Şimdi Ara

Arkadaşlar esnek ve sağlam dövüş sporu nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlAr esneklik ve sağlam kendimi koruyabilme blok etme gibi özellikle tekme esnekliği adamın kafasına gôre kaldırma 0 bacak acma gibi buna göre sizce en iyi dövüs sanatı nedir? Boy:168 Kilo:60 Yaş:13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasarnsly -- 2 Mart 2014; 21:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşın küçük ama dövüş sporları için küçük değil. Tarfine uyan kickboks var.
  • Krdsm ama boy ve kilom iyi bn hic kanım ısınmıyor kickboksa

• quote:

Orijinalden alıntı: jasarnsly

Krdsm ama boy ve kilom iyi bn hic kanım ısınmıyor kickboksa

muay thai ?
  • kardeşim benimde kanım ısınmaz ama gerçekten seni koruyabilecek kick boks ve muay thai var. gerisini düşünme. büyüdükçe hoşuna gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav adamın yazdğı mesaja nsl cvp vrcm mobilden

• AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Valla krdş bn bacaklrmn esnemesini istiym kick boks esnek degil bnm bildigim kdr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jasarnsly J kullanıcısına yanıt
    Bacakların en esnediği spor tekvando dur . Ama yumruk yok. Kick boksta çok esnek. Maçları izlemedin mi adamlar kafaya döner tekme atarak maçı kazanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagl krds videoları izlcm

• AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Krdş bide bazı ünlülern yptigi dövüş sporunu yzrsn iyi olr senn dövüş sporlarnla ilgili olnları

• Karate karate karate ! bacak demişin açmak demişin 0 demişin. tekvando demiyorum çünkü el tekniği çok yok. karatede en az tekvandoda ki kadar ayak bacak tekniği var. hem ısınmalarda yaptıran kişi bacak açma konusunda canımızı okuyor, öyle bir açtırıyor ki...
    Neyse ben karate diyorum gerisi size kalmış istediğinizi yapabilirsiniz, iyi akşamlar
  • quote:

arkadaşlAr esneklik ve sağlam kendimi koruyabilme blok etme gibi özellikle tekme esnekliği adamın kafasına gôre kaldırma 0 bacak acma gibi buna göre sizce en iyi dövüs sanatı nedir? Boy:168 Kilo:60 Yaş:13

hocam benim sana önerim sağlamlık konusunda muay thai'dir. muay thai yapan birisi kick boks da yapar wushu sanda da (güreş kısımları haric tabiki. onları öğrenmesi gerekir). muay thai, yani türkçeye çevrilmesi ile tayland boksu, thai boks, bir dövüş sporundan çok bir savaş sanatıdır. muay thai yapan bir adam ölümü dahi göze almış demektir. çünkü gerçekten sert ve gerçekçi bir sistemdir. gözünü korkutmak gibi olmasın ama antremanda kaşı açılanlar, kafaya diz dirsek yiyenler, low kickten dolayı ayağının üzerine bir müddet basamayanlar doludur. ama bu acı dolu antremanlar insanı gerçekten bir sporcudan çok savaşçı yapıyor. ancak bunları istemez isen sana önerim kyokoshin ve ashihara karate stilleridir (tam temaslı olanlar). boks ve türevleri (full contact kick boks, muay thai, wushu sanda, savate vb.) kondisyon ağırlıklı olduğu için çok da fazla bacak esnemelerine girilmez. ancak çabalarsan sıfır açarsın bacakları. ki buna şahit oldum bizim kulüpte. yaşın buna oldukça müsait. ben 21 yaşımdayım ama zorlaya zorlaya ancak bir yere kadar açabildim bacakları. yani bu yaşını iyi değerlendirmelisin. bir yaştan sonra gerçekten çok çok zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: karatekid55

Karate karate karate ! bacak demişin açmak demişin 0 demişin. tekvando demiyorum çünkü el tekniği çok yok. karatede en az tekvandoda ki kadar ayak bacak tekniği var. hem ısınmalarda yaptıran kişi bacak açma konusunda canımızı okuyor, öyle bir açtırıyor ki...
    Neyse ben karate diyorum gerisi size kalmış istediğinizi yapabilirsiniz, iyi akşamlar

hocam hangi stildesin sen

• @general_skyx
    shotokan
  • quote:

@general_skyx
    shotokan

esneklik gerektiren bir stil evet. taekwondo ve goju ryu karate de esneklik üzerine bunun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

@general_skyx
    shotokan

esneklik gerektiren bir stil evet. taekwondo ve goju ryu karate de esneklik üzerine bunun gibi

Alıntıları Göster

iyi akşamlar hocam

• general_skyx kullanıcısına yanıt
    Sagl krds bacak esnekligi varssa muay thai tabiki diz dirsektr var ama bck esnekligi çok istiyorum ya taekwando hariç yani bacak esnekliği bnm için çok önemli kendi boyumdan çok açmk istiyorm 1 haftaya yakn bir kulüpte baslcm ama hangisi karar vremedm muay thai bacak çok esniyormu kendimi boyumdn çok açacak kdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasarnsly -- 9 Mart 2014; 14:45:06 >
  • quote:

Sagl krds bacak esnekligi varssa muay thai tabiki diz dirsektr var ama bck esnekligi çok istiyorum ya taekwando hariç yani bacak esnekliği bnm için çok önemli kendi boyumdan çok açmk istiyorm 1 haftaya yakn bir kulüpte baslcm ama hangisi karar vremedm muay thai bacak çok esniyormu kendimi boyumdn çok açacak kdr

hocam bizim kulüpte sıfır şekilde açanlar var. 13 yaşında senin gibi. çocuk bir açtı bacağını, ortaya oturdu resmen. bizim 18 yaşındaki bir arkadaş da da öyle oldu. çocuk neredeyse sıfır açacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

hocam bizim kulüpte sıfır şekilde açanlar var. 13 yaşında senin gibi. çocuk bir açtı bacağını, ortaya oturdu resmen. bizim 18 yaşındaki bir arkadaş da da öyle oldu. çocuk neredeyse sıfır açacak

Nasl yani bi anda bastınizmi bir andamı oldu acımıştr

• general_skyx kullanıcısına yanıt
    Nsl yani bir anda açtımı cocuga arkadan bastrdınızmı çok acmstr ama bnde dncmde liflerime bişi olr diye krkuyrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasarnsly -- 9 Mart 2014; 18:06:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.