Şimdi Ara

Arkadaşlar çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi akşamlar. yükseltilebilir hafızaya sahip,radyolu,SES KALİTESİ YÜKSEK VE NET OLAN (çok önemli) video önemli değil bu özelliklere sahip bir mp3-mp4 çalar arıyorum.Mutlaka KART GİRİŞLİ olmasını istiyorum.O kadar çok playerları inceledim ki bir türlü karar veremiyorum. max.200ytl civarı taş çatlasın 250ytl bir player arıyorum.Tekrar söylüyorum benim için en önemli olan kaliteli ses,doygun ses yüksekliği ve radyo.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: AlpkanTR

Hepinize iyi akşamlar. yükseltilebilir hafızaya sahip,radyolu,SES KALİTESİ YÜKSEK VE NET OLAN (çok önemli) video önemli değil bu özelliklere sahip bir mp3-mp4 çalar arıyorum.Mutlaka KART GİRİŞLİ olmasını istiyorum.O kadar çok playerları inceledim ki bir türlü karar veremiyorum. max.200ytl civarı taş çatlasın 250ytl bir player arıyorum.Tekrar söylüyorum benim için en önemli olan kaliteli ses,doygun ses yüksekliği ve radyo.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Aynı benim istediğim şeyler.
  • Sansa FUZE tavsiye ederim
  • serkanky arkadaşım tipi hoşuma gitmiyor malesef eni geniş olması kötü bi yandan da ses kalitesini öven cok fazla kişi duymadım,clip'in olsaydı aynı şartlarda malesef öylesi de yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpkanTR

serkanky arkadaşım tipi hoşuma gitmiyor malesef eni geniş olması kötü bi yandan da ses kalitesini öven cok fazla kişi duymadım,clip'in olsaydı aynı şartlarda malesef öylesi de yok...

sen beğendiğin seçenekleri sıralarsan daha çabuk yardımcı olunacaktır sanıyorum.
  • sana tavsiyem microsoft ZUNE'dur şahsen benim bugune kadar alıpta pişman olmadığım iiki almışım dediğim nadide cihazladan biridir
  • dediğim gibi serkanky arkadaşım,

hafızasını en az 8gb'a kadar yükseltebileyim,ses kalitesi yüksek ve ses yüksekliği doygun olsun radyo olsun ve en fazla 250ytl olsun...yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu geç kaldım?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen cowon d2 yi tarif ediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

sen cowon d2 yi tarif ediyorsun

bu arada izmirde oturuyorum yaşım küçük olduğu için kredi kartı sorunu var,babam da pek sıcak bakmıyo bu işlere,gidip mağazadan almam lazım yani havale ile olabilir aslında da bunlardan önce,

başka tür önerebileceğin markalar var mı?

creativeden,sonyden vs..
  • başka fikirler verebilecek arkadaşlar yok mu?
  • Kardeş sana cowon d2 tavsiye ederim. Ben kullanıyorum (sonradan D2+ yaptım) çok memnunum. Bu fiyat aralığında en iyilerindendir diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyutucu

Kardeş sana cowon d2 tavsiye ederim. Ben kullanıyorum (sonradan D2+ yaptım) çok memnunum. Bu fiyat aralığında en iyilerindendir diyebilirim.

nereden alabilirim site veya mağaza olarak
  • Şu an bildiğim kadarı ile sadece bu linktehttp://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=38815 ve kırmızı rengi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.