quote:Orijinalden alıntı: maligsaynen boş ama a1 e giremiyorum lanet olsun böle oyunabende giremiom a1 a2 a3 girmio direk dc verio sizde de mi aynı !!!
quote:Orijinalden alıntı: mc_fubangbende giremiom a1 a2 a3 girmio direk dc verio sizde de mi aynı !!!Alıntıları Göster EVET BOS AMA dC VERİYOR LANET OLSUN!
quote:Orijinalden alıntı: mc_fubangbende giremiom a1 a2 a3 girmio direk dc verio sizde de mi aynı !!!Alıntıları Göster ulannnnnnnn gmmmmmmmmmmm eilme gecersen varyaaaaaaaaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: maligsaynen boş ama a1 e giremiyorum lanet olsun böle oyunala entera bascak zaman yok
quote:Orijinalden alıntı: T3COMEulannnnnnnn gmmmmmmmmmmm eilme gecersen varyaaaaaaaaaaaa Alıntıları Göster test yapıyolardır herhalde bende sabah d1 den dc oldum, pazar açıp işe gelicektim dc olunca açamadan geldim
quote:Orijinalden alıntı: x_buffer_xaynen öyle Alıntıları Göster ARTI PRESI OLMAYANLAR RES GELDIGINDE PATCH GELDIGINDEDE GIREMIYO
quote:Orijinalden alıntı: Yalvachla entera bascak zaman yokAlıntıları Göster galiba oyun tamamen pre oldu
quote:Orijinalden alıntı: maligsgaliba oyun tamamen pre olduAlıntıları Göster EWET ADAMLAR YAKINDA PUSTA SHARD SATACAKLAR
quote:Orijinalden alıntı: murtazaaEWET ADAMLAR YAKINDA PUSTA SHARD SATACAKLARAlıntıları Göster off dc yio ne iş yaa
quote:Orijinalden alıntı: c0weroff dc yio ne iş yaaAlıntıları Göster arkadaşlar hakkaten bişiler yaptılar pre olmayanlara
quote:Orijinalden alıntı: x_buffer_xarkadaşlar hakkaten bişiler yaptılar pre olmayanlara Alıntıları Göster Sürekli dc veriyo... oyuna gire bilen varmı???
quote:Orijinalden alıntı: aksiyon_severSürekli dc veriyo... oyuna gire bilen varmı???Alıntıları Göster DC DC offfffffff
quote:Orijinalden alıntı: x_buffer_xof of hala aynı olay bakalım nolcak Alıntıları Göster oyuna giren nasıl girdi anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: x_buffer_xof of hala aynı olay bakalım nolcak Alıntıları Göster bened de oluyo server ler bos ama giremiyoruz
quote:Orijinalden alıntı: TORKDC DC offfffffffAlıntıları Göster offffffffffffff dcccccccccccccccccccccccccccccccccccc napam ben bole oyunu k2 beni oraya getittirme valla dağitirim ortalığı