Şimdi Ara

ARKADAŞLAR FLAŞ FLAŞ FLAŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YAKINDA 5 MİLYON OLACAK BENCE HEMEN YAPSINLAR CAN ÇEKİŞMEYELİM BİNEBİLEN BİNSİN BİNEMEYENİDE TOPRAĞA GÖMELİM....
  • litresi 2,78den benzin alıyoruz, haala sabah-aksam nerdeyse 14saat devamlı trafik var istanbulda.. bide benzin arabistandaki gibi olsan nolcak, abdest bozmaya bile arabayla gideriz
  • Bu arada demin haberlerde seyrettim,benzine tekrar zam gelmiş... Ama yaz ortasında benzin fiyatları düşecekmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Bu arada demin haberlerde seyrettim,benzine tekrar zam gelmiş... Ama yaz ortasında benzin fiyatları düşecekmiş...

bu sabah 100kagıtlık koydurmuştum depoya
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Diyorum abi bunlarla benzin ticareti iyi yapılır. 3lt benzin alacan 1lt su verecen bunlara.

Bu nicknam'ı nerden akıl ettin. 'DiePisse' nasıl? Değiştir bunu.Yakışmıyor.
  • PETROL!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

PETROL!!!

/>

• Var ama malum güçler çıkarttırmıyolar işte...
  • Varda açılan kuyular nedense betonla kapatılmış durumdalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Bu arada demin haberlerde seyrettim,benzine tekrar zam gelmiş... Ama yaz ortasında benzin fiyatları düşecekmiş...

İnşaallah
  • ne oldu 5 mayıs kontak kapatma mevzu hani protesto edicektik petrol fiyatlarının sürekli artışını.arkadaşlar unutmayalıum bir millet neyi hakediyorsa o şekilde yönetilir bir kaç duyarlı insan la bu işler olmuyo toplum bilinci denen şeyden bizde azıcık olsa ipini koparan bizi yönetme sevdasına düşmez.
  • Bulgaristan ve Romanyayı niye işaretlemedin. oralardan ve azak denizinden de çıkıyor.

bi bizde yok.

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

PETROL!!!

/>

• bir de tersinden dusunelim, eger simdiden itibaren 10-20 yil disimizi sıkarsak, neden gelecekte hem petrolun hem de suyun krali biz olmayalim??? ne dersiniz?
  • Yav o zamana kadar yaşayacağımız ne malum...
  • şimdi arap olmak vardı anasını satayım
  • ülkemizde bildiğim kadarıyla petrol kuyularının işletim hakkı SHELL ve BP de, bu firmaların devlet kuyularına civa döküp petrolün yönünü değiştirdiklerini duymuştum. bi de TPAO var o ne işe yarıyo acaba tıpkı ETİBOR gibi ham petrol ve bor 5 liraya dışarı veriliyo 50000 liraya işlenmiş hali satın alınıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikitilkitr
    şimdi arap olmak vardı anasını satayım

aman Allah korusun!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.