Yardımcı olursanız daha cok türk player olacak .Şimdiden teşekkürler
nasıl yani netten tam olarak solesen derdini yardımcı oluruz
Daha az türk player. pardon (çocuk player) daha rahat oyun :) 25 yaş altı oynamassa zevkine dayanılmaz bi oyun bence :))))
bencede daha çok playere ihtiyaç yok ne kadar az player o kadar temiz oyun .hiç yaymaya çalışmayın oyunu .özellikle cafelere yani çocukların eline düşerse bu oyun kendimize yeni oyun aramamız gerekecek
Arkadaslar Haklısınız Ama 25 yasından yukardakiler anca cocuklarına bakıyor isteyen arkımda 29 yasında
harbiden he sakın yaymayın şu oyunu 14 ,13,12 yaşlarında cocuklar dadancak oyuna
dua edin bole bişey olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: manyakai
Arkadaslar Haklısınız Ama 25 yasından yukardakiler anca cocuklarına bakıyor isteyen arkımda 29 yasında
:) benim tanıdığım 25 yaşüstü baya var hiçte çocuklarına bakmıyo valla şahsen ben 25 üstü olunca ordan biliyorum :)
Ne yani ben de 26 yaşındayım ama çocuğum yok, hatta evli bile değilim, hatta ve hatta SR oynamaktan kendime kız arkadaş bile bulamıyorum. İşten çıkıyom direk eve
ben dadandım bile 12 yaşındayım
Aman arkadaslaeına yayma gözünü seweyim abisi ya bosver Lİneageye baslayın siz bak ne güsel c4 de cıkıyo kasmakta kolay derslerinizi calısın aaaaaaaaaaaaaaaaaa
merak etme yaymayız zaten bizde oyuna gireneyince siinirlenioz senin için rahat olsun
bakın gençler ben 37 yaşındayım ve 1 çocuk sahibiyim...hattta oğlumla birlikte bile oynuyoruz ...9 yaşında olmasına rağmen benden daha çabuk ingilizceyi söküp oyuna hakim olabiliyor...Onunla gurur duyuyorum ve onunla beraber oynamaktan gerçekten zevk alıyorum diyebilirim.. tabiki belirli bir saat sınırları içinde...... Hepinize iyi oyunlar....Bu oyuna bende bayılıyorum diyebilirim....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme