Şimdi Ara

HP 2060 yazıcı kartuş sorunu ( Lütfen yardımcı olun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP 2060 Model yazıcım kartuş hatası veriyor.(Kartuş ışıkları yanıp sönüyor). Kartuşlarım bu arada yeni ve kullanılmamışlar.

Lütfen yazıcılardan anlayan birisi yardımcı olsun. Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Deneme ve kitap almak yerine tüm paramla yeni kartuş aldım. Moralim bu duruma çok bozuldu. Bu sorunu çözmek zorundayım.

Daha detaylı bir şekilde anlatmam gerekirse. Bir hafta öncesine kadar normal şekilde çıktılarımı aliyordum ancak yazıcı birden kartuş hatası verdi( ışıklari yanıp sönüyor.) Elimde 1-2 adet eski kartuş bulunuyordu. Onların mürekkeplerini kendim doldurup kullaniyordum. Bu hatayı alınca ve çözmek için ne kadar ugraşsamda çözemeyince bende kartuşlarımın miladını tamamladığını düşündüm. Mecburiyetten iki tane yeni kartuş aldım ancak sorunum çözülmedi.

Yazicim hiç çıktı vermiyorkem araştırma yaptığımda farklı teknikler görmüştüm. Bir tanesini uygulayarak çıktı almanın bir yolunu buldum. Ama onda da çıkan çıktılar okunmaz halde.

Açma-kapama tuşuna basılı tutarken. 4 defa X tuşuna basıp ardindan renkli fotokopi tuşuna basıp tuşları bırakınca renkli mürekkep hatasından kurtuldum, siyah olanin ışığı yanıp sönmeye devam etti. Görselini paylaştım. Bu şekilde telefonuma bağlayıp çıktı alabiliyorum ancak dediğim gibi orda da çıkan çıktılar yine görselini koyduğum şekilde (yazılar akmış gibi) çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.