Şimdi Ara

arkadaslar format atmadan hard disk i bolme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim durumum biraz farkli..laptop u aldigimda sadece C surucusu vardi..D de var fakat o recovery..simdi format aticam ama bu forumdaki format atmadan hard disk i bolme programlariyla bir surucu daha olusturup mu format atayim yoksa baska bir oneriniz var mi? butun dosyalarimi dvd ye kopyalamak cok zor
    baska bir oneniz varsa lutfen cekinmeyin arkadaslar
    tesekkurler simdiden saygilar...

• Partition MAgic HDD bölümleme işine yarar, Partititon magic adlı programla ilgili resimli anlatım burada.
    Yanlız bişey var; (Genel anlamda) Recovery bilgisayarı aldığın (ilk günkü) hale getiren bir işlemdir. Recovery CD'si ile format (aslında atılabilir) atılmaz. Format işlemi ile Recovery işlemi genelde yanlış anlaşılmakta ve yanlış deyimler kullanılabilmektedir. Recovery yaparsanız bu sonradan oluşturduğunuz bölüm (genellikle) yok olur. Ayırdığınız bölümü ve verilerinizi kaybedebilirsiniz.
  • tmm dostum cok saolasn..format atmadan bolcem hdd i..ozmn recovery tam anlamiyla format anlamina gelmiyor yanlis anlamadiysam..simde ben bu vistayi da XP ye cevirmek istiyorum bilgisayar ozelliklerini hissedemiyorum vistada cok kasiyor..bu durumda recovery yi kullanamam herhalde..lisansli vistayi yine lisansli olarak XP ye cevirebilir miym? ya da vistada devam mi etsem..bi kisaca anlatirsaniz sevinirim..
  • lisanslı vistsa lisanslı xp ye nasıl çevrilr dostum, ikisi ayrı lisanslı ürünlerdir,
    bence xp ye dön,vistanın ram kullanımı daha fazla olduğu için xp den daha fazla performans alırsın,
    recowery geri dönüşüm anlamındadır,format sayılmaz,xp ye geçersen format atmak zorundasın zaten,dos ekranında biçimlendirme yapabilirsin.
  • vista kullanıyorsanhttp://www.webhatti.com/donanim-genel/33206-yeni-hdd-bolme-resimli-anlatim.html bi göz at buraya.XP de oluyormu bilmiyorum.
  • tesekkur ederim arkadaslar..sanirim XP ye donucem binbasinin dedigi gibi ben de onu dusunuyorum..brevity ben su an zaten vista vista kullaniyorum ve format atmadan bolup yedekleme derdinden kurtulmak istemistim..bu gonderdigin resimli anlatim gercekten cok guzelmis..fakat bu bolmeyi yaparken herhangi bir dosya kaybeder miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzyyy1

tesekkur ederim arkadaslar..sanirim XP ye donucem binbasinin dedigi gibi ben de onu dusunuyorum..brevity ben su an zaten vista vista kullaniyorum ve format atmadan bolup yedekleme derdinden kurtulmak istemistim..bu gonderdigin resimli anlatim gercekten cok guzelmis..fakat bu bolmeyi yaparken herhangi bir dosya kaybeder miyim?

evet,ama kesin değil,belli bir riski var,onu göze alman lazım,format atmadan biçimlendirme yapmak her zaman için riskli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozmn ben hepsini yedekleyim yine de riske girmeyim hic..tesekkur ederim arkadasm ilgine..
  • Partition Magic 8 Kullanımı

burdan belki yararın olur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leidenschaft -- 19 Şubat 2009; 21:04:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.