Bu fiyata canavar sistem imkansız. Çünkü elindeki sistem de geliştirmeye müsait bir sistem değil. Onu satıp komple sıfırdan kurmak daha mantıklı o da elideki parayla imkansız. Bence de en iyisi konsola yönelmen.
Bence yeni pc al :D
En mantiklisi Xbox360 al Firmware de yaparsin ,gelsin artik kopyalar
Canavarlar baya pahalı. O paraya zor alırsın. Ama belki küçük bi canavar alabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: NayirNolamaz
XboX 360 da korsan oyun açılıyo mu?
quote:
Orjinalden alıntı: jedi_master
quote:
Gunaydin
quote:
quote:
quote:
Gunaydin
Napalım cahillik işte. Hiç XboX 360 görmüşlüğün var mı diye sorsana
quote:
quote:
quote:
Gunaydin
kesınlıkle xbox arcade al 550 ytl kurtul bende 8800gt de var 4 cekırdekte ama xboxta daha cok oyun ve takılmadan oynuyorsun pc kenarda kalsın ama bide xbox olsun ..
quote:
Orjinalden alıntı: nofear72
quote:
quote:
quote:
Gunaydin
kesınlıkle xbox arcade al 550 ytl kurtul bende 8800gt de var 4 cekırdekte ama xboxta daha cok oyun ve takılmadan oynuyorsun pc kenarda kalsın ama bide xbox olsun ..
Yaw durun aklımı karıştırmayın HD 4850 alcam ben
sana demiyo zaten
Gigabyte P35-DS3L E2160 1 gb ddr2 800 mhz ram palit 8600 GT sonic i ben 440 ytl ye aldım.Performansı süper.Crysis medium ayarlarda oynanıyo.İşlemciyi 3.00 da kullanıyorum günlük o/c li olarak.Tavsiye ederim.
arkadaşlar pc profilimdeki gibidir yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler bu arada pc darboğaz olmadı kamuoyuna duyrulur
quote:
Orjinalden alıntı: £mre
Arkadaşların Dedigi Mantıklı Xbox360 Al Kurtul Ankara IrmakTosyland Falcon Pal Ları 550 Satıyordu En Güzeli Oyun Sıkıntısı Yok Bir Şeyi Yok, Hem Oyularınını Cogu Pcden Daha Kaliteli .Xbox360 Al Bana Kalırsan
3 tane xbox360 gitti hepside isinma ve 3 kirmizidan uyariyorum ama en rahatida x360 pc gibi kafayi yedirtmiyo genede siz bilirsiniz
konuyu açan arkadaş elindeki parçaları ayrıntılı yazarsan psu ya kadar daha fazla yardımcı olabiliriz ucuza bişeyler yapabilirsin
konuyu kapatma imkanı yokmu pc upgrade tamamdır yardımcı olanlara teşekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme