Şimdi Ara

arkadaşlar exp görevleri ile ilgili tavsiyeler! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuanda 50 % 86 bi charım war bu charı andream için kasıyorum itemleri yeterli pek fazla görev yapmadım

7. anahtar kaldı anahtar görevi bitiyor
    uruk hai görevi var
    ash görevi var
    haunga görevi var ve bilmediğim daha doğrusu bakmadığım bi kaç görev daha var arkadaşlar bu görevleri sizce 55e kasarken 54 temi yapıyım yoksa, 60 a kasarken 59 mı yapıyım ?

char :asas ,+1rebirth dual mirage ,kafalık ve eldiven +7/12 fp dex ,göğüslük boot pad +7/12 chitin rebirth,

bu topici sadece kendi çıkarım için diil sizin neler yaptığınızı öğrenmek için açtım mesela kim görevi 50 de yaptı 51 oldu kim 59 da yaptı kastı 60 oldu hangisi daha iyi onu öğrenmek istedim

lütfen ban koymayın ! !

bu arada arkadaşlar çok zamansız dcler yemeye başladım gerçekten korkuyo insan ! ! !sizdede oluyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_buffer_x -- 17 Ağustos 2006; 10:12:59 >

• ben bi salaklık yapıp görev ne zaman çıktıysa yaptım şimdide dts lerde sabah akşam kas
  • işte bende o hataya düşmek istemiyorum sonra sabah akşam kasmak istemiyorum düşük lwldeyken kasıyım görevleri sonra yaparım diyorum ama anahtarı bulursam görevi bitiricem walla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_buffer_x

işte bende o hataya düşmek istemiyorum sonra sabah akşam kasmak istemiyorum düşük lwldeyken kasıyım görevleri sonra yaparım diyorum ama anahtarı bulursam görevi bitiricem walla :)

bitir dire görevleri yapma az ex görevleri bitir dierleri yüksek lwl lara bırak
  • bende öle düşündüm ama 51 olurum exp ile sonra ash görevi haunga görevi uruk hai görevi sonra anahtar diorum ama o arada 53 felan olurum heralde zaten 250 ash kesicen tanesi 5k exp verse 1.250 m exp eder üstüne kaç m veriosa ekle en az 6 m exp kazanırız haungadada öyle haidede öle 52 olurum onlar sonra anahtarı yaparım kasarım 53 olurum of of ne zor iş ya
  • bu arada exp görevleri gelmeye başladımı.yani artık görevi yaptığımızda exp imiz geliomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1gcat

bu arada exp görevleri gelmeye başladımı.yani artık görevi yaptığımızda exp imiz geliomu?

geliyo artık ama ben hobgoblin görevini yaptım 7 m ex vermedi bug kalkınca exim gelirmi
  • walla 7 keys görevini bitirdim 51 % 78 oldum şimdi bi kaç görev daha bitiricem
  • 61 lvlden sonrasına bırakırsan senin yararına olur.
  • tum gorevleri 61 lvl dan sonra yap expler yarıya bolununce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.