Bildirim
Arkadaslar Ford Mustang Gt Uzaktan Kumandalı Araba Alıcam bi bakarmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Rc araba alacaksaınz hobby forumlarına takılmanızı öneririm neticede orda bu forumdan daha cok rc arablarla ilgilenen topluluk var. -
İlginiz için teşekkürler. -
bnmde zamaninda ilgim vardi fakat balikciliktan olsa gerek tekneyle daha.cok ilgilendim ama yinede hobby forumlarinda da dier klasmanlari takib ettim
daha once hic rc araba kullandinizmi yoksa ilk defami alacaksiniz butceniz ne kadar elektriklimi gbi bi yigin soruya cevap verdikten sonra bi arac almak dahaiyi olur ayrica arabalarn kepleri vardir ayi sasi uzerine uygun kepperi kullanarak farkli araclar kullanabilirsiniz hobbyrc war mesela bn orda takiliyorum arada. -
sana tavsiyem tamiya marka almandır. bunlar araba con dandik aşşagıdakı 2 marka al derim ama onlarda pahaladır. ama rc tadını alırsın
tamiya
hpi -
Teşekkür ederim.Bakıcam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X