özellikle hilal adam denen sahsın çıkarmış olduğu 1479 patch kospundan sonra donanimhaber knight online bolumune hergun 10 larca kosp linki koyulmaktadır
Hilal adamın cıkardığında (keylog var veya yok tartışılır orası ama bence var ) keylog trojan olmasa bile yeni account (hesap) acan birilerinin yolladığı dosyaları sakın ola indirmeyiniz çünkü mutlaka 2,el kospta vardır kimse babasının hayrına kimseye iyilik yapma z heleki bu knight online olunca abi kardeş birbirini hackliyor bu oyunda şahit oldum
Lütfen dosya yollayan kişilerin mesaj sayısının 100 den yukarı da olmasına dikkat edin her ne dosya olursa olsun once kıdemli kişiler tarafından yorumlandıktan sonra inidirin
Bunu sizi düşündüğüm için mi yazdım HAYIR AMA 1 ay sonra forum da her gun 10 tane HACK yedim veya banlandım topiclerini bir parca olsun azaltmak için yazdım bana hiçbirşey olmaz olan sizin emeklerinize olur
Zaten buraya koxp harici dosya koyanlardan (yeni account açanlardan) bile şüphe etmek lazım.Her indirdiğiniz dosyayı taratın.
indiren varsa haketmiş demektir ne işi varmış koxpla??
up
DEDIKLERINDE HAKLISIN ONLARIN ICIN SOLUCAN VAR DIYORUZ INANMIYORLAR NEYSE INDIRIN HACKLENDIGINDE ANLAR ICLERINDEN BAZILAR HACKLENMIYOR DIYEDE VIRUS YOK SANIYORLAR BILMIYORLARKI ADAMLARDA DOLU ACCOUNT VAR SIRAYLA GELIYOR BAZILARINA BAKMIYORLAR BILE
UP
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_Death
UP
up herkez gorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme