Şimdi Ara

Arkadaşlar ßenim N79 un Radyosundan Ses Çıkmıyo... Nsl Yapceyz ? Help Me Please...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet Arkadaşlar ßu Sabah Uyandım Radio Dinlemek İçin N79 Umun Radiosunu Açtım Ama Sorunsuz Çalışan Radio ßu Gün Ne Olduysa Çalışmadı ! Telefondan Hiçbişe Silmedim, Düşürmedim, Etmedim... Sağ Üstteki RDS & AF Tuşları Sönük. Artalanda ÇAl Diyince Ses Kısık Gözüküyo. Fm Ayarlamak İsteyince Ayarlanıyo Dio Donuyo ! Daha Önce de ßu Problemin Aynı 0lmuştu, Önce ßen Format Attım Düzelmedi Sonra Serwise Getirdim Serwis Format Attı Yine Düzelmedi. ßi Üst Servise Gitti Telefon 0rda Formatlandı & Düzeldi ! 10 Gün Falan Telefonsuz Kaldım ! Şimdi Yine mi Aynını Yapmak Zorundayım ? N79 Larda Kronik mi ßu ?

Arkadaşlar ßenim N79 un Radyosundan Ses Çıkmıyo... Nsl Yapceyz ? Help Me Please...

• Öncelikle Türkçemize sahip çıkalım.

N78lerdede ilk versiyonda bu problem vardı.Güncelleyince sorun çözüldü.Cihazın sürümü güncel değilse güncelleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 9 Haziran 2010; 16:08:39 >
  • Telefonda Güncelleme Yapmak İstedim Güncelleme ßulunamadı Dedi...
    Cihaz Yöneticisi
    Yazılım Sürümü 32.001
    Yazılım Sürümü Tarihi 25-10-2009
    Özel Sürüm 32.001.53.1
    Özel Sürüm Tarihi 25-10-2009
    Dil Paketi 002
    Model N79
    Tür Rm-348
  • Bulmaması çok normal çünkü cihaz son versiyon

Cihaza Hard format atınız.

Hard format,diğer format türleri ve çok daha fazlası için imzama bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Bulmaması çok normal çünkü cihaz son versiyon

Malesef Normal Formatta Hard Formatta ßi İşe Yaramadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazFacTor

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Bulmaması çok normal çünkü cihaz son versiyon

Malesef Normal Formatta Hard Formatta ßi İşe Yaramadı...

N79 Ana Konusundaki arkadaşlara bir danışın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_23858066/mpage_188/tm.htm

• Aynısı kardeşimin telefonundada oldu hala düzelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu n79 da amma sorunlu telefonmuş
  • quote:

Ewet Arkadaşlar ßu Sabah Uyandım Radio Dinlemek İçin N79 Umun Radiosunu Açtım Ama Sorunsuz Çalışan Radio ßu Gün Ne Olduysa Çalışmadı ! Telefondan Hiçbişe Silmedim, Düşürmedim, Etmedim... Sağ Üstteki RDS & AF Tuşları Sönük. Artalanda ÇAl Diyince Ses Kısık Gözüküyo. Fm Ayarlamak İsteyince Ayarlanıyo Dio Donuyo ! Daha Önce de ßu Problemin Aynı 0lmuştu, Önce ßen Format Attım Düzelmedi Sonra Serwise Getirdim Serwis Format Attı Yine Düzelmedi. ßi Üst Servise Gitti Telefon 0rda Formatlandı & Düzeldi ! 10 Gün Falan Telefonsuz Kaldım ! Şimdi Yine mi Aynını Yapmak Zorundayım ? N79 Larda Kronik mi ßu ?

teknik servise ver onlar radyoyu düzeltirler

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Ewet Arkadaşlar ßu Sabah Uyandım Radio Dinlemek İçin N79 Umun Radiosunu Açtım Ama Sorunsuz Çalışan Radio ßu Gün Ne Olduysa Çalışmadı ! Telefondan Hiçbişe Silmedim, Düşürmedim, Etmedim... Sağ Üstteki RDS & AF Tuşları Sönük. Artalanda ÇAl Diyince Ses Kısık Gözüküyo. Fm Ayarlamak İsteyince Ayarlanıyo Dio Donuyo ! Daha Önce de ßu Problemin Aynı 0lmuştu, Önce ßen Format Attım Düzelmedi Sonra Serwise Getirdim Serwis Format Attı Yine Düzelmedi. ßi Üst Servise Gitti Telefon 0rda Formatlandı & Düzeldi ! 10 Gün Falan Telefonsuz Kaldım ! Şimdi Yine mi Aynını Yapmak Zorundayım ? N79 Larda Kronik mi ßu ?

0kadarını ßizde ßiliyoruz... ßen Teknik Serwise Wermeden Düzeltmek Mümkün mü Die ßaktım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

0kadarını ßizde ßiliyoruz... ßen Teknik Serwise Wermeden Düzeltmek Mümkün mü Die ßaktım...

yaklaşık n79 u kullanalı bir sene olacak radyo problemi olanlar serviste çözüm buldular 1000 tane n79 da 2 veya 3 tanesinde radyo problemi oluyor çözüm servis

• bu sorun benim telefondada oldu...1 ay servis servis dolaştı en son içinden birkaç parçayı değiştirdiler düzeldi.....Snde mecbur servise göndereceksin başka yolu yok....Allah kolaylık versin...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: br251
    bu sorun benim telefondada oldu...1 ay servis servis dolaştı en son içinden birkaç parçayı değiştirdiler düzeldi.....Snde mecbur servise göndereceksin başka yolu yok....Allah kolaylık versin...........

bende öyle dedim ama anlamıyor belki şimdi anlamıştır sağolasın arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp
    Bu n79 da amma sorunlu telefonmuş

n79 eylül 2009 da aldım hiçbir sorun göremedim gayet memnunum bence süper bir telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.