Şimdi Ara

Arkadaşlar DiKkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iyi dinleyin:
    Adı:İnci Yası:3 Ölümü bekliyor sebebi ise tek doz aşı.hastalığından dolayı bu aşının
    çift yapılaması gerekiyormuş.Ama İhmal her zamanki gibi bi meleği daha aramızdan alıyor.Azrail gene türkiyede azrail ÇATALCA'da ama aslında geç değil.Azraile belkide dur diyebilriz.Bu insanoğlunun elinde.amacımız burdan maddi durumu iyi olanlara seslenmek.Yardım ederlerseo küçüçük melek gibi kız yaşayabilir.Ama etmeslerse insanlık ölebilir.maddi durumu iyi olmyanlarda dualanızı eksik etmeyin.yardım edecek warsa TGRT_HABER ile görüşmelerini öneririm.annesi we babasını durumu iyi değil fakirler olsa kimseye bişey demesler.Aslında kimseye bişi demediler ama biz burdan warlıklı olanlara sesleniyoruz.yılbaşlarında çocuklarıza aldığınız hediyelerin parasının %50 sini bu kız
    harcarsanız...karsılığını bile söylemek gerekmes...umarım ilgilenirseniz bununda amacı forwardlayıp türkiye geneline duyurmak bu kezde parmaklarınızı klawyeye hayır için basın arkadaşlar...yazan:LÜLEBURGAZa

• daha ayrıntılı açık ve net bilgi verilseydi keşke. en azından bir cep telefonu numarası hastane ismi vs gibi.
  • tek doz aşıdan nasıl olmuş bu olay.
    çaresi nedir peki?
  • ya benim de duyduğum kadar 2 aşı olması gerekliymiş ama ihmal yüsünden 1 yeterli demişler..baba kızı 1 görsen kaskatı ya...aynen sey misali Allah düşmanına wermesinnn..elimizden geldiği kadar duyrulsun olay...çareside nedir onuda işte ben bilmıom...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.