arkadaşlar eski yazıcım HP PSC 1610 yazıcımla ilgili problem var yazıcımın kartuşu bittiği için değiştirmiştim yeni kartuş aldım taktım 1-2 kez çıktı aldım sonra çalışmadı aslında yazıcı çalışıyor ama sadece tarama yapıyor kartuşların bulunduğu kafa oynamıyor birde açma düğmesine bastığımda NO MECH MODE yazıyor nedendir acaba bilgisi olanlar lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...
dostum senin yazıcının baskı kafası bitmiş yani baskı ömrü uzun süre dayanması bile sasırtıcı sen yeni makine al derim ben sana no mach mode demesi ise makine modunda calısmıo yani yama işlemi yapamıo baskı kafası ölmüş yenisini almaktan baska bir caren yok dostum kartuş değiştirsende kartus kafa yemior maalesef
sağol arkadaşım ben canon alacağım ama nerden alacağıma karar veremedim gold dan mı alsam yoksa küçük şirketin birine mi sipariş versem bilemiyorum
bence magazlardan al hatta gelebilirsen gold levent subesine gel ben ordayım yazıcı departmanında göreliyim sana yardımcı olabirim canon mp 520 veya mp 220 gibi modeller war buyur gel
valla levent şubesine gelebilirmiyim bilmiyorum ama gelmeye çalışırım sağol..
gelirsen beklerim benim ismimi söyle 2, kata gel sana en uygun ve en ii performans saglayacak yazıcıyı weririz pişman olmazssın merak etme hayırlısı olur umarım
aynı yazıcıdan bendede var bendekide bi adam gibi basıyor bi renksiz basıyor yada renkler rezil bir şekilde basıyor.benmkinde sorun ne sizce daha gittim yeni kartus aldım,5-6 kere cok güzel bastı artık renklerin içine edip basıyor.mesela resmi yarısına kadar güzel basıyor onda sonrası sarı tonlarda cıkıyor.