Şimdi Ara

arkadaşlar E.C.A KOMBİ HAKKINDA TAVSİYESİ OLAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA.BALIKESİRDE doğalgaz olayı yani başladı,bende yaptırmaya karar verdim fakat kombide çok kararsızım .evimin altında aynı zamanda apartmandanda komşum E.C.A servisi var.yakın olduğu ve en ufak bir arızada elimin altında olduğu için bu markayı düşünüyorum.lakin bu forumda viessman ve buderusta iddaalı görüşü hakim.kafam çok karıştı.öncelikle E.C.A markası için bana yardımcı olup,olumlu yada olumsuz bilgisi olan dürüst reklamsız fikir verecek kişilere ihtiyacım var.şimdiden yardımcı olacak kişilere teşekkür ederim...

• Kombi anlamında birşey diyemem ama E.C.A iyi bir markadır.Diğerlerinden Buderus'u yakından biliyorum (çalıştığım işyerinin eski mekanında 4 tane, yeni taşındığımız binada 6 tane var) makina olarak çok sorunsuz,tıkır tıkır çalışıyor ama aptalca sıkıntıları var.Mesela çıkarılabilen dış kısım (bildiğim 3 modelde de) gövdeye takılıyken (doğal olarak) çalışma titreşiminden dolayı ses yapıyor.Hergün şöyle bir iteleyip yerine sıkılaştırmak gerekiyor.Yeni taktırdıklarımızda ise(aynı ses yine var),kuımanda panosunun kapağını öyle uyduruk bir plastik çıtçıtla tutturmuşlar ki, (hani bazı pc kasalarının öndeki usb yuvalarına kapak koyarlar,bastırınca açılır,itince tekrar kapanır,3 günde de bozulur :) )en yakın zamanda kırılacağım diye bağırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.