Şimdi Ara

ARKADAŞLAR FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki bize ne yahu bu haberden diyebilirsiniz ama Türkiyenin içler acısı halini belirtmek ve nerdeeee o günler demeniz için yazıyorum.
    "SUUDİ ARABİSTANDA PETROL %25 UCUZLAMIŞ.KRAL ABDULLAH VATANDAŞLARININ AYLIK GİDERLERİNDEKİ HARCAMALARI AZALTMAK İÇİN BÖYLE BİR İNDİRİME GİTTİĞİNİ BELİRTMİŞ VE YIL SONUNA KADAR %30 LARA KADAR DÜŞÜRECEĞİNİ AÇIKLAMIŞ.BENZİNİN LİTRESİ ŞU ANDA 20 YKR YANİ 200 BİN LİRA OLMUŞ"
    Aaaaaaaaah ah arap olmak varmış bu dünyada.Helal olsun be nediyeyim. Yakıt tasarrufu ile ilgili onlarca topic var ve alacağımız arabanın ilk önce Km de ne kadar yaktığını soruyoruz.içim gitti be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomik07 -- 3 Mayıs 2006; 18:52:46 >

• Diyorum abi bunlarla benzin ticareti iyi yapılır. 3lt benzin alacan 1lt su verecen bunlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Diyorum abi bunlarla benzin ticareti iyi yapılır. 3lt benzin alacan 1lt su verecen bunlara.

haklı arkadaş
  • arkadaşlar napalim işte petrolumuz yok,e ulkenın cıkarlarını savunacak pollitikacı devlet adamı da yok.
    başımızda boyle cahiller olduu surece daha cok ağlayacaz anlaşılan.
    coğrafi konum olarak dunyanın en onemli ulkelerının başinda geliyoruz.
    onca sarsıntı ve darbeye,terör e taş gibi dayanan yıkılmaz bir milli anlayişimiz var ancak başa dooru adam secmekete cok yeteneksızız geliba.
    ulkeyı satacak adamları yuzde 30 ların uzerıne cıkartıp başımıza getirıyoruz.
    way bizim halimize
  • aynen yaaa.Ama artık bunların su sorunlarıda kalmadı galiba öle bi sorunları olsa bizimkiler yapışırdı herhalde şimdiye kadar.20 ykr böle fiyatmı olur yaa süper
    quote:

Diyorum abi bunlarla benzin ticareti iyi yapılır. 3lt benzin alacan 1lt su verecen bunlara.
  • Petrol ve bol bol para... İşte araplar... Demirelin dediği gibi arabistana gitmek lazım...
  • quote:

bencede haklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde petrol var ama çıkarttırmıyolar ki anasını satiyim! Sınırlarımızın 1-2 km ilerisinden petrol fışkırıyor. Bize mi denk gelmiyor bu petrol sanki

Bu arada Kral Abdullah'ı tebrik etmek lazım. Arapları dünyanın en zengin insanları yapmaktan çekinmiyor
  • acaba benzinin literesin %70 vergiyi dayayanların kemikleri nasılsızlayacak toprağan altına girince
  • YOK ABI BUNLAR BIZE NİSPET YAPIYO.Sallandıracan bunları.
  • @ atomik 07
    arap olmak varmış diyorsun,
    git dene belki kabul ederler.
    ama arap olduktan sonra amerika gelip orayada el atarsa ağlama...
  • millet %25 indirim yapar bizimkiler %25 zam en iyisi arabaları kullanmamak bakalım o zaman neye zam yapacaklar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

millet %25 indirim yapar bizimkiler %25 zam en iyisi arabaları kullanmamak bakalım o zaman neye zam yapacaklar...

o zamanda sokakta yer kapladığı için ek bir vergi çıkarırlar sen dert etme her türlü bir yol buluyorlar

• ARAPLARIN KULLANDIKLARI OTOMOBİLLERE Bİ BAKIN İSTERSENİZ.

http://www.metacafe.com/watch/95153/wonderful_cars_from_uae/
  • quote:

Orjinalden alıntı: salula

@ atomik 07
    arap olmak varmış diyorsun,
    git dene belki kabul ederler.
    ama arap olduktan sonra amerika gelip orayada el atarsa ağlama...

haklısın neye el atsak elimize bulaşıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bizde petrol var ama çıkarttırmıyolar ki anasını satiyim! Sınırlarımızın 1-2 km ilerisinden petrol fışkırıyor. Bize mi denk gelmiyor bu petrol sanki

Bu arada Kral Abdullah'ı tebrik etmek lazım. Arapları dünyanın en zengin insanları yapmaktan çekinmiyor

dostum o 1-2 km ilerisi dedigin ztn kerkuk musul oluyo .. zamanında ingilizler ne çirkefliklerle araplara bıraktırttılar orayı .. onların petrole sahip bir turkıye isterlermi...araplar gibi kukla vari köpek olcak kabile arıyorlar zamanındada az sömürmediler oraları...simdide amerıka el attı ztn..ben bu arapları petrolları bitince ne b.k yicekler cok mrk edıyorum...25-30 yıllık rezervleri kalmıs adamlar hala lale devrinde..

• quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

ARAPLARIN KULLANDIKLARI OTOMOBİLLERE Bİ BAKIN İSTERSENİZ.

eee heriflerde petrol bol 10 varil veriyo 1 mercedes çekiyo altına

• quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

ARAPLARIN KULLANDIKLARI OTOMOBİLLERE Bİ BAKIN İSTERSENİZ.

eee heriflerde petrol bol 10 varil veriyo 1 mercedes çekiyo altına

DİĞER 10 VARİLİDE KENDİNE SAKLAYIP ARABASINDA KULLANIYO

• quote:

Orjinalden alıntı: atomik07

Arkadaşlar belki bize ne yahu bu haberden diyebilirsiniz ama Türkiyenin içler acısı halini belirtmek ve nerdeeee o günler demeniz için yazıyorum.
    "SUUDİ ARABİSTANDA PETROL %25 UCUZLAMIŞ.KRAL ABDULLAH VATANDAŞLARININ AYLIK GİDERLERİNDEKİ HARCAMALARI AZALTMAK İÇİN BÖYLE BİR İNDİRİME GİTTİĞİNİ BELİRTMİŞ VE YIL SONUNA KADAR %30 LARA KADAR DÜŞÜRECEĞİNİ AÇIKLAMIŞ.BENZİNİN LİTRESİ ŞU ANDA 20 YKR YANİ 200 BİN LİRA OLMUŞ"
    Aaaaaaaaah ah arap olmak varmış bu dünyada.Helal olsun be nediyeyim. Yakıt tasarrufu ile ilgili onlarca topic var ve alacağımız arabanın ilk önce Km de ne kadar yaktığını soruyoruz.içim gitti be.

ya böyle olursa
    Bugünkü bir gazetede okudum.
    PETROL FİYATINDA 6 KÖTÜ SENARYO
    -Cezayirde siyasi kriz:79 dolar
    -Irakta altyapıya saldırı:88 dolar
    -Nijeryada sivil darbe:98 dolar
    -Venezüella ambargosu:111 dolar
    -İran ambargosu.131 dolar
    -SUUDİ KRALLIĞININ ÇÖKÜŞÜ:262 DOLAR

• BİLMİYORUM DUYDUNUZMU AMA ALİ BABACAN PETROL FİYATLARI DAHA ARTACAK DEDİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.