Şimdi Ara

ARKADAŞLAR DİN YAZILIMIZ VARDA DİN KİTABININ PDFİ LAZIM EBADAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN İNDİREMİYORUM GEÇİCİ ŞİFRE VS FELAN ZIRVALIYOR ALAMIYORUM BEN.SİZDEN RİCAM BİRİNİZ İNDİRİP BANA GÖNDEREBİLİRMİ pdf halini birtürlü indiremedim çalışmam lazım.

EDİT: ölücüler gelipte karşılığında behzat yada mikail hoca istemeyin

acil lazım arkadaşlar lütfen bu iyiliği yapın ya. 5 dk almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 8 Kasım 2019; 22:45:47 >

• Dun ayda yılda bir ebaya girecegim tuttu. Giremedim bir turlu sifre alamadim. Alsamda yanlis dedi. Baska sitelerde de pdf oluyor hocam bir de soruları vermiyorlar mı size

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanka ben anlamam, uplamış olayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Dun ayda yılda bir ebaya girecegim tuttu. Giremedim bir turlu sifre alamadim. Alsamda yanlis dedi. Baska sitelerde de pdf oluyor hocam bir de soruları vermiyorlar mı size
    bizim dinci dinci değil hocam. terapistci gibi birşey ders işlemiyor tek tek hepimizi çağırıp hayat hakkında tavsiyeler meditasyonlar vs vs veriyor. 1üniteden sorumlusunuz dedi. ama kitap yok hocam ya. kaçtane site gezdim.birkaçında indirdim ama açılmadı hata verdi. lmuyor birtürlü bendede hata verdi eba.

geçen sene kullanıcı girişi yapmadanda kitaplara erişim vardı bu sene kaldırmışlar anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivaul

Kanka ben anlamam, uplamış olayım
    hocam gözünü seveyim eba kitap yaz gir arama çubuğuna 12.sınıf dinkültürü yaz karşına çıkacak işte.oradan hesabına giriş yap indir kitabı.

yapamazmısın?
  • upppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.