Şimdi Ara

Arkadaşlar esnek ve sağlam dövüş sporu nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki 0 bacak açan boyundn yüksk tkme kaldırablrmi sonuçta her 0 bacak açan yüksek tekme kaldıramayabilr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasarnsly -- 9 Mart 2014; 18:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taekwondo! Hem zihnen hem bedenen gelisirsin kardesim benim. Yasin da cok cok uygun
  • shortcut kullanıcısına yanıt
    Takwandoda yumruk yok ama krds

• quote:

Orijinalden alıntı: jasarnsly

Takwandoda yumruk yok ama krds

bende oyle diyordum ama baslayinca inan bana cok zevkli gelecek.
  • general_skyx kullanıcısına yanıt
    Krds 0 bck actımı yerle armda 28 cm kalıyor zorlsm olr ama korkuyrm bişi olr diye

• quote:

Krds 0 bck actımı yerle armda 28 cm kalıyor zorlsm olr ama korkuyrm bişi olr diye

kendini zorlama. hele başla antremanlara. hocanın gözetiminde yaparsın. hem sana yardımcı olur. bir anda açmadılar tabiki ya. çabalayarak yavaş yavaş açtılar
  • quote:

Valla krdş bn bacaklrmn esnemesini istiym kick boks esnek degil bnm bildigim kdr

Ben gitmedim kickboksa ama ister inan ister inanma 80 kg 165 boyundaki adam 170 ayak kaldırıyor ve bacaklaeini acıyordu

Tmm krds saol sn nerde otrysn

• Bn muay thai dusnym

• quote:

Tmm krds saol sn nerde otrysn

osmaniye kadirlideyim ben hocam.
    Bn istanbul ya

• dostum istediğin spor kesinlikle kungfu/wushu.2 senedir bu sporun içindeyim.diğer sporlara göre çok daha hızlı,teknik ve esnek

• quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

dostum istediğin spor kesinlikle kungfu/wushu.2 senedir bu sporun içindeyim.diğer sporlara göre çok daha hızlı,teknik ve esnek

wushu sanda'yı şiddetle öneririm ben
  • Wushu silaah bicakli saldırı deulmi

Krdş karatemi muay thai mi her yöndn açıklarsnz svinirim

• quote:

Krdş karatemi muay thai mi her yöndn açıklarsnz svinirim

hocam ben karate yapmadım. benim spor geçmişim iki yıl öncesine dayanıyor ve fitness'la başladım, iki ay klasik boks (sadece yumruk olan) yaptım ve geçen yıl ağustos aylarında muay thai'ye başladım. ancak karate hakkında bildiğim şu ; shotokan ve goju ryu stilleri esnekliğe dayalıdır. müsabakalarda ise sert vuruş yerine teknik vuruş hakimdir. yani light contact geçer. karate stillerinden bitanesini istersen kyokoshin veya ashihara stillerine başla derim. karate (shotokan ve goju ryu) ve muay thai arasındaki fark muay thai çok sert geçer. sakatlanmalar çoktur. müsabakalarda kollar kırılır, bacaklar kırılır, omuzlar çıkar ve hatta ölümler bile olur. ancak sokakta iyi bir muay thaicinin yanına kimse yaklaşamaz. iyi bir muay thaici sokakta kendini mükemmel derecede korur en az 5-6 kişiye karşı. ve zaten sokak kavgalarının %90'ı ayakta olup biter. ancak muay thai'yi brezilian jui-jitsu ile birleştirirsen de mükemmel sonuç alırsın. muay thai aynı zamanda bir savaş sanatıdır. savaştır. karate ise felsefe ağırlıklıdır. savunma üzerine kurulu bir sistemdir. öğrenmesi muay thai'ye göre biraz daha uzundur. muay thai'de çok çalışır, evde tekrarlar yapar ve iyice asılırsan kendini 3-4 ay gibi kısa bir sürede geliştirirsin. ben muay thai derim hocam

Eyvllh krdşm muay thai ypcm da antrenmanlarda sakatlanma feln olrmu korkmam ama merk ettim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.