Şimdi Ara

ACİL!!Canon G3470 yazıcı mobilde PDF'leri tam çıkartmıyor Acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mondschein66 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android telefondan bir PDF dosyasını,sunusunu vs yazdırmak istediğimde kağıdın yarısı boş bir şekilde yazıyor. Örnek ekran görüntüsünü aşağıda görebilirsiniz. Yazıcının her ayarını yaptım;sürücüsünü indirdim, güncelledim,temizliğini yaptım,didik didik ettim, başka yazdırma hizmetleri kullandım,kendi canon print uygulamasını da kullandım,ölçek ayarlarına baktım,hizalandırma ayarlarına baktım,başka telefondan yazdırmaya çalıştım vs vs düzelmedi! Olmuyor!! Sayfanın yarısı boş! Bilgisayardan deneyince de genellikle eksik,yarım çıkarıyor veya böyle tam çıkartmıyor. Çıldıracağım artık, herhalde bu yazıcı bozuk. Yazıcı bozuk diyince de kavga çıkıyor!!!!! ACİL!!Canon G3470 yazıcı mobilde PDF'leri tam çıkartmıyor Acil yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 4 Mart 2025; 17:57:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sag ustte kagıt boyutu var a4 secili mi ?

diğer sorun ise her pdf a4 boyutunda olmayabilir. letter boyut standart olmayan boyutta ise a4 kagıdına sıgmayabilir. bilgisayarfan da oyle yapıtorsa o yuzdendır.

pdf yazdırırken secenerkler var. resim ekledim.

ACİL!!Canon G3470 yazıcı mobilde PDF'leri tam çıkartmıyor Acil yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 4 Mart 2025; 22:23:27 >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsündeki iso A4 seçili evet. Şimdi pdf dosyası A4 boyutunda olmayabilir mi diyorsunuz? O zaman ben yazdırırken pdf'i a4'e ölçeklemem lazım ama android'de yazdırırken öyle bir ayar yok. Sayfaya sığdır vs de yok.

Benim eski yazıcımda böyle değişik sorunlar yoktu diye hatırlıyorum. Yazdır diyordum her şeyi düzgünce yazdırıyordu doğru hatırlıyorsam. Bu ise beni adeta teknolojiden soğuttu. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt

İlgili dosyayı bir yere yükleyip paylaşır mısınız. Kendi yazicimda deneyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.