Şimdi Ara

arkadaslar evlilik teklifi yapmam lasım yardım fikirlerinizi bekliorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eee neden fake aldın ki saklanmana gerek yok .
  • zor iş valla. allah kolaylık versin. billboard işi moda şu sıralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

zor iş valla. allah kolaylık versin. billboard işi moda şu sıralar
    ben ettim olmadı hem de aynı işyerindeyiz şu anda tuhaf bir durumdayız yani allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

ben ettim olmadı hem de aynı işyerindeyiz şu anda tuhaf bir durumdayız yani allah kolaylık versin

Alıntıları Göster
    hehehe utanıyorsun demek. adamım kadınlar zordur her zaman, eğer seni seviyorsa belli eder zaten. Sende elinden tutup bir yere götürürsün (çay bahçesi sinema vb.) onu utandırmadan kulağına fısıldarsın. Dürüst ol ama evlilik ciddi bir şeydir eğlence değildir sorumluluklarını bil ona göre. Para sorunun varsa evliliği unut ama beraber yaşayıp nasıl gidiyormuş duruma bakabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

hehehe utanıyorsun demek. adamım kadınlar zordur her zaman, eğer seni seviyorsa belli eder zaten. Sende elinden tutup bir yere götürürsün (çay bahçesi sinema vb.) onu utandırmadan kulağına fısıldarsın. Dürüst ol ama evlilik ciddi bir şeydir eğlence değildir sorumluluklarını bil ona göre. Para sorunun varsa evliliği unut ama beraber yaşayıp nasıl gidiyormuş duruma bakabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    sana seviyorum aşkım sana seviyorum. Sen de bana seviyor musun. O zaman evlenelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafeinn

sana seviyorum aşkım sana seviyorum. Sen de bana seviyor musun. O zaman evlenelim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

Alıntıları Göster
    bu konuda yardim istemek icin en yakin arkadaslarindan yardim alabilirsin cunkulum onlar seni senden iyi tanirlar sende dogru yolu bulmush olursun...fikirlere acik olmak lazim tam bireysel davranmadan once

• quote:

Orijinalden alıntı: aristokrat06

bu konuda yardim istemek icin en yakin arkadaslarindan yardim alabilirsin cunkulum onlar seni senden iyi tanirlar sende dogru yolu bulmush olursun...fikirlere acik olmak lazim tam bireysel davranmadan once

Alıntıları Göster
    ben olsam şöyle yapardım.seninle önemli bişey konuşcam deyip biyere çağırırdım.asık bi suratla"artık bıktım sevgili olmaktan.yeter artık bu kadar" filan derdim.büyük ihtimal iyi giden bi ilişkiyse kız(ya da kadın) şok olurdu.sonrasında karım ol ya da öyle bişey derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

ben olsam şöyle yapardım.seninle önemli bişey konuşcam deyip biyere çağırırdım.asık bi suratla"artık bıktım sevgili olmaktan.yeter artık bu kadar" filan derdim.büyük ihtimal iyi giden bi ilişkiyse kız(ya da kadın) şok olurdu.sonrasında karım ol ya da öyle bişey derdim

Alıntıları Göster
    Ben soyleyımmı?
    Bı otele bı mekana cagırırdım
    Sonra mesela resepsıyonla konusurdum 600(ornek) numaralı odayı ver şu bayana derdım
    O gıderdı 600 numaralı odaya.....

Sonra o odayı da güllerle donatırdım
    Icerı gırınce şaşıracak tabi
    Sonra gidip birden sarılırdım ve evlenme teklıfı ederdım
    tabi otel deyınce baska bişey sanabilr

PARAYA KIYABİLİYOSAN DENE BENIM TAKTIGI IŞE YARAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 26 Şubat 2007; 15:17:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

Ben soyleyımmı?
    Sonra mesela resepsıyonla konusurdum 600(ornek) numaralı odayı ver şu bayana derdım

Alıntıları Göster
    Öncelikle bir tane yüzük almalısın.Öyle pahalı birşeye olmasına da gerek yok.Mesela beyaz altından taşlı bir yüzük.Yüzük çok önemli.Çünkü inan bayanlar teklifi kabul ederse bunu senden bekliyor.Daha sonra bir restoranta götürürsün.Güzel bir yemek ve sonrasında hayatının onsuz anlamının olmadığını ve yaşamınının geri kalanını onunla geçirmek istediğini söyle.Eee kabul edecektir heralde...Senden iyisinimi bulacak.Sonra takarsın yüzüğü parmağına...

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Öncelikle bir tane yüzük almalısın.Öyle pahalı birşeye olmasına da gerek yok.Mesela beyaz altından taşlı bir yüzük.Yüzük çok önemli.Çünkü inan bayanlar teklifi kabul ederse bunu senden bekliyor.Daha sonra bir restoranta götürürsün.Güzel bir yemek ve sonrasında hayatının onsuz anlamının olmadığını ve yaşamınının geri kalanını onunla geçirmek istediğini söyle.Eee kabul edecektir heralde...Senden iyisinimi bulacak.Sonra takarsın yüzüğü parmağına...

Alıntıları Göster
    Dostum bence hiç kasma git pat diye söyle zaten senle evlenme düşüncesi içindeyse her ne şekil evlenme teklif edersen et kabul edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

Ben soyleyımmı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Ben soyleyımmı?

Abi için fesat senin

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aagir

çıkmadan evlenme teklifi mi ettin

hocam darılma ama şöyle bi dialog geçmiş olabilir?

-Pardon Melis bakar mısın?

-Efendim buyurun??

-Benimle evlenir misin?

-Tanışıyo muyz?

Bu arada ilk hayır dediyse ama biraz ilgisi varsa, sadece ilk golü yemiş sayılırsın. bence devam et, artık ilgi alanındasın, artık senin farkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 26 Şubat 2007; 17:20:44 >

• ben evlilik teklifini FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA yapmayı düşünüyorum nasıl ama çok çılgınca bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_8_8_@_0

ben evlilik teklifini FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA yapmayı düşünüyorum nasıl ama çok çılgınca bence
    Bir kız var çok seviyorum evlenmeyi düşünüyorum sence ne yapöalıyım diye sor Eğer yardımcı olmaya çalışırsa anlaki zaten seni sevmiyo.Eğer suratı asılır yardım etmek istemezse o zaman o sensin sevgilim aşkım yavru kuşum dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Bir kız var çok seviyorum evlenmeyi düşünüyorum sence ne yapöalıyım diye sor Eğer yardımcı olmaya çalışırsa anlaki zaten seni sevmiyo.Eğer suratı asılır yardım etmek istemezse o zaman o sensin sevgilim aşkım yavru kuşum dersin

Alıntıları Göster
    arkadaşım sanmaki evlenmek için güzel bir teklif gerekiyor.sanıldığının aksine evliliğin %70 i belkide daha fazlası senin bu ciddi iş için yaptığın yatırımlara bakıyor.

önce ev al içini bir güzel donat.sonra altına araba çek birde iyi bir iş üstünde takım elbise saçlar jöleli daha ne olsun. yani deme istediğim bayanın sana evet dememesi için aklına hiçbirşey takılmamalı. "ya herşeyi hazır tam evlenilcek birisi" diye düşünmesi lazım.

ha bunlar şart değil tabi aşkta para ediyor! ama ilişki durumunuz ne seviyededir bimiyorum. şuan sevgili iseniz zaten evlenip evlenemeyeceğizi o noktaya gelmeden önce kestirebiliyor olman gerek.

sen biraz kendiniz hakkından bilgi yaz ona göre yardımcı olalım sana dostum.kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: MemID12055

arkadaşım sanmaki evlenmek için güzel bir teklif gerekiyor.sanıldığının aksine evliliğin %70 i belkide daha fazlası senin bu ciddi iş için yaptığın yatırımlara bakıyor.

önce ev al içini bir güzel donat.sonra altına araba çek birde iyi bir iş üstünde takım elbise saçlar jöleli daha ne olsun. yani deme istediğim bayanın sana evet dememesi için aklına hiçbirşey takılmamalı. "ya herşeyi hazır tam evlenilcek birisi" diye düşünmesi lazım.

ha bunlar şart değil tabi aşkta para ediyor! ama ilişki durumunuz ne seviyededir bimiyorum. şuan sevgili iseniz zaten evlenip evlenemeyeceğizi o noktaya gelmeden önce kestirebiliyor olman gerek.

sen biraz kendiniz hakkından bilgi yaz ona göre yardımcı olalım sana dostum.kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    ya sanki "sevgili olmadan da evlenme teklifi edilebilir" gibi bi hava var şu an.
    ben böyle bir durumu hayal bile edemiyorum.
    düşünsenize bi hiç tanımadığınız birine ya da çok iyi tanımadığınız birine benimle evlen filan diyorsunuz.
    komik geliyor bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: --duhan--

ya sanki "sevgili olmadan da evlenme teklifi edilebilir" gibi bi hava var şu an.
    ben böyle bir durumu hayal bile edemiyorum.
    düşünsenize bi hiç tanımadığınız birine ya da çok iyi tanımadığınız birine benimle evlen filan diyorsunuz.
    komik geliyor bana..

Alıntıları Göster
    Önemli olan kabul etmesi teklif falan hikaye yani madem kabul edecek en iyisi sade ve dogal

ha dogal demişken la gari benimle evlende deme yani

ince iş

• quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: collossus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.