Şimdi Ara

Arkadaşlar değişik bir konuda affınıza sığınarak yeni konu açıp yardımınızı rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , konu başlığındada sölediğim gibi değişik bir konuda yardımınıza ihtiyacim var. Bunun için konu açtım zira affınıza sığınıyorum. Problemim şu ben çok büyük büyük büyük büyük ümitlerle hatta illegal yollarla orjinal wow kutusu aldım oyuna girmek için her türlü bağlantımı kullandım çünki eskisi gibi kolay bulunmuyor artık mağazalarda filan wow bildiğiniz üzre. Bu bağlamda oyunu tedarik ettim , accountumu açtırdım ve yaklaşık 28 gün süre ile hangi realm oldugunu hatirlamadığım (hiç türk olmayan) bir realmde oynadım ama resmen hayallerim yıkıldı diyebilirim. Oyundan hiç ama hiç zevk almadım human bir warlock açmıştım ve oyun belki role playing için harikalarla dolu olsada pvp anlamında bana biraz basit geldi. Ki zaten bir diğer husus da yaratık öldürerek lvl kasma temeline pek yakın olan bir oyun değil. Bu durumlar oluşurken silkroad online ile tanıştım ve hayatımın oyunu budur dedim pvp anındaki effectler böle buğulu ortamlar vs insanı cezb edicek şekilde kullanılmış ortam effectleri vs beni baya bi çekti, büyük bir hışım ile o oyuna yöneldim ama açıkcası aklım WoW da kaldı. Tabikide WOW diğer tüm benzeri oyunlarına göre çok çok yükseklerde kalite ve yapıya sahip bir oyun. Ve ben WOW u sevmek oynamak istiyorum ama sevebilmem için elimde bir done yok, Malesfe world of warcraaft oyuna yeni başlayanlar için onları çekicek bir takım eklentiler içinde bulunmamış ama ben kaynakta bulamiyorumki yani 60 lvl den sonra belki insanı cezb edicek bir takim içerikler olacak ama ben ilk levellerde bunu nereden bileyim mesela Silkroad online da 5. lvl de açilan basit bir skill inizi bile kullandıgınızda bu sizi etkileyebiliyor. Tabi bu etkilenme anlayışı kişiden kişiye değişebilir ama burda sizden istediğim yardım şuki bana şuan göremediğim ama görsem wow u çok seveceğim detayları göstermeniz. Bilmiyorum ben oyunlarda karakterin giydiği elbiseler , itemleri çok çok özellikle skilleri , ve daha da önemlisi yaşadığı platform çok önemli silkroad bunu güzel icra etmiş illaki ucsuz bucaksız world of warcraft dunyasında isli puslu sisli karli yağmurlu güneşli bulutlu ortamlar vardır yada VARMIDIR? Hepimiz birer role playing tutkunuyuz ve birbirimizin zevkleri benzerdir bu bağlamda ben wow a geri dönmek istiyorum ama ne yapsamda oyunu kendime sevdirsem anlamış değilm. Belki başladığım şehirler ve karakter berbattı bilemiyorum yani aptal bir shadow bolt atmaktan sıkılmıştım. silkroad gibi wow a göre üç kuruş para ile yapilmiş olan bir oyunda daha güzel skilllere rastladım. Mümkünse bana doneler sunarmısınız umarım beni anlamışsınızdır yani screenshot lar olabilir skil lgörüntüleri olabilir pvp görüntüleri olabilir hikaye olabilir hikaye ile beraberinde görüntüler olaiblir vs. WOW dünyasında ne var arkadaşlar ? yardımcı olursanız sevinrim hem eminim bu bilgiler bir çok diğer insanında ilgisini çekicektir. WoW u bana anlat diyen arkadaşlarıma shadow bolt u anlatmak istemiyorum :( Çevremdekiler büyük ümitlerle abartarak övdügüm wow geldiğinde oynamaya başladıkdan sonra bana sorular sordular apaşıp kalmıştım. Birde oyunda 14 yasından daha büyük bir gavura hiçte türke rastlayamadım e ben 25 yaşındayım nasıl olcak bu iş?

Teşekkür ediyorum.

• bak oyunda druid yada night elf acarsan oyunun güzelliklerini yani manzaralarını gorursun ... bak simdi bi druid actın diyelim ileri lvllerde astranaar diye bir yere gideceksin ve orada azın bes karıs acık manzarayı izleyeceksin... ekran grafiklerin full acık ise ... birde moonglade var druidlerin asıl sehri (NE druid)... (aslında bir cok yerde cok guzel manzaralar var)...etkilenecegin elbiseler , silahlar ileriki lvllerde acılacak merak etme vede etkilenecegin en onemli ozellik oyunun hikayesidir....sana tek diyecegim lvl 50 olduktan sonra oyunu uzun sure bırakamayacak olmandır oyunu oynarken gorevleri yerine getirirken iyice oku gorevleri o zaman hikayeyi kapmış olursun druid acarsan benim gibi etkilenirsin :P mesela bir jaguar olup arkadan sinsice yaklasıp rakibini sinsice avlayabilir yada bir ayı olup kafa kafaya çarpışaabilirsin yada bir yunus olup denizde hızlı yuzebilir yada bir çita olup hızlı bir şekilde seyehat edebilir bir moonkin olup armorun ve crit sansın ile arkadaslarına yardımcı olabilirsin... yada bir healer olabilirsin (bir priest kadar iyi)... ya wow un guzelliklerini anlatmakla bitmez wsg,ab,av de bg yapabilirsin...(ırk savasları)... yada azerothun ucsuz bucaksız topraklarında dolasırken bir dusman gorup savasırsın :P yada gider bir bon fire (kamp ateşi) onunde arkadaslarınla sohbet edersin :) ah de alısveris yaparsın :) yada gidip degerli taslar , cicekler , deriler vs.vs toplayarak kendine yeni esyalar yeni armorlar yapabilirsin ... birasda baska arkadaslar yazsın :P
    birde sana sunu diyeyim burdaki arkadaslardan tavsiye alıp baska bir realme gec :) kaliteli türk oyuncuların cok oldugu serverlara yonel ki oyundan max derecede zevk al :=)
    ha bu arada sunu solemeyı unutmusum her class ın kendine has guzellikleri var sadece druid guzel dedim diye druid acma :P warlockda guzeldir mesela :)
    destan yazdım gibime geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 7 Mayıs 2006; 21:11:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

bak oyunda druid yada night elf acarsan oyunun güzelliklerini yani manzaralarını gorursun ... bak simdi bi druid actın diyelim ileri lvllerde astranaar diye bir yere gideceksin ve orada azın bes karıs acık manzarayı izleyeceksin... ekran grafiklerin full acık ise ... birde moonglade var druidlerin asıl sehri (NE druid)... (aslında bir cok yerde cok guzel manzaralar var)...etkilenecegin elbiseler , silahlar ileriki lvllerde acılacak merak etme vede etkilenecegin en onemli ozellik oyunun hikayesidir....sana tek diyecegim lvl 50 olduktan sonra oyunu uzun sure bırakamayacak olmandır oyunu oynarken gorevleri yerine getirirken iyice oku gorevleri o zaman hikayeyi kapmış olursun druid acarsan benim gibi etkilenirsin :P mesela bir jaguar olup arkadan sinsice yaklasıp rakibini sinsice avlayabilir yada bir ayı olup kafa kafaya çarpışaabilirsin yada bir yunus olup denizde hızlı yuzebilir yada bir çita olup hızlı bir şekilde seyehat edebilir bir moonkin olup armorun ve crit sansın ile arkadaslarına yardımcı olabilirsin... yada bir healer olabilirsin (bir priest kadar iyi)... ya wow un guzelliklerini anlatmakla bitmez wsg,ab,av de bg yapabilirsin...(ırk savasları)... yada azerothun ucsuz bucaksız topraklarında dolasırken bir dusman gorup savasırsın :P yada gider bir bon fire (kamp ateşi) onunde arkadaslarınla sohbet edersin :) ah de alısveris yaparsın :) yada gidip degerli taslar , cicekler , deriler vs.vs toplayarak kendine yeni esyalar yeni armorlar yapabilirsin ... birasda baska arkadaslar yazsın :P
    birde sana sunu diyeyim burdaki arkadaslardan tavsiye alıp baska bir realme gec :) kaliteli türk oyuncuların cok oldugu serverlara yonel ki oyundan max derecede zevk al :=)
    ha bu arada sunu solemeyı unutmusum her class ın kendine has guzellikleri var sadece druid guzel dedim diye druid acma :P warlockda guzeldir mesela :)

yine druid'i sokmuşun araya helal olsun

• http://www.warcraftmovies.com/ tıkla ve pvp başlığında toplanan yüksek oy almış movieleri indir sonrada seyret. Silkroad hiç oynamadım onun için daha fazla yorum yapmak istemiyorum. warlock açtıysan sana tavsiyemhttp://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=11057 bunu indir ve seyret. Drakedog dünyanın belkide en ii warlock oynayan oyuncusudur.

• o kadar belli oluyomu
    quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

bak oyunda druid yada night elf acarsan oyunun güzelliklerini yani manzaralarını gorursun ... bak simdi bi druid actın diyelim ileri lvllerde astranaar diye bir yere gideceksin ve orada azın bes karıs acık manzarayı izleyeceksin... ekran grafiklerin full acık ise ... birde moonglade var druidlerin asıl sehri (NE druid)... (aslında bir cok yerde cok guzel manzaralar var)...etkilenecegin elbiseler , silahlar ileriki lvllerde acılacak merak etme vede etkilenecegin en onemli ozellik oyunun hikayesidir....sana tek diyecegim lvl 50 olduktan sonra oyunu uzun sure bırakamayacak olmandır oyunu oynarken gorevleri yerine getirirken iyice oku gorevleri o zaman hikayeyi kapmış olursun druid acarsan benim gibi etkilenirsin :P mesela bir jaguar olup arkadan sinsice yaklasıp rakibini sinsice avlayabilir yada bir ayı olup kafa kafaya çarpışaabilirsin yada bir yunus olup denizde hızlı yuzebilir yada bir çita olup hızlı bir şekilde seyehat edebilir bir moonkin olup armorun ve crit sansın ile arkadaslarına yardımcı olabilirsin... yada bir healer olabilirsin (bir priest kadar iyi)... ya wow un guzelliklerini anlatmakla bitmez wsg,ab,av de bg yapabilirsin...(ırk savasları)... yada azerothun ucsuz bucaksız topraklarında dolasırken bir dusman gorup savasırsın :P yada gider bir bon fire (kamp ateşi) onunde arkadaslarınla sohbet edersin :) ah de alısveris yaparsın :) yada gidip degerli taslar , cicekler , deriler vs.vs toplayarak kendine yeni esyalar yeni armorlar yapabilirsin ... birasda baska arkadaslar yazsın :P

yine druid'i sokmuşun araya helal olsun

• Valla darkprens anlatacak bır sey bırakmamıs gıbı duruyor:) Bende 1 senedır oynuyorum bu oyunu butun karakterlerle oynadım bence en iyisi Night elf warrior ilk karakterım elf warriordu ve son karakterımde elf warrior olur tabı druıd ayrı bı guzel
    Sana tavsiyem arkadaslarınla bırlıkte oyna bu oyunu yada turk olan bı servera gec arkadas edın yoksa tek basına o kadar zevk alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muurat_82 -- 7 Mayıs 2006; 23:33:26 >
  • Ben de oyuna ilk girdiğimde bir Dwarf Paladin açmıştım ancak pek party bulamamam ve Paladinin kötü damage vermesi beni oyundan feci derece soğuttu daha sonra Undead Mage açtım ve müthiş zevk alıyorum henüz 16 levelim ama inanılmaz zevkli..
  • Maalesef oyuna başlanabilecek en kötü karakterle başlamışsın, tabi şimdi warlock tutkunları gelip itiraz edebilirler ancak bu benim görüşüm. Warlock ile oynamaya devam edeceksen 60 olana dek işin zor, çünkü pet gönder sonra curse ardından shadow bolt shadow bolt veya drain hp, olay bu. Test serverında warlock açıp talentları değiştirerek denedim. NPC kesmek sıkıcı tabi de pvpde warlockun gücü ortaya çıkıyor. Koreli bir arkadaşın hakkını vererek oynadığı bir char var, drakedog diye nette aratırsan bol bol videosu var.

Hangi serverda oynadığını yazmamışsın ancak yeni başlayacaksan pve serverda char açma çünkü ileride açtığına açacağına pişman olursun mutlaka pvp serverları tercih et. Ha bir de low population olsun. Eğer bu charın pvp serverda ve battleground sırası uzun ise en yakınındaki contested territory'e girip biraz gezin bakalım, nasıl pvp oluyormuş.

Bunların yanısıra sana class tavsiyesi vermeyeceğim çünkü herkesin oyun tarzı farklıdır, bence hepsinden açıp biraz oynayarak dene.

edt: İlla Türklerle oynamak istiyorsan buraya bir gözat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChRoNoSR -- 8 Mayıs 2006; 2:25:41 >

• oyuna başladıgın serverda cok önemli mesela 14 yaşını gecmeyen gavurlar demişsin, ve hiç türk yok demişsin,işte o oyundan aldıgın zevkide etkiliyor,akranın adamlarla oynadıgın zaman muhabbet,yardımlaşma,dertleşme ortamı oluyor,bak en cok türk burning legion ve magtheridon serverlarında ikisinden birinde karakter ac ve orda oyna,türklere rastlarsın bol bol,ben magtheridonda oynuyordum ve eski guildimin yaş ortalaması 24-25 di.hep agırbaşlı olgun insanlar vardı, işte öyle adamlar ile oynamak ayrı 14 yaşını gecmeyen gavur cocuklarla oynamak ayrı, bence sen Magtheridondan bir karakter ac,burning legion daha kalabalık ve sıra bekleme oluyor haftasonları...
    sen arkadas cevreni oluşturunca ister istemez oyundan zevk alıcaksın bence, bu oyunda arkadas cevresi önemli olan
  • bende yeni başladım. topu topu 12 13 gün oluyor cd geleli.
    ben eonardayım ve Eonarda 20 yaşın altında adam yokgibi. bende 27 yasındayım.
    türk yok serverda evet.ama buradaki adamlarda çok yardımsever.
    birşey söylemem lazım.. oyundan gerçekten zevk almak için ingilizce şart.
    questleri okumadan anlamadan sessiz bir macera filmi seyrediyormuş gibi olacaksın.
    konu hakkında hiç bir fikrin olamayacak.
    tamam ben bilmem kimin kafasını kesersem bana bilmemne kılıcı verecekmiş. ama neden? bunları oku.. sözlük falan filan mutlaka birşekilde oku.
    mage warlock gibi karakterler uzaktan attıkları için pve yaparken yani iquestleri yaparken sıkıcı olabiliyor. çünkü savaştığını hissetmiyorsun.
    en azından ben hisstmiyorum.
    bence warrior yada rogue falan aç.
    warlockda açtım. ilk olarak warlock açtım hatta.
    paladinde açtım.
    hunterda
    shamanda
    warrior da
    hepsi ile 5 10 lvl oynadım
    sonra warriorda kanaat kıldım.
    tauren bir warrior sahibiyim ve karakterimi seviyorum.
    bir oyunda aradığın şey önemli. ben grafik ve sese önem veririm ilk olarak.sonra oyunun konusu ve akıcılığı.bunlar wowda mükemmel yapılmış.
    pvp arıyorsan warcraft nasıldır bilmiyorum. daha 24 lvlim çok fazla skill var açıkcası tam hakim olamıyorum karaktere. ayrıca item bakımından bu kadar çok item çeşitliliği ve güzel kıyafetler görmemiştim.
    bi kere görüntü olarak güzel kıyafetler istiyorsan illa warrior falan açacan orc warrior u önerebilirim mesela. çünkü en çok orc a yakışıyor o kıyafetler bence.
    knightonline oynadım çok uzun bir süre 1 yıl kadar. 63 lvl bir mage im var. tek düze bir oyun. pvp den başka birşey yapası gelmiyor adamın. oda hep aynı yerler. sıkıyor.

bence kimssenin sana beğendirmesine gerek yokki. şöyle bir 40lvl e kadar gel ki tahminen günde 3 4 saat oynayan biri bile 40lvli 1 aydan kısa sürede yapar.
    altına atınımı eşşeğinimi neyi alıyorsan al:)
    1 2 savaş alanına git.
    zaten ısınırsın gibi geliyor.

silkroad da denemiştim.
    grafikler tamam güzel (wow yanında pek sayılmasada)
    ama adamlar dura dura ilerliyor yaw.
    berbat birşey
    oyun akıcı değil.
    sanki turnbased oynuyorsun.

evet effectler var görüntü güzel ama bence çok basit bir tekken kopyası gibi yapılmışlar savaş anlarını ve efektleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorgoratH/Se7en_Sins -- 8 Mayıs 2006; 9:00:20 >

• bak sana bi server önericem hem herkes dost hemde çok ii bir guild benim alanya'dan tanıdıım bi abi Burning Legion'da başla we Syntia adında bi karakter bulursan N.E. Hunter ona deki Tarkan'ın arkadaşıyım bana yardım edermisin de bide bana önceden hangi nick'le gireceini sölersen daha çok yardım edebilirim ben orjinal server'da oynamıorum fakat onlar çok iidir özellikle Syntia we gayet yetişkin biri (ki ben 18 yaşındayım o yaşını bilmiorum ama 25-30 arası war) BURNİNG LEGİON'da türkte fazla tavsiem git ama dediim gibi önceden bana bi girecein nick'i söle... bende ona haber wereyim
  • quote:

elfia
    Tarih 8 Mayıs 2006; 9:54:19
    bak sana bi server önericem hem herkes dost hemde çok ii bir guild benim alanya'dan tanıdıım bi abi Burning Legion'da başla we Syntia adında bi karakter bulursan N.E. Hunter ona deki Tarkan'ın arkadaşıyım bana yardım edermisin de bide bana önceden hangi nick'le gireceini sölersen daha çok yardım edebilirim ben orjinal server'da oynamıorum fakat onlar çok iidir özellikle Syntia we gayet yetişkin biri (ki ben 18 yaşındayım o yaşını bilmiorum ama 25-30 arası war) BURNİNG LEGİON'da türkte fazla tavsiem git ama dediim gibi önceden bana bi girecein nick'i söle... bende ona haber wereyim

abi alkollusun dimi serwer acilali 1bucuk yil oldu o serwerda oynanairmi darksorrowdayim benim ayni serwerda 3 tane lvl 60 charim war biri kestimi basinda nobet tuutp 10 kere kesiyorum adami burningde en az benim gibi binlerce oyuncu war ve o kadar epic arasinda yeni baslayan bi adamin nasil rahat etmesini bekliyosun yuh + yuh adami o zaman oyundan sogutucan
    hocam vek nilash yeni realim cok fazla lvl 60 yoktur su sirlar low olmustur serwer horde tarafinda sultans of bilmem ne diye bi guild war sana tavsiyem horde ac arkadaslara pm at hem yeni serwer miss gibi hemde turk guildi /join turkey yazasan genel turk kanalinada girmis olursun serwerda iyi eglenceler

• yaw kardeşim bak tek bşaına kasmıcak sölediim adamlar 50 lvl üstü ona rahatlıkla yardım ederler we ben ekdnisiylede konuştum GUİLD MASTER'ın tmm gelsin her şekilde yardım ederim dedi ne bulandırıosun ortalııı
  • ehhe bendemi gitsem banada yardım edermi :p
  • Ya başkası Senin işini yaptıktan sonra Ne anlamı kaldı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

http://www.warcraftmovies.com/ tıkla ve pvp başlığında toplanan yüksek oy almış movieleri indir sonrada seyret. Silkroad hiç oynamadım onun için daha fazla yorum yapmak istemiyorum. warlock açtıysan sana tavsiyemhttp://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=11057 bunu indir ve seyret. Drakedog dünyanın belkide en ii warlock oynayan oyuncusudur.

her zaman oy almış movieler iyi yada almamışlar kötü olmuyo ...

ama warcraftmoviesden drakedog 1 ve 5 i indri ik ve son movieleri ...

sonra aradakileri temin edersin

• Arkadaşlar iyi güzel de önceki forumlara baktım hepsi biribirine karışmış herkesten ayrı ses çıkıyor doğru düzgün özellikle haftasonu açık olan bir server var mı sitesini tam olarak verirseniz (realmistini'de) bayaaa iyi olur :D lütfeeennnnn benbwww.teralinkca:8080 de oynuyorum ama açık olmuyor wownation net in realmistini bulamadım sitenin adını yazdım girmedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabelax033 -- 10 Mayıs 2006; 8:24:39 >

• burda officaldan bahsediolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macros

Ya başkası Senin işini yaptıktan sonra Ne anlamı kaldı ...

Oyunu,Karakteri bilmiyorsan evet... Biliyorsan çok gereksiz zaten 60 tan sonra başlıyor herşey.

Aslında daha önce lvl 60 warrior yapmış biri yine başka warriora lvl 60 tan başlamalı :D
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim , gerçekten istediğim donelere erişmemde yardımcı oluyor , Burning legion sunucusunun full olduğu yönünde ve bağlanamayacağım yönünde direktifler veriyor bana sunucu. Sanırsamki alternatiflerine yönelmek zorundayım realm in çok önemli olduğunu oyuna başladığım zamanlarda bilmiyordum RPPVP bir sunucu idi listtede tekti adını hatirlamiyorum ona bağlanmıştım, 13 yaşındaki guild üyelerinden bir alman eleman beni cağirip warlocklarin yer altı bölümüne yere yatip ruhumu çaldilar bana yardim et filan şeklinde seni tanimiyorum benden uzak dur diyip köşe bucak kaçiyordu iyi hatirliyorum "ne yapiyor bu manyak acaba" demiştim Sonradan rol yaptığını sölemişti bende aferin çok eğlendim deimştim :))) Verdiğiniz bilgiler ve yorumlar ışığında oyuna bakış açımı yeniden şekillendirdim tek kalan nokta ise realm seçimim bu konuyu biraz uzun tutmayı düsünüyorum görünen oki önemli noktalardan birisde bu. şimdilik hepinize emeğinden ötürü teşekkür ederim iyi eğlenceler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.