Şimdi Ara

Topladığım Sistem İle İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar merhaba bu şekilde sistem topladım yalnız aklımda birkaç soru var.
    Ram ile anakart uyum listesinde gözükmüyorlar. Bir sorun oluşturur mu?
    Anakartın bios sürümü r5 3600 ile uyumlu olmak adına güncel olarak gelir mi?
    Gerçekten çok kafamı yordu bu sorular internetten sipariş verdiğim için uğraşmak istemiyorum gerçekten iptaldi iadeydi falan.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim

• Aldığın site toplamasını yapıyor ise onlar montaj sonrası test eder ve uyumuszluk varsa ona göre sizden teyit ederek parça değişikliği yapaiblir.

Normal şartlar da parçalar uyumlu görünüyor, anakart bios'ları genel de son sürüm ile gelmezler, ramler de uyumsuzluk sorunu olma ihtimali çok düşüktür.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Mayıs 2020; 20:53:44 >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam parçaları demonte sipariş ettim erken gelmesi açısından o yüzden ortada böyle bir sıkıntılı durum var.
    Normal şartlarda parçalar uyumlu görünmüyor derken ne demek istediğinizi anlamadım ramlerde uyum sorunu olma ihtimali düşük demişsiniz çünkü.
    Anakartın son sürüm olması şart değil sadece geçen sene 7.ayda çıkan işlemciyi destekleyen versiyonda olması benim için yeterli f40 sürümü yani.
  • Uyumlu yazacakken hatalı yazmışım, sıkıntı yok parçalarda kardeşim, ramler de de kolay kolay uyumsuzluk çıkmaz, genlde önerilen parçaları almışsın için rahat olsun bence.

Kasaya ek fan gerekebilir arkada egsoz fan yok üste de takılıyor ise cpu bölümünün oraya da bir tane eklersen çift egsoz iyi olur, önde tek fan geliyor oraya da yine ek fan takılabiliyor ise ilave bir tane daha iyi olur.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için.
    Fanlarla alakalı geliştirme düşünüyorum, tek fanın yetmeyeceğinin farkındayım maalesef. Dediklerinizi dikkate alacağım tekrardan teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.