Şimdi Ara

ARKADAŞLAR DOST TAVSİYESİ KAZIK YEMEYİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk kullandığım Kt400 de hiç bir sorun yaşamadım.Şimdi nforce dayım bakalım ne olacak!
  • via anakart alıp kitlenme ve sorun yaşayanlara guluyorum
  • bende via chipsetli AMD anakart kullanıyorum ama sonradan nforce2 almadığıma üzüldüm , nforce2' yi daha çok övüyolar
  • arkadaşlar bencede nforce alın.bende ole yapacam...yanlız bazı arkadaşlar şuu nforce ye ısrarla nforge yazıyolar...cık cık cık..nese :P
  • Her iki çipl setli anakartlardanda kullandım.o.c. için nforce daha iyi.
  • Nforce tüm testlerde daha iyi performans gösteriyor ama bu via alınmaz demek değil
    bendeki kt600 de oc de iyi değil ama driver bile kurmadım standart XP driveri ile gayet iyi
    ben 2 tane nforce sistem toplamıştım onlarda driver sorunu çıkmıştı
    eğer bu işin hastasıysan abi nforce yada via ama önemli olan üst seviye bir board alacan iyibir marka

ancak şuda varki bazen süprizler olabilir mesela 2 hafta önce arkadaşa MSI KT4AV aldık + amd 2000(1666mhz)
    anakart OC de gayet iyi 2280 mhz de stabil ( + 610 mhz yemede yanında yat) iyi bir fan olsaydı 2400mhz belki olabilirdi
    tamam sata sı yok 5 pci 2 ram slot basit bir board (48+kdv)(vcore,vdimm,vagp var) ama gayet güzel ihtiyacı fazlasıyla karşılar
  • arkadaşlar sallamayın via nın amd64 anakartları gayet iyi asıl dandik olan ilk çıkan nforce3 150 lerdi daha sonra via yı örnek alarak hataları düzeltip nforcee3 250 yi çıkardılar sonuç olarak ikiside iyi
  • VİA KÖTÜ BU BİR GERÇEK AMA ARTIK ONLARDA YAVAŞ YAVAŞ KENDİLERİNİ DÜZELTMEYE BAŞLADILAR

VİA BU PİYASADA OLMASA BU ANAKARTLARIN FİYATI BUKADAR DÜŞMEZ
  • VİA GERÇEKTEN KÖTÜ AMA DİĞERLERİNE GORE FİYATI UCUZ
  • via @Diabelia ve mbfatih'in dedikleri gibi Via yargısız infasızı haketmiyor.ddr ramin yaygınlaşmasında ve ucuz anakart bulunmasındaki katkıları yadsınamaz.herşey oc değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.