Şimdi Ara

arkadaşlar eski k.o dan bi video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ko nun 2 sene önceki haline bakıorumda ozmm ne kadar zevk alıoduk oynarken bılemezsınız ve şimdi oyunu her gelen partych de mahvettiler işte size olipianın ilk clanı olan remembermaxpower clanındakı Black priestin ws si
    http://www.youtube.com/watch?v=wgEQ0DFAovE

• aynen katılıyorum oyunun en zevkli hali 1200 lerdi 1288 de mükemmeldi oyun knight empire a geçti provoke bitti oyun dada zevk denen bişi kalmadı
  • Adam Knight Empire'ı ilk knight zannediyor Allahım ya. Baksana giganın şekline. ilk knightda nerdeyse kimsenin parlayan itemi yoktu. mage soyulduğunda olum off +7 wizard staffı varmış diyorlardı.
  • hatta bi arkadaşım empirede wiper +8 bascam die 10 k cash cekıp tırna almıs basmamısdı bızde cok gülmüşdük :D asaslar ctrl ye kagıt sıkısdırıp 3 lü minor yapardı ezık olsalar bıle yatmazlardı mageler ezıkdı ama saglamm olanlarıda vardı ya biz eski ko da mutluyduk hıc yokdan prelı presız gırıordu oyuna lag arasıra oluordu ama dc bu kadar olmuordu cok zevklıydı ozmm lar
  • hayır cnm empire değil +8 ler yanıyordu adam doru empireda o skill bar değişti o knight online bal gibi knight online
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu22

hayır cnm empire değil +8 ler yanıyordu adam doru empireda o skill bar değişti o knight online bal gibi knight online

Empire'da skillbarın nesi değişti? ayrıca bu videoyu çekip koyan kaymeyse sorarım ocak 2007'de eklenmiş video, 2 sene sonra mı aklına geldi eklemek.
  • Al sana ilk KO

http://www.youtube.com/watch?v=qyuLCAPz7bA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu priestın sahıbı var warıoru oynayan kişi kuzenler ve benim arklarım benım pc m de 430 tane vıdeo arşiivi var ben cafecıyım
    +8 ler yanıordu ben aksınıde idda etmedım eskı empire acılsa kalıcı olarak uskoda 1 dk durmam bile itemlerimi yakar gecerim
  • senin koyduğun sonraki video 1 usko değil 2. si dikkat et yine skillbara ko da skill bar sabitti yeri dğeişmiyordu bunda değişiyoo biraz sağa alınmış

ilk vide garanti ederim k2 değil ko ilk sürüm yani zannedersem 1200 lerde olması lazım yanılıyormuyum videyu yerleştiren arkadaş vlala hepsini yerleştir hepsini izlerim çok özledim çok güzel zamanlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu22 -- 9 Kasım 2007; 8:22:20 >
  • quote:

senin koyduğun sonraki video 1 usko değil 2. si dikkat et yine skillbara ko da skill bar sabitti yeri dğeişmiyordu bunda değişiyoo biraz sağa alınmış

İşte sende söyledin. Biraz sağ alınmış demekki eski ko değil. Bende eski ko değil bu demiştim. Empire eski ko değildir.
  • Eski KO'da Gigantic Axe'nin görüntüsü nasıldı biliyor musunuz? Tabar var ya. Hiçbir farkı yoktu. Bildiğin Tabar görüntüsü vardı.

Bak aşağıdaki linkdeki videoyu izle. O gerçek eski knightdandır. Tioc Faidlerin human zamanından. Sultansın olduğu zamandan. En sonda bi warrior glich midir glitchmidir seke seke geliyor. işte o MuHaHa'nın elindeki Axe Giga. Birde şekline bak.

http://www.youtube.com/watch?v=GYpvgu7b-QU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 9 Kasım 2007; 8:28:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

senin koyduğun sonraki video 1 usko değil 2. si dikkat et yine skillbara ko da skill bar sabitti yeri dğeişmiyordu bunda değişiyoo biraz sağa alınmış

İşte sende söyledin. Biraz sağ alınmış demekki eski ko değil. Bende eski ko değil bu demiştim. Empire eski ko değildir.

kardeşim 2. yerleştirdiğiniz video ko değil başka bi server başka bi sürüm

adamın yerleştirmiş olduğu ilk videoo garantiii olarak ko ko ko ko ko ko anlamıon mu sen knight empire değil ooo kempireda da skillbar değişiyordu sadece ko zamanında sabitti ilk video da da zaten sabit anlatabildimmi ilk vs videosuu kngiht online dan

• quote:

quote:

quote:

kardeşim 2. yerleştirdiğiniz video ko değil başka bi server başka bi sürüm

adamın yerleştirmiş olduğu ilk videoo garantiii olarak ko ko ko ko ko ko anlamıon mu sen knight empire değil ooo kempireda da skillbar değişiyordu sadece ko zamanında sabitti ilk video da da zaten sabit anlatabildimmi ilk vs videosuu kngiht online dan

UsKO değil ama ilk client. Eski ko işte. Bende sana skill bara bakma, itemlere bak diyorum. Giganın şekli gerçektende öylemiydi? Bariz empire.

• quote:

Al sana ilk KO

http://www.youtube.com/watch?v=qyuLCAPz7bA

o da usko değil server girişine bak

http://www.kucukresim.com/annwyn_89856d4458.jpg

arkadaşlar eski k.o dan bi video

kardeşim adamın koyduğu ilk sürüm ko bal gibi de o giantic axe de tabar gibi değildi ko da

• Sen ne zamandan beri oynuyorsun abisi. Eskiden böyleydi KO Ne adamsın ya bide koymuş UsKO mu bu diye KO'nun en güzel sürümü diyebilirim. En zevklisi, en muhabbetlisi..

Edit: Ayrıca koyduğum ilk video usko değil, ilk knight online, ilk client, çıkan ilk ko anladın mı? ikinci koyduğum video ise bildiğin Knight Empire öncesi, harita değişmeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 9 Kasım 2007; 9:04:53 >
  • eskiden öyleydi 1211 den beri oynuyorum ama server 4 taneydi öyleyken orda ares diez beramus xigenon varmı iyi bak bakalım ??? ben ondan bahsediyorum anlayacan knight onlinın giriş konsolu buydu çarlarda döner bi koltukta oturuyordu hatta benim mage inat eder kalkamazdı yarım saat:D bilmiyor değilim ama serverlar usko değil
  • 2. koyduğuma bakarmısın arkadaşım? Hayatında hiç Tioc Faid Ar La duymadın mı? Duwolf 'u bilmedin mi? NeverSayDie görmedin mi? Sultansın yediği haltları duymadın mı? İKİNCİ koyduğum Cheater Clan a Song About Sultans'a bak. youtube'da yapılan yorumlara bak. Videoyu yapan adamlar yorum yaptı. Çoğuyla görüşüyoruz. Bildiğin Xigenon işte daha nasıl eski ko değil diyorsun. İlk videoyu unut. Ben onu ilk Cliente örnek olsun diye verdim.
  • eski ko en güzeliydi gerçekten
    esland +40 tı mesela
  • quote:

eskiden öyleydi 1211 den beri oynuyorum ama server 4 taneydi öyleyken orda ares diez beramus xigenon varmı iyi bak bakalım ??? ben ondan bahsediyorum anlayacan knight onlinın giriş konsolu buydu çarlarda döner bi koltukta oturuyordu hatta benim mage inat eder kalkamazdı yarım saat:D bilmiyor değilim ama serverlar usko değil

yanlış hatırlıyosun sanırım giganın eski şekli tabardı raptorun halberd fln fln
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.