Şimdi Ara

ARKADAŞLAR E5700 OVERLOCK BİLEN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar iyi forumlar öncelikle bende intel pentium e5700 3 ghz ilemci var anakartım gigabyte g41 combo v2,0 serisinden her neyse ben bu anakartta belirli seviyede voltaj vererek ve bir takım ayarlar yaparak cpu ghz sini 4 ghz çıakrttım sısı değerleri ve cpu-z değerlierinin fotosunu aldım şimdi sizlerden neyi yanlış neyin doğru olduğu hakkında bilgi almak istiyorum lütfen cvp yazarsanız sevinirim
     ARKADAŞLAR E5700 OVERLOCK BİLEN BAKSIN ARKADAŞLAR E5700 OVERLOCK BİLEN BAKSIN ARKADAŞLAR E5700 OVERLOCK BİLEN BAKSIN ARKADAŞLAR E5700 OVERLOCK BİLEN BAKSIN

• ARKADAŞLAR LÜTFEN FOTOLARA BAKIP YANLIŞIM VARSA SÖYLEYİN BU ARADA POWERİN 400 LÜK EPS-1660A EVERS MARKA
  • aydin0166 A kullanıcısına yanıt
    işlemcin stabil çalışıyorsa,cpu frekansını ufaktak kısmayı dene istersen,yani deneme yanılma yapabilirsin,bendede e5700 var çok şey denedim ama yinede 3.5ghz'ın üzerine çıkamadım sanırım nedeni anakartımın berbat olması. bildiğim kadarıyla frekans fazlalığı ısı artışına neden oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x12FFCC

işlemcin stabil çalışıyorsa,cpu frekansını ufaktak kısmayı dene istersen,yani deneme yanılma yapabilirsin,bendede e5700 var çok şey denedim ama yinede 3.5ghz'ın üzerine çıkamadım sanırım nedeni anakartımın berbat olması. bildiğim kadarıyla frekans fazlalığı ısı artışına neden oluyor

sonuda bir cvp geldi uzun zmanadır bu işlemnciyi kullanıyorum her ay işlmeci fan temizlerim durmadan termal macun sürüyorum 4 ghz de oyunda 62 leri görünce bende 3,4 e indirdim ghz yi anakartı alalı 6 ay oldu ama iyi almışım ki 5,0 hz kadar açıyor power suppley güçlü olmazsa ısınır birde sen 3,5 yapmışsın ozaman sadece işlemci 15*236 yap voltaj verme ısı normale döner sıtandar 1,2 v alıyor zaten 0.5 mhz için voltaj vermene gerek kalmıyor bu sayede clock lar düzgün çalışıyor frekanslarda bir saplantı olmuyor ve ısınmada olmuyor şuan 3,4 e üdürdüm voltaj vermedim oyun oynarken ısı 4 ghz ken 62 lere dayanıyordu şuan 3,4 ve ısı 45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin0166 -- 10 Mart 2015; 12:02:53 >

• aydin0166 A kullanıcısına yanıt
    benim bios biraz farklı, çarpanları direk değiştiremiyorsun. akşam bir kaç deneme daha yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.