Şimdi Ara

Arkadaşlar FM 2010 Oynamak İstiyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa fm serisi oynayacağım daha önce denemiştim ama hiç bir şey anlamadığımda bırakmıştım ve şimdi cazip geliyor oyun zevkli mi güzel mi? yani sarıyor mu oyun ve bu oyunu internet üzerinden nerden indirebilrim tek link olursa daha iyi olur sağolun.

• Valla hocam oyun zevkli sarıyorda yani güzel bir oyun torrent'dende indirebilirisin
  • ben bu oyunu 2005 yılından beri oynuyorum beni bu kadar uzun süre saran tek oyun bu diyebilirim :D
    nette FM 2010 download diye aratırsan bulabilirsin...
  • CM 01-02 den beri oynarım.
  • Bende 03-04'dü sanırım ilk oynadığım kuzenım oylesıne vermişti yükledim bütün yaz tatilimi yemişti.
  • Ya nette arattım fakat 12 part 200 mblık çıktı tamam bunu indireyim fakat sonra onları nasıl birleştiricem dosyaları nasıl kurucam buna bi yardım etseniz?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle FullOyun da bulmuşsundur.
    Yüklemeye gelince buradan girebilirsin. Ayrıca aynı yerden oyunu indirebilirsin. Ama bence torrent te aratmak daha mantıklı olur, çünkü daha kolay indirirsin. Maalesef direk link vermek forum kurallarına aykırı, bu yüzden ben sadece kurulumunun linkini verdim.Oradan zaten ulaşabilirsin. Bi de bu oyunu indirirken kotana dikkat et
  • torrentten ındırıp hiç kurulum yapmadan oynayabılırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.