Şimdi Ara

Arkadaşlar ÇOK önemli Lütden Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben silkroad online 'ı bilgisayarıma yükledim, fakat patchleri yüklemek için ıklıyorum silkroada... Bana bu hatayı
    veriyor ''silkroad is already executed'' bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?

• zaten hazırlda bir silkroad client daha acmıssın.bekle acılmıosa sağ tıklayıp farklı çalıştir de yine olmuyosa bilgisayarını kapatıp ac olr
  • Dostum oyunu birkaç üst üste açmaya çalışıosun.O hatanın türkçe meali şudur "silkroad işlemi zaten yürütülüyor".oyun simgesine tıkladıında bekle biraz açılmıo açılmıo diip 20 kere tıklama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaListiK

zaten hazırlda bir silkroad client daha acmıssın.bekle acılmıosa sağ tıklayıp farklı çalıştir de yine olmuyosa bilgisayarını kapatıp ac olr
    Bilgisayarını kapatıp açmana gerek yok... CTRL+ALT+DEL yap.Sonra oradan İşlemler sekmesine geç.Sonra Silkroad'ı bul.Sonra da İşlemi Sonlandır de... Bu şekilde Silkroad tamamiyle kapatılmış olur... Daha sonra tekrar girmek istersen aynı şekilde launcherdan girebilirsin... İyi Oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 15 Mayıs 2007; 19:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaListiK

zaten hazırlda bir silkroad client daha acmıssın.bekle acılmıosa sağ tıklayıp farklı çalıştir de yine olmuyosa bilgisayarını kapatıp ac olr
    Ben sabahtan beri bilgisayarı kaçıncıya baştan başlattım oyunu baştan kuruyorum olmuyor...Senin dediğin gibi farklı çalıştır yaptım yine olmadı. Ne yapcam şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakt0

Ben sabahtan beri bilgisayarı kaçıncıya baştan başlattım oyunu baştan kuruyorum olmuyor...Senin dediğin gibi farklı çalıştır yaptım yine olmadı. Ne yapcam şimdi?

Alıntıları Göster
    quote:

Bilgisayarını kapatıp açmana gerek yok... CTRL+ALT+DEL yap.Sonra oradan İşlemler sekmesine geç.Sonra Silkroad'ı bul.Sonra da İşlemi Sonlandır de... Bu şekilde Silkroad tamamiyle kapatılmış olur... Daha sonra tekrar girmek istersen aynı şekilde launcherdan girebilirsin ... İyi Oyunlar...

Benim dediğimi yap ... Eğer bilgisayarın çok fazla kasıyorsa biraz beklemen gerekebilir...

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dediğiniz herşeyi denedim bir kaç kere tıklıyorum yine bu hatayı veriyor ''silkroad is already executed''
  • quote:

arkadaşlar dediğiniz herşeyi denedim bir kaç kere tıklıyorum yine bu hatayı veriyor ''silkroad is already executed''

Alıntıları Göster
    EN KÖTÜ ÇÖZÜM FORMAT AT YADA NORTON VARSA ONU SİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: andzone

Alıntıları Göster
    evet o yazı cok fazla tıklarsan oluo arkadas solemiş ama dahada Türkcesi ''arkadasım yeter acıcaz bekle 2dka'' ben giremediim zaman 5-6kere tıklıolm sinirden ozmn cıkıo bu yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: andzone

Alıntıları Göster
    Arkadasım Norton engellemez... Birkaç Virüs programı engeller... Onlar da Kaspersky vb. ... Yani virüs programıyla alakalı olduğunu sanmıyorum...Benim dediğimi yap sonra da Restart at ... Böylece sorunun geçeceğini umuyorum... Ya da bilgisayar uzun süredir açıksa kasabilir... Buzdolabına koy biraz soğusun...

• quote:

Orijinalden alıntı: bigturk_tr

evet o yazı cok fazla tıklarsan oluo arkadas solemiş ama dahada Türkcesi ''arkadasım yeter acıcaz bekle 2dka'' ben giremediim zaman 5-6kere tıklıolm sinirden ozmn cıkıo bu yazı

Alıntıları Göster
    Ya ben lancher'a tıklıyorum bişey çıkmıyo sonra çok tıklıyorum bu yazı çıkıyo ''silkroad is already executed'' Ya arkadaş lütfen ya bana bi çare bulun
  • quote:

Ya ben lancher'a tıklıyorum bişey çıkmıyo sonra çok tıklıyorum bu yazı çıkıyo ''silkroad is already executed'' Ya arkadaş lütfen ya bana bi çare bulun

Alıntıları Göster
    arkadasım kucuk bi kutuda cıkıo dimi bu yazı
  • quote:

arkadasım kucuk bi kutuda cıkıo dimi bu yazı

Alıntıları Göster
    Ewet küçük bir kutuda
  • quote:

Ewet küçük bir kutuda

Alıntıları Göster
    Hayır maille geliyo... 5-6 sayfa civarı
  • quote:

Ewet küçük bir kutuda

Alıntıları Göster
    okey işte solediim sey yuzunden bekle acılır o bazen 5-10dk bile beklediim oluo start tablosu gelsin die ok gelmedi die oyunu 3-4kere acmaya calıstıın için oluo dediim gibi Turkcesi ''bekle 2dkka acıcaz''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrekka

Hayır maille geliyo... 5-6 sayfa civarı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lütfen ya bu sorunama çözüm bulana duvalarımı hiç eksik etmiycem
  • quote:

Arkadaşlar lütfen ya bu sorunama çözüm bulana duvalarımı hiç eksik etmiycem

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Lütfen ya bir çare bulun sabahtan beri giremiyorum lütfen ya
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cvp yazan yokmu ya?
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadasım anlamıosun madem al eline sözlugu bak orda yazanın Türkcesine soliozz işte napalım nasıl cozelim evine gelip oyunu bizmi acalım anlamadımki
  • quote:

arkadasım anlamıosun madem al eline sözlugu bak orda yazanın Türkcesine soliozz işte napalım nasıl cozelim evine gelip oyunu bizmi acalım anlamadımki

Alıntıları Göster
    Senin dediğini yaptım bir kere tıkladım 2 saattir açılmasını bekliyom hiç bişey gelmedii
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.