sana seviyorum aşkım sana seviyorum. Sen de bana seviyor musun. O zaman evlenelim.
yuh öle pat diye sölersen ne anlamı kalır
quote:
Orjinalden alıntı: --duhan--
ya sanki "sevgili olmadan da evlenme teklifi edilebilir" gibi bi hava var şu an. ben böyle bir durumu hayal bile edemiyorum. düşünsenize bi hiç tanımadığınız birine ya da çok iyi tanımadığınız birine benimle evlen filan diyorsunuz. komik geliyor bana..
Biz ona görücü usülü diyoruz. (tavsiye edilmez)
sakın evlilik teklifi yapma ben yaptım evlendim
şaka bi yana hiç önemli değil nasıl evlenme teklifi yapacağın sonuçta hayatını karartcaksın buda şaka tabi
ben 4.5 yıl once evlenme teklifi edip yüzügü taktım..AMA HALA EVLENEMEDİM..
dur ben sana kendi aklımdakini anlatayım..(kısmet sanaymış ben yapacaktım bunu..şansa bak be.. neyse..)
ilk önce bi sinemanın film arasını ayarlıcaksın sinemada çalışan arkadaşın vasıtasıyla..
sonra filme gireceksiniz..
sonra film arası geldiğinde senin daha önceden ayarlamış olduğun makinist demoyu giricek koca perdeye..
ör: ebru benimle evlenir misin..??
sen de o sırada tüm salondakilerin şaşkın bakışları arasında sevdiğine bi daha soracaksın..benimle evlenir misin diye..
salondakiler kızın üzerinde baskı unsuru oluşturacak ..(kabul et kabul et baskıları falan..)
kız neye uğradığını şaşıracak
veeeee.. mutlu son..
quote:
Orjinalden alıntı: Luc Skywalker
dur ben sana kendi aklımdakini anlatayım..(kısmet sanaymış ben yapacaktım bunu..şansa bak be.. neyse..)
ilk önce bi sinemanın film arasını ayarlıcaksın sinemada çalışan arkadaşın vasıtasıyla..
sonra film arası geldiğinde senin daha önceden ayarlamış olduğun makinist demoyu giricek koca perdeye..
sen de o sırada tüm salondakilerin şaşkın bakışları arasında sevdiğine bi daha soracaksın..benimle evlenir misin diye..
salondakiler kızın üzerinde baskı unsuru oluşturacak ..(kabul et kabul et baskıları falan..)
veeeee.. mutlu son..
güzel bir 2. gencturkcell reklamı daha olur bu senaryo ile
Yapılacak en iyi şey Uzatma sevdik işte,Allah'ın yok mu kız senin? diyeceksin bir de tokat at gerekirse tamamdır
quote:
Orjinalden alıntı: goztepeli_TR
quote:
Orjinalden alıntı: Luc Skywalker
veeeee.. mutlu son..
güzel bir 2. gencturkcell reklamı daha olur bu senaryo ile
olur tabii..iyi ama değil mi..??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme