Şimdi Ara

Arkadaşlar EXPER KARIZMA RT DO315-T6 laptopum var arızalı bazı sorularım var yardımcı olsanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumdaki sorun şu ekran gidiyodu kararıyordu tamirciye götürdüm hardisk arızası var dedi götürdüğüm gün yine pc acılıyordu ama donuyodu yine o gün gittiğimde ekran gelmiyodu çalışmıyordu (exper yazısı bile gelmiyordu) pc laptopu geri aldığımda ana kart ve hardisk arızalı dedi 350 lira dedi tabi ben yaptırmadım içime kurt düştü pcyi açtım hardsiki söktüm ramleri tek tek denedim teki bozukmuş bu sefer ekran geldi pc çalıştı exper yazısı geldi adama geri götürdüm ben belli miktara kadar ana kartı yaptım kontrol etmek için dedi bozulucak dedi anlamadım hiç bi yardımıcı olsanız sizce ana kart arızalanmışmıdır çünkü çalışıyor. Arkadaşlar sizce harddisk alıp denemelimiyim yoksa adamın dedği gibi bozulabilirmi boşuna masraf yapmak istemiyorum adam pek güvenmedim içime kurt düştü pc yi açtığımda ramin tek farklıydı sizce ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlux123 -- 5 Temmuz 2014; 19:11:50 >

• Emanet bir hdd bulup çalıştığından emin olduğun bir ram ile denemelisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol arkadaşım ramin biri çalışıyor onda sıkını yok ama hdd lazım onuda emanet vericek biri yok gibi
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    saol arkadaşım ramin biri çalışıyor onda sıkını yok ama hdd lazım onuda emanet vericek biri yok gibi
  • Makineyi Bir de farklı bir tamirciye götür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.