Fenerbahçe’li arkadaşlara bir sorum var. Fb neredeyse 20 küsür yıllık puan rekorunu da kırdı sanırım bu arada. Bu başarısızlık mıdır? Erman Toroğlu, fb’ye ağır ithamlarda bulundu başarısız diyerek. Gündemde Aziz Yıldırım ve mourinho var. Şimdi size soruyorum, bu adam gelirse Okan hoca gibi 17/17 mi yapacak? Kim derdi ki G.Saray böyle olacak. Böyle olmasaydı zaten F.bahçe şampiyondu. Yani kimse de demiyor mu, G.Saray ligin üstünden geçti, bir sezonda kırılmadık rekor bırakmadı. Her şeye rağmen elimizden geleni fazlası ile yaptık. Puan rekoru bile kırdık ama olmadı diye? Mourinho gelirse İsmail hoca gibi başarılı olmaz bana göre. Seversiniz sevmezsiniz, puan rekorunu kırmış bir hoca. BJK gibi 3 maç kazanıp yenilsemiydi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 16 Mayıs 2024; 3:22:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
F.Bahçe’li arkadaşlara sorum var.
-
-
Şair burada ne anlatmak istiyor okadar yazmissiniz bir anlam çıkaramadım Galatasaray liyim bu arada burada tek TD değil yönetim inden sağlık calisanina transfer yonetiminden a sindan z sine kadar elden geçirilmesi gerekiyor öyle aziz baskanin gelmesi ilede olacak birşey değil tek yonetim ile toparlanmaz Fenerbahçe SK kulübü pazar günü de derbi var fenerin kaybedecek birşeyi yok artık akıllı oynarsa GS yener ama İsmail eagle dan umudum yok GS rahat alır maçı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İdrak etme sorunu var o zaman sizde. Ayık kafa ile okuyunuz. Ayrıca F.bahçe’li taraftara sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 16 Mayıs 2024; 4:19:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Sk olarak yazmışsınız ama Basketbol,Voleybol ve diğer amatör sporlarda başarı var ayrıyetten ortalama olarak bakılırsa da dünyanın en büyük spor kulübü olduğu çok net görülebilir tabi Avrupa’daki başarılar ve olimpiyat vizeleri buna en büyük örnek olacaktır.
Futbol tarafına gelecek olursak tamamen yönetimsel problemlerin zincirleme doğurduğu sıkıntıları görüyoruz.İsmail Kartal gibi vizyonsuz, çapsız, 2 kelimeyi yan yana dahi getiremeyen adamın Türkiye’nin en büyük 2 futbol takımından birisinin başında ne işi var ? Hoş bu söylediğimi zaten 2 sene önce Ali Koç’ta söylememiş miydi ?
Misal konferans ligine dönelim.3 Numaralı kupa olsa dahi o bir Avrupa Kupası.TSL kupasından belki 10 kat değerli olan bir kupa.Önündeki en büyük engel Aston Villa ve ligde Şampiyonlar Ligi vizesi almak daha önemli olduğu için pek sallamıyor.Yani kısaca kupayı almak için hiç bir engelin yok açık ara en büyük favorisin ve sen tutuyorsun kupayı ellerinle teslim ediyorsun.
Oyunu okuma 0, Teknik-Taktik 0, Öngörü 0, Vizyon 0
Kent gibi bir cevherden yararlanamayan, Bonucci ti getirip forma vermeyen, Batshuayi bu denli formda iken sırtı dönük oyuna ihtiyacın olmayan maçlarda yedek soyunduran, Zajc-Krunic gibi oyuncularda ısrar eden vs. vs.
Neyse yazmayayım yazdıkça sinirim bozuluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
😂 alkol almadım yaw neyse sağlık olsun :D :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taktik, teknik, görüş vs dediğinize katılırım o ayrı mesela. Son maçta çift forvet oynasa kaybedecek bir şeyim yok diye belki galip gelirdi. Peki kırılan rekor puan da etkisi var mı yoksa kadro iyi olduğu için kendiliğinden mi geliyor galibiyetler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aziz Yildirimin geri donecegi siralarda Alex De Souzaninda Antalyaspora Teknik Direktor olarak Super Lige donusude ilginc.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aziz bey kazanamaz.
Ali bey acunu kadroya aldı, konu kapandı.
-
Bazı yorumcular ve taraftarlar, başarıyı sadece şampiyonlukla ölçerler ve bu nedenle şampiyon olunmadığında başarısızlık.
Her takım taraftarı şampiyonluk beklentisi için de oluyor. Aksi durumda yaşanılan hayal kırıklığı, başarısızlık olarak değer kazanıyor.
Fenerbahçe değil kuş ağızla dinazor tutsa, bu kesimlere yaramayacak ve başarısızlık olarak görünecek.
-
Vallahi haklısın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X