Öncelikle SelamunAleyküm herkese iyi tatiller. Başlıkta belirttiğim gibi windows7 kullanıyorum. Metin2TR ye hiçbir sıkıntı olmuyor girerken fakat pvp pack attığımda exe tıklıyorum açılır gibi oluyor ama açılmıyor. Ekrana birşey gelmiyor fakat görev yöneticisinde açıldığı belli oluyor sonra kapanıyor. Yönetici olarak başlatSP2-3 hepsini denedim sonuç aynı. Çözümü bilen varsa şimdiden teşekkürler
Metin2TR'ye girmeyeceksin çünkü.Sil yeni bir kurulum yap ve Metin2TR'ye girme.
Sil tekrar yükle .
metın2 türkün dosyasını kopyala onun ıcıne kur pvp yı ve daha snra metın2 turke gırme
Masaüstüne klasör aç içerisine kur metin2'yi, Metin2 exe açmadan pvp dosyalarını klasöre at. Masaüzerindeki klasörü yerel disk E ya da D kopyala ordan aç.
aynı sorun bendede var win 7 32 bit
quote:
Orijinalden alıntı: fbor
Öncelikle SelamunAleyküm herkese iyi tatiller. Başlıkta belirttiğim gibi windows7 kullanıyorum. Metin2TR ye hiçbir sıkıntı olmuyor girerken fakat pvp pack attığımda exe tıklıyorum açılır gibi oluyor ama açılmıyor. Ekrana birşey gelmiyor fakat görev yöneticisinde açıldığı belli oluyor sonra kapanıyor. Yönetici olarak başlatSP2-3 hepsini denedim sonuç aynı. Çözümü bilen varsa şimdiden teşekkürler
metin2.exe ye sağ tıklayıp klasörüne git orda c:/User/Program Files/Metin2/Data yerinden yıldırımkılıcı.ctl dosyasını notpad ile açıp xdxd yaz save reset iyi oyunlar +rep