YAKINDA 5 MİLYON OLACAK BENCE HEMEN YAPSINLAR CAN ÇEKİŞMEYELİM BİNEBİLEN BİNSİN BİNEMEYENİDE TOPRAĞA GÖMELİM....
litresi 2,78den benzin alıyoruz, haala sabah-aksam nerdeyse 14saat devamlı trafik var istanbulda.. bide benzin arabistandaki gibi olsan nolcak, abdest bozmaya bile arabayla gideriz
Bu arada demin haberlerde seyrettim,benzine tekrar zam gelmiş... Ama yaz ortasında benzin fiyatları düşecekmiş...
quote:
Orjinalden alıntı: set
Bu arada demin haberlerde seyrettim,benzine tekrar zam gelmiş... Ama yaz ortasında benzin fiyatları düşecekmiş...
bu sabah 100kagıtlık koydurmuştum depoya
quote:
Orjinalden alıntı: DieScheisse
Diyorum abi bunlarla benzin ticareti iyi yapılır. 3lt benzin alacan 1lt su verecen bunlara.
Bu nicknam'ı nerden akıl ettin. 'DiePisse' nasıl? Değiştir bunu.Yakışmıyor.
PETROL!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmey
PETROL!!!
/>
Var ama malum güçler çıkarttırmıyolar işte...
Varda açılan kuyular nedense betonla kapatılmış durumdalar...
quote:
Orjinalden alıntı: set
İnşaallah
ne oldu 5 mayıs kontak kapatma mevzu hani protesto edicektik petrol fiyatlarının sürekli artışını.arkadaşlar unutmayalıum bir millet neyi hakediyorsa o şekilde yönetilir bir kaç duyarlı insan la bu işler olmuyo toplum bilinci denen şeyden bizde azıcık olsa ipini koparan bizi yönetme sevdasına düşmez.
Bulgaristan ve Romanyayı niye işaretlemedin. oralardan ve azak denizinden de çıkıyor.
bi bizde yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmey
PETROL!!!
/>
bir de tersinden dusunelim, eger simdiden itibaren 10-20 yil disimizi sıkarsak, neden gelecekte hem petrolun hem de suyun krali biz olmayalim??? ne dersiniz?
Yav o zamana kadar yaşayacağımız ne malum...
şimdi arap olmak vardı anasını satayım
ülkemizde bildiğim kadarıyla petrol kuyularının işletim hakkı SHELL ve BP de, bu firmaların devlet kuyularına civa döküp petrolün yönünü değiştirdiklerini duymuştum. bi de TPAO var o ne işe yarıyo acaba tıpkı ETİBOR gibi ham petrol ve bor 5 liraya dışarı veriliyo 50000 liraya işlenmiş hali satın alınıyo
quote:
Orjinalden alıntı: ikitilkitr şimdi arap olmak vardı anasını satayım
aman Allah korusun!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme