Bildirim
Arkadaşlar elimde 450 ytl var.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bütün oyunların çalışması için 8800gt den aşağı ekran kartı kurtarmaz. Ram de 2gb olmalı. Aslında birde core2duo işlemci iyi olur ama para o kadarına yetmez sanıyorum ayrıca anakartı bilmeden desteklermi birşey diyemem. Eğer bu 3ünü alırsan oyunları canavar gibi çalıştırırsın. -
3üde bu fiyata olurmu -
8800gt diyerek paranın hepsini yedin -
hem butun oyunlari full grafikte oynamayi istion hemde para vermek istemion. -
full grafikte oynamak istiyorum evet ama bu parayla en son noktada oynamak istiyorum -
Hocam O Sistemi Tamamen Sat.Alacagın Ürünleri Temiz Garantili Filan İkinci El Al.Daha Makul Olur Hem -
yok kardes o şekil duşunmuyorum -
Dedigin Şekildi İmkansız Hocam.Anankart Zaten Agp İyi Bir Kart Agp De Zor Bulunsa Bile Pahalı Olur Anakartı Degiştirmek Lazım Degiştirdin mi Yeni Vga Aldım Diyelim İşlemci Yetersiz Olacak Darbogaz Ypacak Yani Sistemi Anakarrtan Başlıyıp Yenilemen Lazım -
o zaman sıkı bi pc toplamak lazım tavsiyen neler kardeş bana bir pc çıkart dedigin gibi -
bekliyorum kardeş -
O paraya sistemi güncellemen mümkün değil. Xbox360 arcade almanı tavsiye ederim. -
peki guzelleştirmek için bu pcyi ne kadar lazım -
-
çok saol kardeş -
quote:
Orjinalden alıntı: ..Mr.CoWBoY..
peki guzelleştirmek için bu pcyi ne kadar lazım
800 Çıkartman Lazım Bi
Hadi İşlemci E2180 Dedin 100 ytl .Anakart p35 dsr alsan 150 ytl,Vga ikinci el 8800 gt 200 ytl,Hdd 100 ytl,Ram 150 Ytl,Psu 150 Ytl
Kabaca Bu Kadar Tutar -
genede saol kardeş beni aşar orası -
hdd istemiyorum kardeş -
Intel Pentium E2160 / E2180
P31 veya G31 çipsetli anakart
2 GB DDR2 800 RAM
9600GT
hepsi 550 lira civarına çıkıyor, elindekileri de satınca belirlediğin bütçenin de altına düşersin. -
Peki bu konuyu neden oyun bölümüne açtın?
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- exen smart güvenilir mi
- hotfix nedir
- ssaa nedir
- amd yeni ekran kartı
- nvidia rtx
- lpddr5 nedir
- darboğaz testi
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X