Şimdi Ara

Yeni aldığım kartla ilgili yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65314321/tm.htm

cagrimir arkadaşımızdan yukarıdaki kartı satın aldım kart bana cuma günü geldi bende bugün kutusundan çkartıp sistemime taktım... Sonra pcye format fln attım win 8 kurulumu driver 'lar fln hiç problemsiz herşeyi tamamladım.. Sonra akşam üzeri tekrar bilgisayarı açtım açılırken ekranda bir karman çormanlık oldu sistem yeniden başladı düzeldi. Sonra o gece bilgisayarı kullandım problem çıkmadı ertesi gün yine açtım yine karman çormanlık oldu yine bilgisayar yenden başladı yine açılmadı. Sonra kapattım 30 saniye sonra ben kendim açtım normal olarak çalıştı. Sonra test yaptım 3d mark 2006 - 2011 sonra furmark burn-in bencmark testi yaptım 15 dkika maksimum sıcaklık 64 derecede kaldı. Bütün testleri tamamladı ancak arada yaptığı bu hata nedir ne değildir anlayamadım kartıda yeni aldığım için merak ediyorum.

Sistemim şimdilik bu zaten işlemciden dolayı kartı full kullanamıyorum onu biliyorum

ekran kartı : 560 ti 448 core
    İşlemci : e6750
    ram : 4 gb team 1066 ddr2
    psu : high power 750w bronz
    anakart : msi p35 platinium

sistemimde 8800 Gt kart vardı o bozulunca iyi bir ekran kartı alim alıosam dedim ve bunu aldım şmidi anakart - ram ve işlemci değişicek ancak bu sorun çok canımı sıktıç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 14 Ekim 2012; 21:41:03 >

• Hangi driver yüklü şu anda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son 306.97
  • Win 8 ile uğraşma onun oturması zaman alıcak , win 7 ultimate kur 64 bit çiçek gibi ...Ayrıca o ekran kartı darboğazda şuan feci şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzzzzz

en son 306.97

Hocam başka sistemlerdede denemişsiniz. O sistemleride yazın.

• i3 - 4 gb ddr3 bi sistemde denedim kartı onda çk normal çalıştı sadece birkere çalışırken renkte problem çıkıp karıştı ekran
  • quote:

i3 - 4 gb ddr3 bi sistemde denedim kartı onda çk normal çalıştı sadece birkere çalışırken renkte problem çıkıp karıştı ekran

Hangi windows sürümüydü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win 8 pro 64 bit.
  • quote:

win 8 pro 64 bit.

Hocam ben windows 7 de denemiştim. 64 bit pro. Ben en son denediğimde hiç bir problem yaşamadım. Windows 7 de de denemenizi öneririm. Büyük ihtimal driver kaynaklı problem gibi geliyor.

• windows 7 deneyebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

windows 7 deneyebildiniz mi?

Denedik denemediğimiz şey kalamdı ve kartın arızalı olduğu anlaşıldı !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

windows 7 deneyebildiniz mi?

Denedik denemediğimiz şey kalamdı ve kartın arızalı olduğu anlaşıldı !

ekran kartında sıkıntı olsaydı ordaki lütfen bekleyiniz yazısı da birbirine girerdi. Bu muhtemelen yazılımsal veya senin sistemindeki başka donanımlardan kaynaklanan bi uyuşmazlıktan dolayı olabilir. Yukarda arkadaşın dediği gibi windows 7 de denediniz mi? Eğer ordada aynı sorunu veriyorsa onunda görüntüsünü alabilirmiyiz?

• Bu arada mavi ekran hatasıda aldın mı? eğer kartta sorun olsa genel olarak mavi ekran alman gerekir. Sıcaklıkla ilgili problem varsa ki o zaman böyle renkler birbirine girer sonrada sistem kartı korumak için yeniden başlar. Fanların çalıştığından eminmisini?
  • Fanlar çalışıyor ve ekran kartındaki problem şudur bizde elektronikçiyiz. Kart soğukken yani uzun süre çalışmadan açıldığında ekran karışıyor ve evet kapatıyor tekrar açıyorsunuz yine kapatıyor o şekilde açk kalıp az biraz ısındığında normale dönüyor... Evet windows 7 dede denendi ve yine win 8 gtx560 takılı sistemdede denendi o fotoraflardan birisi benim sistemde diğeri i7 sistemde denendi ikisindede kart soğukken açıldı bilmem anlatabiliyormuyum ?
  • quote:

Fanlar çalışıyor ve ekran kartındaki problem şudur bizde elektronikçiyiz. Kart soğukken yani uzun süre çalışmadan açıldığında ekran karışıyor ve evet kapatıyor tekrar açıyorsunuz yine kapatıyor o şekilde açk kalıp az biraz ısındığında normale dönüyor... Evet windows 7 dede denendi ve yine win 8 gtx560 takılı sistemdede denendi o fotoraflardan birisi benim sistemde diğeri i7 sistemde denendi ikisindede kart soğukken açıldı bilmem anlatabiliyormuyum ?

bizde elektronikçiyiz de ben hayatımda böyle bi problemle hiç karşılaşmadım. Benim tavsiyem, siz kartı tekrar aldığınız arkadaşa yollayın. Bide o kendi bilgisayarında denesin ki idda eddiğine göre kartı size yollamadan önce kendi sisteminde çalışıyormuş. Bide o denesin eğer onda da aynı sorun çıkıyosa o zaman gerekli işlemleri yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhangultepe

quote:

Fanlar çalışıyor ve ekran kartındaki problem şudur bizde elektronikçiyiz. Kart soğukken yani uzun süre çalışmadan açıldığında ekran karışıyor ve evet kapatıyor tekrar açıyorsunuz yine kapatıyor o şekilde açk kalıp az biraz ısındığında normale dönüyor... Evet windows 7 dede denendi ve yine win 8 gtx560 takılı sistemdede denendi o fotoraflardan birisi benim sistemde diğeri i7 sistemde denendi ikisindede kart soğukken açıldı bilmem anlatabiliyormuyum ?

bizde elektronikçiyiz de ben hayatımda böyle bi problemle hiç karşılaşmadım. Benim tavsiyem, siz kartı tekrar aldığınız arkadaşa yollayın. Bide o kendi bilgisayarında denesin ki idda eddiğine göre kartı size yollamadan önce kendi sisteminde çalışıyormuş. Bide o denesin eğer onda da aynı sorun çıkıyosa o zaman gerekli işlemleri yaparsınız.

Bir sıkıntı olcağından değil kardeş illaki bir çözüm yolu bulunacaktır... Evet arkadaş öyle söylüyordu bizde deniyoruz sıkıntılar çıkıyor ilk taktığım gün söyledim sıkıntı çıktığını oda ben denedim demişti evet kartı deneyip çalıştırınca problem yok gibi gözüküyor ama bilgisayarı sürekli aktif kullanınca çıkıyor bazı problemler. Kimse isteemez problem çıksın ben istermiydim problerle uğraşim okaadar paara verdikten sonra demekki bir sıkıntıdayız.

• Uzman arkadaşlar konuya bekleniyor. Ben böyle bir hata almadım karttan kullandığım süre içinde. Yollamadan da denedim zaten. Böyle bir sorun yoktu. Hayatımda böyle bir sorun ile de karşılaşmadım. Karta voltaj falanda vermedim hiç. Ne olabilir problem?
  • O.c denemeleri yaptınmı hocam hiç aşırı ısınma felan olduysa problem olmuş olabilir. Bana göre soğuk lehim dediğimiz olay tarzında bir durum var bu kartta ısınıp genleşince çalışıyor buna emin oldum 2 gün üstüste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 16 Ekim 2012; 22:11:17 >
  • Bugün bambaşka bir bilgisayarda windows 7 ve kesinlikle sorunsuz çalışan bir bilgisayarda daha denedik ve sonuç yine aynı buyrun video dahi var isteyene upload ederim onuda. Yine ısınınca düzeliyor videoda onuda çektim yeniden başlayıncca kendine geliyor.

bugün kargoyu arkadaşa göndericem zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.