıkama kalitesinde de oldukça fark ediyor. Bunu ben değil vesteli de profiloyu da kullananlar söylüyor. Ucuz diye her makine gidip alınmaz hocam bu iş tecrübe istiyor maalesef.
    Edit: makinede devir ayarı vs yokmuş ayrıca programları ve opsiyonları çok saçma olmuş.
    Sıcaklık hem düğmeden hemde ekrandan yapılıyor ki bu bence gereksiz. İki yerden birine koyulması gerek. Ayrıca makinenin her programda 1200 devir sıkması doğru değil. Çok daha fazla yıpranma yaşatır. Birde 9 kg olmasına rağmen çoğu insan tek kişilk yorgan vs sığmıyor demiş. O zaman bu makine nasıl 9 kg oluyor çok saçma.
    Bu bahsettiğim boş olayların hiçbirini profiloda yaşamayacaksınız. Birkere alın kaliteli alın hocam. Devir seçimi size kalmış eğer 1000 devirli profilo 1200 devirliden çok daha ucuzsa 1000 devirli de işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizata06 -- 23 Mart 2020; 21:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• denizata06 D kullanıcısına yanıt
    bende profilo CMG120DTR var. çok memnunum. herkese de tavsiye ederim,1200rpm'de sesi az da olsa duyuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozplthsn -- 23 Mart 2020; 21:38:36 >
  • Ek garantisi 460 lira idi sanırım profil da bunu da not alın hocam değerlendirirken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf ek garantisi pahalı diye kaliteli yerine ucuz çamaşır makinesine yönelmek para israfı bence. Malum o ucuz makinelere garantisiz düşük fiyatlara da zaten orijinal parçaları kolay bulunup onarılabiliyor. İşin sırrı sizi uzun süre servislik olaylarla uğraştırmayacak makineler bulabilmek. Mesela vestel yapılan mühendislik gereği sarsıntılı ve konforsuz bir makine. Mesela ince ayrıntılara çok özenilmediğinden kısa bir süre sonra makineniz ilk günkü stabilitesini korumayacak, zamanla yürümeye sarsılmaya başlayacak. BSHnin makinelerinde böyle birşey zaten yok. Vestel ile birebir aynı malzeme kullanılsa bile yine BSH derim ben çünkü bu işin sırrı ayrıntıda. Eğer ben makine çalışırken varlığını bile hissetmeyeceksem veya bu sefer acaba temiz yıkamışmıdır diye düşünmeyeceksem aradaki farka da değer diye düşünüyorum.
    Servis ücretini vermeyin hocam isterseniz. Ucuza profilo alın eğer garantisi bitince arıza da yaparsa ucuz özel bir servise çıkma parçayla bile onartırsınız. Bence ek garanti makine alınırken ikinci planda düşünülmesi gereken bir durum. Ha olsa iyi olur tabi orası ayrı ama sırf ek garantisi ucuz diye kötü makine kullanmak mantıksız. Nitekim çamaşırlarınızı ek garantiye vereceğiniz para temizlemeyecek

• Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler 1200dtr aldın bayiden üstelik pazarlıkla 2150tl gibi bir fiyata aldım dün horoz lojistik çok özenle getirdi 1 saat sonra kurulum yapıldı makineyle yıkama yaptık v.s özelliklerini inceledik.

Size şu kadar söylim arçelik altustan sonra sanki şahinden mercedese bindim gibi oldu makine olağanüstü sizlere katılıyorum 700tl farka değer ben daha önce vestel ankastre set almıştım çok sıkıntılar yaşamıştım ama inanın eğer bu makine uzun seneler götürürse çok şahane olacak makine çok profesyonel bir makine iç hacmi çok geniş teşekkürler tavsiyeleriniz için birde makineyi kuran arkadaş kireçleme önleyici bir toz pazarladı ama almadım 80tl değmez diye, plastik kazan bu makineler bunu kullanmanız lazım falan dedi sizce almalımıydım.

• Profilo CMG120DTR 9 Kg bizde var gayet de memnunuz tavsiye edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    çok iyi bir seçim olmuş
    o temizleme tozları sitrik asit yani limon tuzu.
    limon tuzuna 80tl vermek gibi bir şey. A101 vb. marketlerden aldığınız limon tuzunu kazana dökün. pamuklu 90 a açın.
    süre oto düşüyor. geldiğinde mutlaka 60 derecede çalıştırın çünkü lastik biraz yağlı olabiliyor.
  • Hayırlı olsun hocam CMG ile CMS arasında ne gibi fark var bir türlü çözemedim ekranlar farklı geldi bana bire de nereden hangi bayiden aldınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtl1903 -- 26 Mart 2020; 20:27:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler 1200dtr aldın bayiden üstelik pazarlıkla 2150tl gibi bir fiyata aldım dün horoz lojistik çok özenle getirdi 1 saat sonra kurulum yapıldı makineyle yıkama yaptık v.s özelliklerini inceledik.

Size şu kadar söylim arçelik altustan sonra sanki şahinden mercedese bindim gibi oldu makine olağanüstü sizlere katılıyorum 700tl farka değer ben daha önce vestel ankastre set almıştım çok sıkıntılar yaşamıştım ama inanın eğer bu makine uzun seneler götürürse çok şahane olacak makine çok profesyonel bir makine iç hacmi çok geniş teşekkürler tavsiyeleriniz için birde makineyi kuran arkadaş kireçleme önleyici bir toz pazarladı ama almadım 80tl değmez diye, plastik kazan bu makineler bunu kullanmanız lazım falan dedi sizce almalımıydım.
    Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel bir fiyata çok güzel bir makine almışsınız. Uzun yıllar dertsiz kullanın inşallah. Zannedersem ek garanti yaptırmadınız. Bence gerek yok. Dediğim gibi ağır bir hasar olmadığı müddetçe garanti bittikten sonra semtinizdeki servislere de yaptırırsınız.
    Kireç sökücü ve makine temizleyiciyi biz ilk bağlanırken almıştık bir yıl sonra bir yarısını kazan temizlemede diğer yarısınıda ikinci senede kullandık. Kireç sökücü hala duruyor. Bence çok gerekli değil.
    Bizim eski makinemizin su girişi önünde manyetik kireç kırıcı var şimdikine de onu taktık. Onu tavsiye edebilirim. Eğer kireç problemi yoksa hiçbirşey yapmanıza lüzum yok.

• denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bende eskiden beri ek garanti olayları tarzı şeyleri önemsemiyorum şu ana kadar bi skntı yaşamadım yaşasamda 3 yıl garantisi var ve 3 yıl sonra mahalledeki tamirci halleder dediğiniz gibi...

• ozplthsn O kullanıcısına yanıt
    Bakın buna çok sevindim işte teşekkür ederim inşallah uzun seneler kullanırız bu makineleri cidden kendisine yüklenen misyonu sonuna kadar yerine getiren bir makine eminim senelerce kullanırız 🙂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.