Şimdi Ara

Arkadaşlar Forum sitesi yaptım bakın ve puan verin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayırlı olsun. da neyine puan vermemiz gerekiyo onu anlamadım?? phpbb ye puan vericeksek 10 üzerinden 10. ama burdan senin payıne bişi düşmez
  • mydonose sen ne adamsın ya.yanlız sana bir şey soracağım.hani o forum sayfassına giriyorsun ya sol üstte phpbb nin resmi var onu nasıl değiştirebilirim..
  • http://members.lycos.co.uk/ugur2004/phpbb2/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif

adlı doyayı değiştiricen. yani kendi logonu yapıp logo_phpBB.gif şeklinde katdet ve o dosyayla değiştir
  • peki o dosyayı nasıl değiştireceğim...nereden yani?
  • phpbb2 klasörünün içindeki templates klasörünün içindeki subsilver klasörünün içindeki images klasörünün içinden değiştiriceksin

yani dosyaları nasıl upload ettiysen o klasöre gelip overwrite yapıcaksın
  • arkadaşım ben bunu neren bulacağım ben forumun sayfasındayım yönetim panelinden mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya kardeşim sen forumu nasıl kurdun anlatsana bi. ne bildiğine göre cevap veriyim.
  • ben phpbb de yaptım.ama o sol üstteki resmi kendim koymak istıyorum
  • uğurr abi ben diyorum istanbul sen diyosun kazakistan??

aynı dilleri konuşmuyoruz. ben forumu nasıl kurduğunu soruyorum. dosyaları nasıl upload ettiğini biliyomusun?
  • ya bana bunu KamiLOwen aldı.benim hiç bişiden haberim yok.
  • ugur logonu bana gonder ben koyam bole olmayacak :)) tabi şifreyi değiştirmediysen
  • değiştirmedim iki dakka koy bekliyorum

ama resmi sana nasıl yollayacağım.
  • walla yarıldım şu son posta ha, kolay gelsim kamil.
  • yaptım deme çaldım desen daha iyi olur arkadaşlar o forumun orjinali
    www.tahribat.com da ama şu an o site açılmıyor açıldığı zaman o forum oıradan aynen kopyalandığını göreceksiniz ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.