bende epson dx3850 hepsi bir arada yazıcı bulunmakta ama bu yazıcının kartuşlar chipli oldugu için dolum imkanı vermiyo bende doldurup chip resetter ile chipleri resetliyorum ama artık bu işe yaramamaktta yeni kartuşlar aldıgımda bile sorun cıkarıyor ve tanımıyor bu devreyi yok etme yada kısa devre yapma imkanmız yokmu ben cok aradım ama bir bilgiye ulaşamadım yardımlarınızı bekliyorum... simdiden tüm cevap yazan arkadaşlara tşk...
böğle birşey olsa idi ki ancak illegal modlar için özel stelerde yada forumlarda yer alırdı.Olduğunu zannetmiyorum sonuçta orginal kartış kullanımını zorunlu kılmak iiçin yapılmış bişi belki bir yaması olabilir sonuçta bir soft ware içeriyor..
Yeni aldığın kartuşları tanımıyorsa printerında bir sorun olabilir.bu epsonların kartuşları dolmuyor ama dolum fiyatına muadil kartuşları satılıyor. en iyisi printerı aldığın yere götür. sorun olup olmadığına onlar baksınlar
merhaba; mesajınızın üzerinden bir ay geçtiği için şu anki durumunuzu bilmiyorum. bende de epson stylo photo RX425 var, yani aynı sorunları bende yaşadım. Tamam güzel resim basıyor ama iyide mürekkep götürüyor. ya sonra? yazıcıyı her açtığımda kafa temizlemesi yapıyor, daha doğru dürüst kullanmadığım halde iki takım kartuş bitti. şimdi yapılacak iki şey var; ya kaliteye takılıp orijinal kartuşların maliyetine katlanıcaz ya da başka bir ,kartuşu dolan çip'siz yazıcı alıp elindeki yazıcıyı tarayıcı olarak kullanıp, resim basmak içi de daha ucuza gelen "fotoğrafçıya bastırma" yöntemini kullanıcaz. benim önerim böyle. bu sitedeki bilgileri bizimle paylaştıkları için tüm arkadaşlara ve site yöneticilerine teşekkür ederim.