Şimdi Ara

ARKADASLAR DURSUN GENE BİZİ KANDIRIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bu çapsız dursun , namidiger yağlı surt gene taraftarı kandiriyor. Lig TV de bu işe çanak tutuyor. Şu cenk Ergun 1 aydır avrupa da gelmedik ülke kalmadı , birde Fas a falan gitti. Sözde oyuncularla görüşüyor. Ama hâla bir icraat yok . adam resmen dünya turuna çıktı , kulübün parasını yiyorlar bu taraftar da hâla sessizliğini koruyor. Yeter artik ya . bir sene daha başarısızlığa yer yok artik ama bu çapsizlar başımıza olduğu süre ne ne yazıkki gelecek seneye ilk 10 a bile zor gideriz. UEFA den gruplara kalacagimizdan bile süpheliyim. 1 -2 hafta sonra UEFA maçına çıkacaz, bunlar hâla transfer yapmadı. Taraftarları yok gomis , gomez, belhanda , ben arfa , diye diye kandiriyorlar.

Size söylüyorum bakin kimseyi transfer edemez bunlar . transferin son günleri çöpleri toplarlar , kasimsapadan falan bir forvet bi ortasaha alırlar , Sabriye sözleşme yenilerler( bana kalırsa takımda bir abi olarak kalmalı ucuz bir ücret verilerek ) seneye ilk 10 a zor gideriz. Tudor ilk 5-6 hafta sonra kovulur . demedi demeyin , UEFA da gruplara kalsak bile averaj takimi olur bu kadro. Ne yazıkki durum bu . ne bek var ne stoper nede orta saha . forvet zaten ellere şenlik . forvet almayacak sanı da altyapıdan genç bir forvet çıkartın oynatın baride bir katkıda bulunun şu gençlere .

Allahım şu linnes gibi bir oyuncu var elimizde . hala sağ bek arıyoruz ya , bu yönetim harbi çapsız. Adama ne görev verilirse oynuyor. Sağda solda kanatta her yerde oynayabilen bir adamın kariyerini bitirecek bu çapsizlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu takımın ismi Galatasaray olmasa ilk 10a giremez.

Gerçi sneijder'ı kovmaya çalışıyorlar, brumayla podolski gitti. Belkide bu haliylede ilk 10a giremez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Şu takımın ismi Galatasaray olmasa ilk 10a giremez.

Gerçi sneijder'ı kovmaya çalışıyorlar, brumayla podolski gitti. Belkide bu haliylede ilk 10a giremez.

Hocam valla kahroluyorum ha ne mac izleme hevesi bıraktılar nede başka birşey

2 senedir valla bitirdiler bizi

Ben gitsem futbolcularla gorussem daha faydalı olurum yemin ediyorum ya . futbolcular bile bu kelkafayi ciddiye almiyorlar. 1 hafta önce belhandayla anlaştı sozdu adam İstanbul geliyordu.beinsport bile kulüple dalga geçiyor ya

• Oyuncu almadan takım üst üste 2-3 maç kazanır. Gördün mü bak iyi takımmışız, gerek yok transfere denilir.

Ciddi rakipler gelip yenilincede; Ne kadar eksiğimiz olduğunu gördük. Hoca ile durumu istişare ediyoruz, kesenin ağzını açtık, ne kadar boş beleş adam varsa alacağız der.
  • dursundan ekonomik transfer beklemeyin komisyonları cebe indiriyor yerlilerin aldığı ücretlere tekrar bakın. %90 sabriylede yenileyecekler sözleşme
  • Adamlar sadece Gomis ile görüşüyoruz dediler. Gerisi medyanın uydurma haberleri. Önce siz adam olup adam gibi elestirin, ondan sonra karşınızdaki adamdan adamlık bekleyin. Dursun'u başarılı bulmuyorum, yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Adamlar sadece Gomis ile görüşüyoruz dediler. Gerisi medyanın uydurma haberleri. Önce siz adam olup adam gibi elestirin, ondan sonra karşınızdaki adamdan adamlık bekleyin. Dursun'u başarılı bulmuyorum, yanlış anlaşılmasın.

Kardeşim kel kafa her ülkeyi gezdi. Fas a bile gitti sırf belhandayla konuşmak için görüntüler var hava limanlarindan neden bahsediyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sene Godzilla ya ne oldu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.