Bildirim
Arkadaşlar Forum sitesi yaptım bakın ve puan verin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun. da neyine puan vermemiz gerekiyo onu anlamadım?? phpbb ye puan vericeksek 10 üzerinden 10. ama burdan senin payıne bişi düşmez -
mydonose sen ne adamsın ya.yanlız sana bir şey soracağım.hani o forum sayfassına giriyorsun ya sol üstte phpbb nin resmi var onu nasıl değiştirebilirim.. -
http://members.lycos.co.uk/ugur2004/phpbb2/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif
adlı doyayı değiştiricen. yani kendi logonu yapıp logo_phpBB.gif şeklinde katdet ve o dosyayla değiştir -
peki o dosyayı nasıl değiştireceğim...nereden yani? -
phpbb2 klasörünün içindeki templates klasörünün içindeki subsilver klasörünün içindeki images klasörünün içinden değiştiriceksin
yani dosyaları nasıl upload ettiysen o klasöre gelip overwrite yapıcaksın -
arkadaşım ben bunu neren bulacağım ben forumun sayfasındayım yönetim panelinden mi? -
ya kardeşim sen forumu nasıl kurdun anlatsana bi. ne bildiğine göre cevap veriyim. -
ben phpbb de yaptım.ama o sol üstteki resmi kendim koymak istıyorum -
uğurr abi ben diyorum istanbul sen diyosun kazakistan??
aynı dilleri konuşmuyoruz. ben forumu nasıl kurduğunu soruyorum. dosyaları nasıl upload ettiğini biliyomusun? -
ya bana bunu KamiLOwen aldı.benim hiç bişiden haberim yok. -
ugur logonu bana gonder ben koyam bole olmayacak :)) tabi şifreyi değiştirmediysen -
değiştirmedim iki dakka koy bekliyorum
ama resmi sana nasıl yollayacağım. -
walla yarıldım şu son posta ha, kolay gelsim kamil. -
yaptım deme çaldım desen daha iyi olur arkadaşlar o forumun orjinali
www.tahribat.com da ama şu an o site açılmıyor açıldığı zaman o forum oıradan aynen kopyalandığını göreceksiniz ....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X