Şimdi Ara

HP LASERJET 1000 PRİNTER WİNDOWS 7 DRİVER BULAMADIM.LÜTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.arkadaşlar windows 7 yükledim.hp laserjet 1000 printerim i tanımadı.internette aradım taradım bulamadım.ne yapabilirim.yardımlarınızı bekliyorum...

• http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=45675&lang=tr&cc=tr&prodTypeId=18972&prodSeriesId=45674&taskId=135

güncel sürücü sayfası burada , ancak hem seçneklerde WİN7 yok hemde vista 32 bit driver ile denemeni öneririm. ayrıva hp ye mesaj atılırsa sürücü yada eşleşen bir driver seri nosu verip ( cihazın serisi ile ) sorunu çözebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker79

merhabalar.arkadaşlar windows 7 yükledim.hp laserjet 1000 printerim i tanımadı.internette aradım taradım bulamadım.ne yapabilirim.yardımlarınızı bekliyorum...

sanırım şanslıyım;)

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=45675&prodTypeId=18972&prodSeriesId=45674&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=4062

orjinal site - orjinal driver ama TR olmayabilir ( hp lerde arayüz prg ları zaten yüksek mb da ve gereksizdir, İNŞALLAH faydası olur sana ve ihtiyacı olanlara

• arkadaşlar teşekkürler ma windows 7 için yokmuş orijinal sitesinde.isterseniz sizde bir bakın
  • Arkadaşın da söylediği gibi vista driver'ı işini görebilir yok ise zaten yapacak birşey de yok. Şunu da söyleyebilirim bilgisayarına win7 kurduğunda yazıcı vs kabloları da takılı olsun çünkü muhtemelen otomatik olarak tanır, bir dahakine aklında bulunsun.
  • Hadi beyler, yok mu bunun bir çaresi, hp laserjet 1000 yazıcıyı win7 64 bit sistemimde kullanamıyorum, çaresi yok mu bunun?
  • çözümü var.
    mümkünse yazıcını takma önce.
    hp sitesinden hp laserjet 1000 direvier windows XP için olanı indir.
    uyumluluk ayarlarını windows xp sp3 için ayarla (veya daha düşük) ve çalıştır.
    denetim masasından yazıcı ve aygıtları aç.
    yazıcı ekle kısmını tıkla.
    sürücü dosyalarını sorduğu zaman yerel diskteki dosya yerini göster.
    port olarak da usb seçeneğini seç (lpt, com vb. lerin altlarında bir satır olması lazım)
    yazıcıyı tak.
    yazdır.

edit: x86 için bu şekilde çözdüm; soru x64 içinmiş, sonra farkettim. x64 için bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuta -- 7 Mayıs 2013; 14:25:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harıkasın dostum oldu :D
  • hocam hp'nin sitesine girin printer driverlarına bakın orada adamlar yapmış bir driver birden çok printer'ın driverı olabiliyor. yani misal laserjet1000 ve laserjet 1018 aynı driverla kuruluyor gibi ona dikkat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.