Şimdi Ara

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu'nda Enerji Üretim bölümünde öğrenciyim. 2. sınıfım ve sadece ikinci dönemim kaldı. Bugüne kadar babannemin emekli maaşıyla okuyordum fakat bu ayın 14'ünde kendisini kaybettik. Annemle babam ayrı olduğu için evimize gelen hiç bir gelir yok artık. Annemle kalıyorum ve kafama takılan bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. 1. sınıftan alttan derslerim var. Birinci ve ikinci dönem dahil toplam 7 tane. Bu dönemdende 4 tane var yani toplam 11 adet alttan dersim var. Evimize gelir olmadığı için okulu bırakıp KPSS'ye hazırlanmak istiyorum çünkü malumunuz üniversitede çok para gidiyor. Konaklama, ihtiyaçlar vs. İkinci dönemi okumayıp KPSS'ye hazırlanmak sizce şu durumda mantıklı mı ? Annem gidip okumamı istiyor fakat benim onuda düşünmem gerekiyor artık. 20 yaşındayım ve eğer şuan dershaneye yazılırsam KPSS'ye girip kazanabileceğimi düşünüyorum. Bu konuda biraz fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• up
  • Üniversiteye gidiyorsun ama bi ton alttan ders birakmissin vermen zor değil tabi ama çok da bisey katmiyor sana üniversite bölümün de is garantili değil sanirim diyorsanki ailemin durumundan kendime ders cikarir adam gibi calisir biyerlere gelirim o zaman üniverstene devam et alttan derslerini ver dil ogren falan ama bunları istemiyorsan KPSS ye gir aciktan okursun tekrar.bu arada ablam çomu mezunu alanında is bulamadi simdi KPSS hazirlaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler, benim bölümüm iş garantili çünkü Çanakkale'deki bir fabrika bu bölümü açtırdı. Ama ben işçi olmak istemiyorum fabrikada. Sonuçta DGS hayalimde var ve ne yapar eder tamamlarım. Alttan dersleride veririm diye düşünüyorum fakat aileme bu duruma anlatamıyorum. Okulu bitirince KPSS'ye girersin diyorlar o zaman ne anlamı kaldı bu üniversitenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.