selam arkadaşlar; Denizlinin bir ilçesinde memurum il merkezini çok iyi bilmiyorum.Hyundai aracım için kaliteli özel bir servis bakıyorum.Bilgisi olan arkadaşların yardımı için şimdiden teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: dj gamer
denizli merkezde yaşıyorum. hangi amaçla servise götüreceksiniz. Turkuapabiliyomuz var hyundai bayisi oraya gidebilirsiniz de ama pahalı gelebilir. Benim de şu aralar accente bakım yaptırmam lazım. muayenesi geldi. Sanayide akrabam var o yardımcı oluyor. şu ana kadar sorun olmadı.
2006 dizel gets aracım var şimdilik bir yerden ses geliyo onun için ve periyodik bakımını da yaptırmak için de gitmek istiyorum. Akrabanız sadece hyundai araçlarlamı ilğilenen özel servismi özel aparatları falan bulunurmu ki araç beynine bilgisayar falan bağlamak gerekebilir program elinde mevcutmu acaba birde yerini tarif edebilirmisiniz saniyiye bir kaç defa yolum düşmüştü biraz biliyorum...
ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. tamam siz sorun buradan yazarsınız..
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim harita koymanız iyi olmuş yeri az çok tahmin ettim.hafta sonu gidicem inş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme