arkaadaslar cok buyuk bı sorunum war allah rızası için bilen biri msj atsın p4 2000 aletim war anakartın uzerinde hem ddr ram yolu hemde sd ram yolu war ben su anda 128 sd kullanıorum gttim 512 ddr aldım aldım almasınada takıorum olmuo heralde biostan falan dedim (cokta anlamıom ama) kurcaladım bazı yerleri yok gene olmuo 512 yı arkadsta deniom calışıo bende tık yok walla kafayı yicem nolur arkadslar yardımmm
Anakartının ddr desteklediğinden eminmisin?
anakartını ve modelini yaz
kardeş elindeki anakart ddr 266 desteklidir ddr400 aldıysan çalışmaz tabi 333 belki çalışır
quote:
Orjinalden alıntı: brtana
kardeş elindeki anakart ddr 266 desteklidir ddr400 aldıysan çalışmaz tabi 333 belki çalışır
niye çalışmasın yeterki ddr olsun elindeki ram o işlemci ile ddr400 çalışmaz ama sorunsuz 266 olarak çalışır birde sd ram ile ddr ram soketleri farklıdır ddr a sd sd ye ddr takılmaz yani anakartına sorunsuz takabildiysen ddr kullanabilrsin ddr ı tek başına mı taktın yani sd rami çıkar çakışma olabilir bide farklı ddr soketi varsa onu dene sokette arıza olabilir.. biostan ayar falan gerekmez direk takıp çalıştırman gerekir... saygılar.........